StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Коли закінчиться війна в Україні: астролог назвав точну дату

21 квітня 2024, 01:35оновлено 27 квітня, 12:27
1606
Згідно з прогнозом астролога, війна може тривати ще рік.
Украинские военные, Влад Росс
Астролог спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні/ колаж: Главред, фото: 24 ОМБр імені короля Данила, Главред

Відомий український астролог Влад Росс прогнозує, що війна в Україні точно не закінчиться до 5 листопада цього року.

Але, згідно з його прогнозами, війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен".

"Жодне закінчення війни до 5 листопада неможливе. Від слова зовсім. 25.05.2025 р. – я переконаний, що така цифра може свідчити про закінчення війни. Цього дня вона може закінчитися з точки зору нумерології. Можливо, навіть не 25 травня, але у травні 2025 року. А тому я не вірю в перемир'я", – сказав Влад Росс.

відео дня

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Раніше астролог Влад Росс розповів, якими будуть наслідки з'єднань планет у квітні. Астролог Влад Росс стверджує, що планети визначатимуть подальший перебіг подій на українському фронті та світовому.

Також раніше астролог Ангеліна Вакуліна дала прогноз, коли війна закінчиться. За її словами, військові дії та масові ракетні удари можуть закінчиться скоро.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти