StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог назвав найкращі дні для успіху в справах у січні 2024

28 грудня 2023, 08:24
З 4 січня Марс буде в Козерозі, але приступати до активної діяльності потрібно вже після молодика, 11-го числа.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав найкращі дні для ділової активності в січні 2024 / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2024 року і назвав найсприятливіші дні для ділової активності в перший місяць нового року.

За словами фахівця, з 4 січня Марс, планета ділової активності, буде в Козерозі, але приступати до активної діяльності потрібно вже після молодика, 11-го числа.

"Марс у Козерозі досить грошовий, тому можна організовувати серйозний довгостроковий бізнес. Друга і третя декади січня - це найкращий час для організації довгострокового бізнесу з прицілом на 10 років вперед. Марс у Козерозі сприятиме довгостроковому міцному продуманому бізнесу", - сказав Росс в інтерв'ю Главреду.

Астролог додав, що початок року підійде для розв‘язання нагальних проблем, взаємодії з державними органами та офіційними установами, оформлення важливих документів. Особливо це стосується другої декади січня 2024 року.

"До слова, коли Марс входить в знак Козерога, сприятливо організовувати бізнес, пов'язаний з нерухомістю. Козеріг - це завжди щось конкретне, адже це знак землі. Тому, до речі, сприятливо вкладати гроші в землю та нерухомість, особливо в останній декаді місяця", - додав Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс назвав найсприятливіші та несприятливі числа в січні 2024.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на січень 2024 року:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти