Гороскоп на січень-2024 від Влада Росса: чим порадує і чим засмутить місяць

27 грудня 2023, 08:30
До успіху в січні 2024 року призведе не удача, а працьовитість, терпіння та завзятість.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2024 року
Астролог Влад Росс назвав вдалі і невдалі дати січня 2024 року / Главред

Січень 2024 року буде місяцем енергетичного підйому і сплеску. Дуже сильним у цей час буде вплив планети Плутон, яка змінить знак зодіаку і з'єднається з Сонцем. Завдяки цьому місяць буде хорошим для початку занять спортом, особливо в другій декаді – після появи молодика 11 січня. Тож можна добре відгуляти новорічні свята, а потім почати скидати вагу, займатися єдиноборствами, а також вивчати фен-шуй. Адже Плутон – це енергія.

У січні почнеться рух планет із Стрільця до Козерога, через що буде відчутний контраст між обмеженнями, які накладе Козеріг, і свободою, яку привносив Стрілець. Іншими словами, вільна енергія Стрільця буде йти в Козерога, який буде сковувати і затискати.

1-2 січня закінчиться ретроградність Меркурія, і він буде статичним аж до 6-го числа. Тому на Новий рік можна лягти на дивані і до 6 січня дивитися фільми і серіали, святкувати, відпочивати та об'їдатися.

До 14 січня Меркурій буде в квадраті до Нептуна, через що перша половина місяця буде несприятливим періодом для комерції та укладання договорів: можливі обмани, ілюзії, злодійство. У цей час легко можуть "кинути" на гроші в переговорах і при підписанні контрактів. Меркурій у квадраті до Нептуна завжди свідчить про те, що крадії починають діяти і обчищати квартири та будинки. Також обдурити можуть люди, пов'язані з якоюсь таємною інформацією, або можна попастися на вудку, що обіцяє швидке збагачення, або піддатися спокусі.

Стрілець означає рух і активний пошук, а Козеріг – сталість і спокій. Тому активність і устремління будуть поступово переходити в спокій. Особливо це буде відчуватися в останній декаді місяця, коли Венера перейде в знак Козерога 23 січня. У цей час сприятливо будувати серйозні стосунки, адже до цього час буде сприятливим хіба що для флірту, романтичних пригод і знайомства з іноземцями.

У січні 2024-го можуть бути вдалі поїздки, подорожі, відрядження, зміна місця проживання, початок навчання, курси підвищення кваліфікації, бізнес-тренінги, пошук більш цікавої роботи, запуск бізнес-проєктів і спільна творчість, а також наукова діяльність. Принаймні ретроградність Меркурія закінчується, і з другої декади, після появи молодика, можна починати роботу та активні дії.

1-6 січня Венера буде в жорсткому квадраті до Сатурна, а це вкрай несприятливий час для кохання, сексу, заміжжя, грошей, фінансових партнерств і підписання договорів. Тож увесь тиждень одразу після Нового року краще не займатися сексом, а просто наїдатися, відпочивати, дивитися серіали і фільми. Краще в цей період не займатися вибудовуванням романтичних стосунків, тому що тим самим можна буде створити собі якийсь "гембель" (велику неприємність Ред.). Не варто також витрачати час на проєкти в нових сферах аж до 7 січня.

Гороскоп на січень 2024 року радить приділити увагу ефективному управлінню фінансами. У цій сфері буде більший успіх, аніж у творчості. Також зірки радять притримати емоції.

Ділова активність

З 4 січня Марс, планета ділової активності, буде в Козерозі, але приступати до активної діяльності потрібно вже після появи молодика, після 11-го числа.

Марс у Козерозі – доволі грошовий, тому можна організовувати серйозний довгостроковий бізнес. Друга і третя декади січня – це найкращий час для організації довгострокового бізнесу з прицілом на 10 років наперед. Марс у Козерозі сприятиме міцному продуманому бізнесу.

Початок року підійде для вирішення нагальних проблем, взаємодії з державними органами та офіційними установами, оформлення важливих документів. Особливо це стосується другої декади січня 2024 року.

До речі, коли Марс входить у знак Козерога, сприятливо організовувати бізнес, пов'язаний із нерухомістю. Козеріг – це завжди щось конкретне, цілісне, адже це знак землі. Тому сприятливо вкладати гроші в землю і нерухомість, особливо в останній декаді місяця.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на січень 2024 року:

Кохання і стосунки

Не варто чекати в січні 2024 року пристрастей у взаєминах із протилежною статтю. Знайомства і флірт будуть набувати нотки офіційності.

23-31 січня реальні справи, практична допомога і підтримка принесуть більше шансів на завоювання вподобаної людини, ніж красиві слова і порожні обіцянки.

Тому це прекрасний час для вибудовування серйозних стосунків. Ті, хто давно хотів створити сім'ю, отримають такий шанс. Дуже перспективні знайомства будуть в останні тижні місяця. Потенційні партнери будуть оцінювати один одного з позиції статусу, в тому числі, рівня доходів.

Гороскоп на січень-2024 говорить про те, що стосунки потребуватимуть вкладення часу і сил.

Молодик

11 січня на нас чекає прекрасний молодик, який буде в з'єднанні з Плутоном, планетою енергії, сили і сексу. Цей молодик відкриє сексуально сильний, навіть тантричний період. Буде ще й трин до Урану в цьому молодику, а це говорить про нове: бізнес, професію, проєкт, гроші, можливість заробити. Тому до 11 січня потрібно все задумати і оформити, а братися за реалізацію планів краще з 13 січня.

Цей молодик прекрасно підійде для планування сім'ї, поліпшення умов життя, придбання нерухомості, а також для укладення шлюбу. А головне – він сприятливий для зачаття і народження дітей.

Важливі астрологічні події січня-2024

Бісекстиль Марса, Юпітера і Сатурна у другій декаді січня буде чудовим. Він обіцяє успіх у спорті, поїздках, особливо за кордон. Добре ходити в театр і організовувати дружні зустрічі. Тим більше, що 16 січня починається статичність Урану після його ретроградності. Це час свободи, нововведень, реформ, друзів. У цей час сприятливо переінакшувати дружбу: прощатися з одними людьми, починати спілкування з іншими і знаходити нову спільноту за інтересами.

В останній декаді січня 2024 року Плутон входить у знак Водолія у поєднанні з Сонцем, але в жорсткому квадраті до Юпітера, що внесе зміни в звичний порядок життя. Більшою мірою це стосуватиметься соціальних аспектів.

20-21 січня все буде кардинально змінюватися. Спочатку Сонце 20-го числа перейде з зодіакального знака Стрільця в Козерога, а далі, 21-го числа, планета поколінь Плутон увійде в знак Водолія.

Демократичні країни в цей час почнуть перемагати махровий тоталітаризм. Поки Плутон перебував у Козерозі, ФСБ роздухарилася і підняла голову – мовляв, Росія зможе перемогти Україну. Але 20-21 січня на РФ чекає удар під дих: Україні США дадуть гроші, приблизно 60 мільярдів доларів, плюс ЄС дасть ще 50 мільярдів, але виплати будуть протягом декількох років. Тому Китаю, РФ, Північній Кореї, Ірану, Венесуелі та іншим потрібно остерігатися, тому що вони почнуть програвати після входження Плутона у Водолія.

В останній декаді січня-2024 зросте ймовірність нововведень, що походитимуть від офіційних структур, і необхідності підлаштовуватися під них. Наприклад, у Росії можуть заборонити аборти.

В Україні та західному світі будь-які зміни – як глобальні, так і цілком звичайні – слід попередньо ретельно обмірковувати, а не кидатися у вир з головою. Але вони можуть йти на ура.

Спонтанні рішення і дії в будь-якому випадку не будуть приводити до бажаного результату. Навпаки, велика ймовірність втрати контролю над ситуацією. Не варто затівати щось, розраховуючи на випадкову удачу. Втілення в життя авантюрних ідей може стати причиною втрати впевненості в завтрашньому дні. Тому будь-який ризик повинен бути ретельно прорахований.

Січень сприятливий для будь-яких починань, проведення операцій і лікування, припинення гнітючих зв'язків і невигідного співробітництва, а також успішного вирішення судових питань. Думаю, в січні стане зрозуміло, чи буде Трамп брати участь у виборах чи ні. Швидше за все, він буде позбавлений можливості брати участь у праймеріз.

Оскільки Плутон увійде в знак демократії – у Водолія, "країни добра" (країни того світу, куди увійде й Україна) будуть перемагати тоталітарні країни. У грудні Україні відкрили двері до Євросоюзу, а в березні 2024-го остаточно вибудуються всі наші відносини з ЄС. Вже з січня стане зрозуміло, що ми семимильними кроками наближаємося до ЄС.

Водночас у січні слід бути готовими до того, що невирішені сучасні конфлікти можуть нагадати, як вулкан, що прокинувся.

Плутон пов'язаний ще і з вулканічною діяльністю. Дай Бог, щоб не прокинувся вулкан у Єллоустоні. Будь-яке фатальне затемнення може викликати пробудження і вибух цього сплячого дракона. Та й деякі тварини вже почали мігрувати з території Єллоустона.

Перехід Плутона в новий знак щоразу забезпечує появу нового світового порядку і повністю змінює структуру світу. 20 років тому був один "світовий поліцейський" – США, але все змінилося, коли Плутон увійшов у знак Козерога – знак, під впливом якого знаходиться Китай. 20 останніх років Плутон перебував у Козерозі, і Китай ставав сильнішим. Але тепер, після виходу Плутона з Козерога і переходу його в Водолія, Китай буде втрачати свою силу. Вже в січні я очікую дефолт Китаю. Китайці намагатимуться все це подолати, але юань нагнеться. У Китаї в січні почнуться великі проблеми. Якщо весь світ економічно підніметься в 2024 році, то Китай впаде.

Найважливіші планети в січні опиняться в знаку Козерога, прихильника строгих правил, інструкцій, нетерпимого до експромтів і оригінальних ходів. Гороскоп пророкує появу обмежень, проте їх варто розглядати не тільки як заборони, але і як покажчики, що підказують правильний напрямок руху, застерігають від непотрібних ризиків. Козеріг не любить ризики, і вони закінчаться після 20 січня. У цей період найбільш безтурботні люди почнуть відчувати обов'язок та відповідаліність.

До успіху на початку року призведе не удача, а працьовитість, терпіння та завзятість. Витіюваті стратегії, провокації та інтриги, навпаки, бажаного результату не принесуть.

Марс, символ стійкості, олов'яного солдатика, що витримує удари долі, буде допомагати подолати будь-які перешкоди, в тому числі і на фронті. Це сприятливий час для того, щоб барикадуватися, вибудовувати лінії оборони, різні "стіни Залужного", повністю перекривати кордон з Білоруссю і РФ. Марс подарує психологічну і фізичну витривалість, здатність не пасувати перед труднощами.

Також це місяць спортсменів і наших загартованих воїнів. Це гарний час, щоб оговтатися від колишніх втрат, впоратися з кризою, перемогти хворобу, позбутися шкідливих звичок, а також апатії і ліні.

У січні можна братися за справи, що вимагають великої енергетичної, фізичної та вольової віддачі, пов'язаної з Плутоном. Сприятливо займатися сексом, відновленням сексуальних практик, звертатися до сексопатолога.

12-24 січня Місяць буде зростати, а разом із ним будуть просуватися і розвиватися проєкти та справи. Це збільшує ймовірність успіху як у роботі, так і в особистому житті. Ці дні підійдуть для укладення великих угод. Сприятливі будуть і косметичні процедури.

Гороскоп на січень 2024 року говорить про те, що в другій половині місяця в Козерозі буде панувати Меркурій, символ практичності і розсудливості. Він дозволить подивитися на будь-яку справу з позиції вигоди, користі, проаналізувати сьогодення і скласти конкретний чіткий план. Це час втілення в життя грандіозних бізнес-ідей, проведення офіційних переговорів, успішних ділових зустрічей, оформлення важливих документів, прояснення фінансових і юридичних питань.

В останній тиждень січня, особливо поблизу повного місяця 25-го числа, для Зеленського буде зелене світло у всьому – Зеленський народився 25 січня. Планета любові Венера увійде в Козеріг у цей час, привносячи у відносини практичність, офіційність, пропонуючи робити ставку на розрахунок, а не на фантазії. Поблизу 25 січня можуть бути дуже хороші зустрічі і для Зеленського, і для українських дипломатів.

У цей час може бути отриманий великий фінансовий пакет, і ми зрозуміємо, що Україну не "кинули", а все-таки підтримують, і всі за неї.

Кінець місяця прекрасний для створення і зміцнення взаємовигідних зв'язків, укладення довгострокових контрактів, придбання нерухомості і вступу в шлюб.

Сприятливі і несприятливі числа січня-2024

До 2 січня, на ретроградному Меркурії, не можна робити важливі покупки. Далі він буде стаціонарним, тому до 11 січня краще нічого не купувати теж. Якраз закінчиться і жорсткий квадрат Меркурія до Нептуна, планети обманів.

З 12-го числа і до кінця місяця покупки здійснювати можна.

Найнесприятливіші числа січня для важливих придбань: 1-3, 9-11. Куплене в ці дні, швидко зламається і довго не прослужить.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Найбільш травмонебезпечні дати: 1-3, 17-23, 20-21 (це найкритичніший момент), 26-28 січня. У ці дні краще нікуди не їздити, також будуть падати літаки. У січні ми дізнаємося про катастрофу в Російській Федерації, де почнуть падати літаки – не по одному, а одразу по два.

1-7 січня можливі негативні зустрічі, оскільки Сатурн буде в квадраті до Венери. Це стосується і ділових, і партнерських, і нових сексуальних зустрічей.

19-22 січня буде бурхливий сексуально-емоційний період, коли все кипітиме, а емоції зашкалюватимуть.

У плані вивчення мов, складання іспитів, проведення співбесід та інтерв'ю перша половина січня буде несприятливою. Все це можна робити 15-31 січня, коли буде більше удачі.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти