StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

4 знака зодіаку огорне успіхом у травні: кому серйозно пощастить

3 травня 2023, 17:17
Астролог каже, що найбільш вдалий момент для вирішення організаційних та адміністративних питань – це середина травня.
Гороскоп на завтра 1 березня 2023
Яким знакам зодіаку пощастить у травні / pixabay.com

Астролог Влад Росс назвав 4 знаки зодіаку, які в травні будуть успішні. В інтерв'ю для Главреда астролог зазначив, що варто уникати конфліктів і неприємностей.

"Знак Овна в травні 2023 року покине планета везіння і щастя Юпітер, але піде не так далеко, перемістившись в наступний – фінансовий – знак зодіаку Телець. Завдяки цьому Овну в цьому місяці буде ні холодно, ні жарко. Можливі конфліктні ситуації, бажання нав'язати всім свою думку і бути помітним можуть привести до втрати фізичних сил, а, як наслідок, і до хвороб. Якщо Овен хоче уникнути проблем з серцем, йому слід направити енергію на активну творчу діяльність і зміну свого внутрішнього світу. Тому сприятливо в цей час зайнятися езотеричними науками", - говорить Росс.

За його словами, 1-5 травня в плани Овна можуть втрутитися обставини. Не потрібно намагатися знести всі перешкоди - простіше змінити тактику і почекати.

Друга половина травня огорне щастям

Друга половина травня-2023 буде сприятливою для Овна в плані зміцнення своїх позицій по всіх фронтах - і в бізнесі, і в особистому житті. В цей час слід реалізовувати свої задуми і просуватися вперед. Положення Марса, правлячої Овном планети, говорити про можливість творчої реалізації.

"У третій декаді місяця Овен отримає заступництво і підтримку, коли Марс увійде в знак Лева. У перші дві декади травня-2023, коли Марс буде в знаку Рак, Овен може виходити з себе і дратуватися, чого не варто робити. Тому перша половина місяця буде не дуже хорошою для Овна. У службових і кар'єрних питаннях все буде не так, як він собі намітив. Імпульсивність Овна навколишні будуть розцінювати як нахабство і егоїзм, в тому числі і начальство. Тому слід стримувати агресію і злість, не лізти на рожен, особливо в спілкуванні з вищестоящими. Потрібно намагатися бути тактовними і дипломатичними. Також Овну не можна забувати, що спочатку потрібно гарненько подумати, а лише потім діяти – сім разів відміряй, один раз відріж", - говорить він.

8-9 травня несподівані обставини дадуть Овну можливість відчути себе добрим чарівником. Це дуже сприятливий період для представників знака. У зв'язку з цим можуть виникнути деякі непередбачені витрати.

"У 20-х числах травня 2023-го фортуна не тільки повернеться обличчям до Овна, а й обдарує його найчарівнішою посмішкою. У цей період Овен зможе легко змінити ставлення начальства до себе, зацікавити вищих, особливо своїми нестандартними пропозиціями. У ці дні представникам знака потрібно скористатися шансом і заручитися підтримкою можновладців, і тоді все задумане може вийти в третій декаді місяця", - сказав астролог.

29-31 травня Овну краще не здійснювати великих покупок.

Реалізація всіх планів

"В останній весняний місяць 2023 року Телець може зануритися в ностальгію, травень буде плюс-мінус спокійним. Тельцю належить повернутися до давніх справ, зустріти старих знайомих, повернутися до вирішення вже забутих питань. Представникам знака не варто забувати, що без минулого немає і майбутнього, тому потрібно використовувати цю можливість, щоб у всьому навести порядок, поки Меркурій залишається ретроградним. У травні Тельцю буде властиво особливий настрій. Цілком ймовірно, що в цьому місяці йому відкриються якісь таємниці, тому корисно буде звернутися до астролога або психолога, завдяки якому можна буде дізнатися таємниці своєї натури. Тельці в цей час будуть цікавити і містичні, і філософські питання. Важлива і потрібна Тельцю інформація в травні буде приходити до нього через читання книг. Сприятливо піти вчитися чомусь новому, зайнятися самоосвітою або відновитися на курсах, які не були завершені", - сказав Росс.

За його словами, травень – прекрасний час для реалізації планів, перш за все, творчих, особливо в третій декаді. Нехай це буде навіть невелике оновлення інтер'єру – сприятливо хоч трохи змінити дизайн того приміщення, де живе Телець.

"Травень 2023-го стане прекрасним часом для Тельця, щоб проявити себе в будь-якій сфері, але масштабні починання краще затівати вже після дня народження. Також цей місяць буде прекрасним періодом, щоб сходити у відпустку і відпочити. Кар'єрне зростання і просування Тельцю краще відкласти на майбутнє, Травень – не найкращий час для цього. На початку місяця йому не варто гнівити начальство, інакше він може відчути себе червоною ганчіркою перед розлюченим биком", - зазначає астролог.

Найбільш вдалий момент для вирішення організаційних та адміністративних питань – це середина травня. У цей час можна буде і документи оформити, і благополучно провести переговори, особливо 16-18 травня, коли закінчиться ретроградність Меркурія.

Підведення підсумків і завершення важливих справ

"У Близнюків травень 2023 року пройде в стилі ретро, і в цілому місяць буде стабільним. У цей час Близнюкам належить повернутися до забутих старих справ. Меркурій, керуючий цим знаком зодіаку, буде все ще ретроградним в першій половині травня, тому Близнюкам доведеться мати справу тільки зі старими проблемами, і нічого нового їм точно не можна починати в цьому місяці. Слід використовувати Травень для того, щоб розібратися зі справами, які накопичилися в довгому ящику, і такий підхід буде вельми ефективний. Також Травень буде відмінним часом, щоб позбутися від усього зайвого і непотрібного, починаючи від вмісту шафи і закінчуючи похмурими думками і шкідливими звичками. Особливо в день місячного затемнення 5 травня Близнюкам вдасться кинути пити і курити. Перш за все, потрібно позбутися звички курити, оскільки легені – це слабке місце близнюків, їх найвразливіший орган", - зазначає астролог.

За словами Росса, в астрології вважається, що місяць перед Днем Народження – це період для підведення підсумків і завершення справ, а сам день народження подібний до особистого Нового року і точки початку відліку нового життя. Тому Близнюкам розібратися і звільнити свій простір для нових перемог.

"Останній тиждень травня буде для Близнюків більш радісним і вдалим, ніж попередні. Їм варто чекати приємних звісток і гостей. У травні-2023 у Близнюків дуже ймовірні зміни в роботі, які раніше були закладені і підготовлені. До речі, вони приведуть до поліпшення матеріального становища представників знака, але, разом з тим, вони принесуть і багато переживань", - додає Росс.

Після 15 травня можна приступати до активних дій

"Травень 2023 року для Терезів буде більш-менш рівним місяцем. У травні Терези можуть зіткнутися з протидією партнерів і колег. Щоб не довелося відмовлятися від своїх планів, важливо зберігати об'єктивність і розсудливість. Природа рівноваги допоможе Терезам зберігати їх емоційний спокій і стабільність в будь-якій ситуації. Перечекавши несприятливий період, після 15 травня вони можуть сміливо приступати до активних дій – Терезам належить відстоювати свою думку і боротися за місце під сонцем. Якщо ваги в травні зібралися в поїздку, необхідно ретельно перевірити оформлені документи, особливо в першій половині місяця. Можливі бюрократичні перешкоди", - каже Росс.

У третій декаді травня Терезам доведеться вникнути в турботи друзів і взяти діяльну участь в їх справах. При цьому важливо узгодити свої можливості з їх потребами, щоб потім не довелося від чогось відмовитися.

"В кінці травня Терезам і його обранцеві (або обраниці) важливо не давати один одному приводів для ревнощів, оскільки можливі різні непередбачені і не найприємніші ситуації. Однак фортуна не залишить Терезів в любові, якщо вони ще не знайшли супутника життя. Особливо вдалою в цьому відношенні буде друга половина травня, коли планета любові Венера увійде в знак Рак", - зазначив астролог.

Дивіться відео гороскоп для кожного знака зодіаку на травень 2023 від Влада Росса.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти