Гороскоп на травень-2023 від Влада Росса для всіх знаків: кому пощастить, а хто буде лузером

3 травня 2023, 08:24
Гороскоп на травень зазначає, що головним щасливчиком цього місяця стане Козеріг, а також попереджає, які неприємності чекають на четвірку невдах.
Астролог Влад Росс склав детальний гороскоп на травень для всіх знаків
Астролог Влад Росс розповів, що травні-2023 чекає на кожен із знаків зодіаку в роботі, коханні та зі здоров'ям / Главред

Останній місяць весни 2023 року буде вельми складним і напруженим періодом, коли можуть відбутися жахливі події, а повсякденні справи будуть буксувати. Це буде обумовлено місячним затемненням 5 травня, ретроградністю Меркурія до 15 травня і жорстким квадратом Юпітера до Плутона, що створює загрозу застосування ядерної зброї.

Втім, не у всіх знаків зодіаку в травні 2023 року буде чорна смуга – деяким зірки обіцяють удачу, кохання і сприятливі фінансові зміни. А тим знакам, для яких місяць буде невдалим, гороскоп дає поради, як мінімізувати кількість халеп у цей час.

Невдахи травня 2023 року:

Рак

Марс, планета агресії та різних неприємних ситуацій, в травні 2023 року все ще продовжить царювати в знаку Рака, тому у представників цього знака місяць пройде під знаком мінус. Однак у цей час з'явиться можливість змінити своє минуле – виправити помилки, які призвели до незадовільних результатів. Яку сторінку минулого стирати, а яку ні – це вирішить Рак самостійно. Робота над помилками допоможе Раку змінити своє життя на краще.

Цього місяця Раку не потрібно соромитися сказати близькій людині потрібні слова або зробити перший крок назустріч.

У середині травня 2023-го Раку, можливо, доведеться різко змінити свої плани, особливо в сфері кар'єри. Однак ставитися до цього слід філософськи: Рак повинен пам'ятати, що все, що не робиться, – на краще. Адже золоте правило психології говорить: якщо неможливо змінити ситуацію, потрібно змінити своє ставлення до неї. Важливо зберігати внутрішню рівновагу, а цьому сприятиме спілкування з цікавими людьми і читання книг. Сприятливим буде читання старих романів, а також книг із психології та езотерики (глибинні знання в цей час будуть добре засвоюватися).

Кар'єра та фінанси. Якщо Рак прагнув змін і планував змінити місце роботи, то все це стане реальним у травні 2023 року. Займаючись колишніми справами, він згадає, що все нове – це добре забуте старе. Сприятливим буде повернення на старе місце роботи.

У фінансовому плані в травні у Рака все складеться благополучно. У другій половині місяця не варто вести задушевних бесід із колегами, потрібно менше розповіддати їм про свої ділові плани та особисте життя.

Питання грошей у цей час будуть радувати Рака. Він навіть зможе приміряти на себе роль мецената – допомогти хорошій справі або людині, або ЗСУ.

Слабке місце Рака в травні – це комунікація, через що він може проколотися на дрібницях. Що б він не говорив, його можуть неправильно зрозуміти. Можливі складнощі або плутанина з документами, що буде збивати Рака з пантелику.

Наприкінці травня Рак може отримати дуже вигідну комерційну пропозицію, грати в лотерею і вигравати, зробити вдалу покупку, особливо нерухомості, автомобіля або яхти.

Особисте життя. У травні-2023 на Рака чекають зміни в особистому житті, непередбачений поворот подій. Не виключено, що це станеться на емоційному рівні, наприклад, друга половинка Рака нарешті зрозуміє те, що він давно намагався їй пояснити, від чого залежать їхні стосунки.

У побутовому сенсі травень буде сприятливим часом для облаштування будинку, ремонту, створення затишку і всього того, що в розумінні Рака означає домашнє вогнище.

Відносини Рака з дітьми будуть складатися переважно легко, але вони можуть попросити виконати дані раніше обіцянки. Іншими словами, в травні на Рака можуть накинутися діти зі словами: "Ти ж обіцяв!".

В останній декаді травня в любовній сфері може початися новий період, якщо Рак цього хоче. Але потрібно враховувати, що всі події, що почалися в цей час, матимуть для нього доленосний, кармічний характер. Тому кармічні ситуації з партнерами будуть емоційними, тим більше, Венера буде в знаку Рака. Якщо Рак прагне обзавестися сім'єю всерйоз і надовго, створити дуже емоційні міцні стосунки, то місяць буде вкрай сприятливим для сильного кохання і залученості. Рак буде в травні на першому місці в сенсі кохання.

Здоров'я. У травні Раку варто рівномірно розподіляти фізичні навантаження, не варто надто багато бігати. Ймовірні травми, в тому числі спортивні. Якщо Рак відпочиває і приймає сонячні ванни, то слід ретельно подбати про захист від ультрафіолетових променів, тому що у Рака дуже ніжна шкіра. Раку доведеться бути уважнішим, щоб уникнути опіків шкіри та теплових ударів. Також несприятливий час для косметології. Санаторно-курортне лікування дасть хороший ефект. Сприятливо вирушитися кудись на грязі. Поїздки за місто і просто прогулянки на свіжому повітрі внесуть свою позитивну лепту. Відпочинок буде незабутнім. Раку потрібно збагачувати кров киснем.

Дивіться гороскоп на травень 2023 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Лев

Лев стане одним із невдах травня 2023 року, оскільки його знаком буде продовжувати рух Чорний Місяць, планета зради і негативу, тому місяць обіцяє бути складним. Леву в травні слід справлятися з усіма проблемами самостійно, оскільки йому буде важко донести до оточуючих свою точку зору. Прагнення стояти на своєму може викликати плітки й пересуди. Звернення в офіційні інстанції краще відкласти до середини місяця. Вкрай небажано починати нові справи, інакше вони будуть просуватися дуже погано. Краще зайнятися цього місяця вирішенням поточних питань – так буде більше можливостей найбільш ефективно проявити свої здібності. У травні розташування Сонця і Меркурія буде повертати Лева до старих справ. Йому доведеться проявляти більше відповідальності і зібраності у всьому, оскільки лише чарівності Льва буде недостатньо для вирішення багатьох питань. У далеких поїздках виникатимуть перешкоди, і вони можуть негативно позначитися на суспільному статусі Лева.

Кар'єра та фінанси. На роботі на Льва чекає досить напружений трудовий ритм, до безтями. З одного боку, Лев зможе надихнути і зарядити своєю енергійністю колектив, але йому слід остерігатися перепрацювання, адже життєвих сил у цей період буде ледь вистачати.

Лев – найбільш сонячний і творчий знак зодіаку, і при входженні Марса в цей знак, особливо 23-31 травня, Лев зможе підкорити гори. Тож негативний період для Лева закінчиться в останній тиждень місяця.

Відчуття деякої скутості та підпорядкованості обставинам може завдати чимало неприємностей Леву в першій половині травня-2023, але апогей удачі буде наприкінці місяця, тому на ці дні варто перенести всі активні дії.

У травні Леву слід уникати великих капіталовкладень. Цього місяця також небажано брати кредити, оскільки виплати потім будуть здійснюватися з проблемами, або ж із Лева борги потім будуть вибивати кримінальні суб'єкти.

Особисте життя. В особистому житті Лева назріли зміни, але поки що все буде монотонно. Якщо Лев у пошуку свого ідеалу, на нього чекає зустріч із останнім у найнесподіваніший момент. Піднесені почуття і поетичне натхнення спалахне не одразу. При першій зустрічі Лева оцінять за інтелектуальним рівнем і здатності бути цікавим співрозмовником.

Сімейним Левам у травні 2023-го слід якомога більше часу проводити зі своєю сім'єю. В середині місяця дуже доречною буде допомога найближчих родичів.

По відношенню до дітей Льву слід бути строгим і справедливим, а також щедрим.

Здоров'я. Повноцінно відпочити і набратися сил Лев у травні-2023 зможе за містом, тому буде гарний час для дачного відпочинку. Якщо немає дачі, то Леву варто взяти путівку в будинок відпочинку або в Туреччину. Потрібно намагатися проводити більше часу на свіжому повітрі. Слід остерігатися травм грудної клітини і переломів, особливо в останній декаді місяця, коли можливі ДТП і нещасні випадки – Марс (травмонебезпечна планета) увійде в знак Лева. Для Лева в травні будуть корисними загальнозміцнюючі настої на основі меду, соку часнику, шипшини. Небезпечно розважатися з вогнем і піротехнікою, варто звернути увагу на стан газової плити.

Діва

Для Діви травень 2023 року буде критичним місяцем, який пройде під знаком мінус. У цей період буде відчутно більше складнощів, разом із тим, зросте і кількість контактів, дзвінків і поїздок із ДТП та неприємними ситуаціями в дорозі. Діву в травні можуть зрадити, обдурити, "кинути" на великі суми грошей. Це не найкращий час для переходу з однієї роботи на іншу.

Діві в травні варто проаналізувати попередні зв'язки і без жалю розпрощатися з непотрібними, з її точки зору, знайомствами.

Фортуна буде прихильною в травні у дрібних справах. Сприятливо почати індивідуальні заняття або взяти окремі уроки. Варто вирушити за вигідною ціною з хорошими знижками в далекі подорожі.

На першу декаду травня не слід призначати важливі виступи, зустрічі, концерти. Контакти із зарубіжними компаньйонами потрібно перенести на кінець місяця, оскільки в першій декаді відбудеться місячне затемнення, яке не дуже сприятливо позначиться на Діві. Потрібно поцікавитися проблемами і турботами друзів – вони потребують допомоги Діви, а також приділити увагу домівці та сімейному вогнищу – цього місяця буде важливо не порушувати зв'язок зі своїми традиціями і не сваритися з батьками.

Особисте життя. Близька людина Діви в травні найбільше буде хотіти почути від неї запевнення в коханні та відданості. Тому перша половина травня підходить для спільної участі в розважальних заходах – Діву з другою половиною можуть запросити на весілля, хрестини, іменини, і від їхнього відвідування відмовлятися не варто. Сім'я і шлюб вимагатимуть від Діви відповідального ставлення. Важливо постаратися стримувати дані раніше обіцянки, що найкращим чином вплине на погоду в домі.

Ближче до кінця травня ймовірні суперечки з чоловіком або дружиною на побутовому ґрунті, тому Діві важливо контролювати емоції. У похід по магазинах краще вирушати разом, інакше Діва може щось не те купити.

Здоров'я. Нормальна робота травної системи Діви в травні буде прямо залежати від емоційного стану. Можливе загострення гастритів, виразок. Корисними будуть різні заспокійливі засоби і процедури. Діві слід утриматися від вживання спиртних напоїв. З метою зниження ризику переломів потрібно частіше вживати продукти з високим вмістом кальцію.

Водолій

У Водолія травень 2023 року пройде під знаком мінус. Водолію цього місяця доведеться постійно чути і згадувати слово "треба". Травень буде нелегким періодом, адже народжені під знаком Водолія прагнуть бути вільними, а в цей час їх часто будуть до чогось примушувати, їм доведеться підкорятися обставинам.

У травні Водолія здивують приємні зустрічі зі старими знайомими, а також несподівані новини. Крім того, в житті представників цього знака раптово можуть з'явитися люди з минулого.

Зірки радять Водолію присвятити цей місяць банальним повсякденним справам і на роботі, і в побуті. Не варто приймати відповідальних рішень. Якщо є розлад у відносинах із дітьми або близькими, то зараз саме час їх налагодити. Водолію важливо знайти час для хобі, оскільки це його дуже надихне.

Цілком ймовірно, що в травні-2023 Водолію захочеться щось змінити в особистому житті, а також внести зміни в інтер'єр. В останній декаді травня потрібно рухатися до намічених планів і цілей, головне – не розвернутися на півдорозі, що Водолій робить досить часто. На ретроградному Меркурії Водолій зможе здійснити своє давнє бажання.

Особисте життя. У травні 2023-го Водолію не варто з'ясовувати стосунки з партнером, оскільки це далеко не найкращий для цього час. Нехай все йде, як іде, інакше відносини можна буде вщент зруйнувати.

Ліжко Водолія цього місяця може зігріти коханець або коханка з минулого. А відносини з другою половиною будуть бурхливими і різноманітними, з феєрверками, але в підсумку Водолій зможе отримати те, чого хоче.

В цілому, напередодні літа в любовних відносинах Водолія все буде складатися набагато краще, ніж він припускав, адже Венера в середині травня буде прихильною до нього. Тому Водолій зможе насолодитися любовними зустрічами і відносинами саме в цей час.

В останній декаді травня слід уникати брехні, оскільки обмани Водолія будуть швидко і яскраво розкриті.

Кар'єра та фінанси. У травні-2023 Водолію в роботі важливо пам'ятати, що немає лиха без добра. Не варто забувати про це і при вирішенні фінансових проблем. Все зміниться на користь Водолія, але тільки в другій половині місяця, тому що перша може бути абсолютно провальною. Тим більше, місячне затемнення в Скорпіоні буде суттєво впливати на Водолія.

Особливих фінансових змін і втрат у травні у Водолія не передбачається, тому слід розраховувати на те, що вже є. Для нових комерційних справ і додаткових заробітків невідповідний час. Зараз не варто чекати нових проєктів, бонусів, а от на ті суми, що справді заробив Водолій, він може розраховувати, тобто на стабільність зарплати або оплати послуг. Але рядових витрат гаманця Водолія не вистачить його близьким. Цілком імовірно, що витрати на побутові потреби в травні перевищать заплановану суму, тому потрібно бути дуже заощадливими, особливо в поїздках.

Здоров'я. У травні-2023 у Водолія можуть проявитися захворювання горла, щитовидної залози. Доведеться обмежити споживання алкогольних напоїв або віддати перевагу менш міцним на зразок пива або сангрії. Це пов'язано також і з тим, що в другій половині травня у Водолія може бути вразливим шлунок.

Нейтральним травень-2023 буде для наступних знаків:

Овен

Знак Овна в травні 2023 року залишить планета везіння і щастя Юпітер, але піде не так далеко, перемістившись у наступний – фінансовий – знак зодіаку Телець. Завдяки цьому Овну цього місяця буде ні холодно, ні жарко. Можливі потрясіння і конфліктні ситуації, прагнення нав'язати всім свою думку і бути помітним можуть призвести до втрати фізичних сил, а, як наслідок, і до хвороб. Якщо Овен хоче уникнути проблем із серцем, йому слід спрямувати енергію на активну творчу діяльність і зміну свого внутрішнього світу. Тому сприятливо в цей час зайнятися езотеричними науками.

1-5 травня в плани Овна можуть втрутитися обставини. Не потрібно намагатися знести всі перешкоди – простіше змінити тактику і почекати (цього Овен дуже не любить, але доведеться).

Друга половина травня-2023 буде сприятливою для Овна в сенсі зміцнення своїх позицій на всіх фронтах – і в бізнесі, і в особистому житті. В цей час слід реалізовувати свої задуми і просуватися вперед. Розташування Марса, який керує Овном, говорить про можливість творчої реалізації.

У третій декаді місяця Овен отримає заступництво і підтримку, коли Марс увійде в знак Лева.

Кар'єра та фінанси. У перші дві декади травня-2023, коли Марс буде в знаку Рака, Овен може виходити з себе і дратуватися, чого не варто робити. Тому перша половина місяця буде не дуже хорошою для Овна. У службових і кар'єрних питаннях усе буде не так, як він собі намітив, а хтось із представників цього знака може втратити в цей час важливу посаду. Імпульсивність Овна навколишні будуть розцінювати як нахабство та егоїзм, у тому числі й керівництво. Тому слід стримувати агресію та злість, особливо в спілкуванні з тими, хто займає вищу посаду. Потрібно намагатися бути тактовними і дипломатичними. Також Овну не можна забувати, що спочатку потрібно гарненько подумати, а лише потім діяти – сім разів відміряй, один раз відріж.

8-9 травня несподівані обставини дадуть Овну можливість відчути себе добрим чарівником. Це дуже сприятливий період для представників знака. У зв'язку з цим можуть виникнути деякі непередбачені витрати.

У 20-х числах травня 2023-го фортуна не тільки повернеться обличчям до Овна, а й обдарує його найчарівнішою посмішкою. У цей період Овен зможе легко змінити ставлення керівництва до себе, зацікавити вищих за посадою, особливо своїми нестандартними пропозиціями. У ці дні представникам знака потрібно скористатися шансом і заручитися підтримкою можновладців, і тоді все задумане може вдатися в третій декаді місяця.

29-31 травня Овну краще не здійснювати великих покупок.

Особисте життя. У травні-2023 у Овна можуть виникнути непорозуміння у стосунках із коханою людиною. Щоб це не стало причиною сварок, слід направити свою активність у правильному напрямку, тим більше, останній місяць весни буде неймовірно вдалим для тих Овнів, у кого ще не надто усталені стосунки і хто ще перебуває в пошуку свого ідеалу. Особливо це стосується останньої декади травня, коли Марс увійде в знак Лева.

Оригінальність і творчі пориви Овна будуть сприйняті на ура. Несподівані осяяння і експерименти в сексуальній сфері створять атмосферу гармонії та щастя.

Крім того, на Овна може чекати великий успіх у грі. В останній декаді місяця Овен може зірвати великий куш у казино.

Овну варто порадувати свого обранця або обраницю подарунком, романтичною вечерею в ресторані або невеликою спільним подорожжю, якщо є можливість вибратися за місто.

На початку травня більше уваги Овна потребуватимуть діти, тому потрібно бути поруч із ними, їм може знадобитися допомога батьків.

Здоров'я. Перша половина травня-2023– це чудовий час для профілактичних процедур, особливо пов'язаних із нирками, які можуть турбувати в цей час Овна. Сприятливо приймати препарати, що володіють сечогінною або протизапальною дією.

Також важливо стежити за своїм емоційним настроєм, інакше можуть турбувати головні болі, особливо в період великої сонячної активності.

Тим Овнам, у яких є якесь хронічне захворювання, краще завчасно почати профілактику, оскільки в другій половині травня можливі загострення старих хвороб. Краще сходити до лікаря.

Крім того, місяць сприятливий для застосування цілющих трав – траволікування допоможе відновити сили і протистояти хворобам.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Телець

В останній весняний місяць 2023 року Телець може зануритися в ностальгію, Травень буде плюс-мінус спокійним. Тельцю доведеться повернутися до давніх справ, зустріти старих знайомих, повернутися до вирішення вже забутих питань. Представникам знака не варто забувати, що без минулого немає і майбутнього, тому потрібно використовувати цю можливість, щоб у всьому навести лад, поки Меркурій залишається ретроградним.

У травні Тельцю буде властивий особливий настрій. Цілком ймовірно, що цього місяця йому відкриються якісь таємниці, тому корисно буде звернутися до астролога або психолога, завдяки якому можна буде дізнатися таємниці своєї натури. Тельця в цей час будуть цікавити і містичні, і філософські питання. Важлива і потрібна Тельцю інформація в травні буде приходити до нього через читання книг. Сприятливо піти вчитися чомусь новому, зайнятися самоосвітою або поновитися на курсах, які не були завершені.

Травень – прекрасний час для реалізації планів, перш за все, творчих, особливо в третій декаді. Нехай це буде навіть невелике оновлення інтер'єру – сприятливо хоч трохи змінити дизайн того приміщення, де живе Телець.

Травень 2023-го стане прекрасним часом для Тельця, щоб проявити себе в будь-якій сфері, але масштабні починання краще затівати вже після дня народження.

Також цей місяць буде прекрасним періодом, щоб сходити у відпустку і відпочити.

Особисте життя. Амурні справи у 80-90% Тельців у травні 2023 року складуться позитивно. У другій половині місяця представникам знака захочеться різноманітності, і соромитися говорити про свої фантазії коханій людині не варто.

Велика ймовірність, що в середині місяця сумніви Тельця у вірності обранця або обраниці підтвердяться, і він збагне, що і як насправді. У цьому сенсі наближається складний період, який може закінчитися навіть розлученням.

Телець у травні буде схильним до сентиментальності і романтики, а це означає, що він навряд чи надовго залишиться на самоті, навіть якщо з кимось розірве стосунки.

Для сімейних Тельців травень-2023 буде більш-менш стабільним періодом.

Кар'єра та фінанси. Кар'єрне зростання і просування Тельцю краще відкласти на майбутнє, травень – не найкращий час для цього. На початку місяця йому не варто гнівити керівництво, інакше він може відчути себе червоною ганчіркою перед розлюченим биком.

Найбільш вдалий момент для вирішення організаційних та адміністративних питань – це середина травня. У цей час можна буде і документи оформити, і вдало провести переговори, особливо 16-18 травня, коли закінчиться ретроградність Меркурія.

Здоров'я. Самопочуття Тельця в травні 2023 року буде прямо залежати від того, наскільки він буде сповненим оптимізму і віритиме в свою зірку удачі. Тельцю важливо створити собі умови для повноцінного і комфортного відпочинку. Головні болі та загальна втома цього місяця можуть бути викликані порушеннями режима дня. Вкрай необхідно обов'язково гарненько висипатися і не витрачати енергію на марні тусовки або інші непотрібні заходи. Правильне харчування допоможе позбутися від проблеми з надмірною вагою. 17 травня – чудовий день, щоб запастися енергією на цілий місяць: Тельцю варто побалувати себе чимось смачненьким, а потім сісти на сувору дієту, і все, що буде з'їдено Тельцем у цей день перетвориться на так необхідну для нього енергію.

Близнюки

У Близнюків травень 2023 року пройде в стилі ретро, і в цілому місяць буде стабільним. У цей час Близнюкам доведеться повернутися до забутих старих справ. Меркурій, що керуює цим знаком зодіаку, буде все ще ретроградним у першій половині травня, тому Близнюкам доведеться мати справу тільки зі старими проблемами, і нічого нового їм точно не можна починати цього місяця. Слід використовувати травень для того, щоб розібратися зі справами, які накопичилися в довгому ящику, і такий підхід буде вельми ефективним.

Також травень буде чудовим часом, щоб позбутися всього зайвого і непотрібного, починаючи від вмісту шафи і закінчуючи похмурими думками та шкідливими звичками. Особливо в день місячного затемнення 5 травня Близнюкам вдасться кинути пити й палити. Перш за все, потрібно позбутися звички палити, оскільки легені – це слабке місце Близнюків, їхній найбільш уразливий орган.

В астрології вважається, що місяць перед днем народження – це період для підбиття підсумків і завершення справ, а сам день народження подібний до особистого нового року і точки початку відліку нового життя. Тому Близнюкам слід розібратися і звільнити свій простір для нових перемог.

Останній тиждень травня буде для Близнюків більш радісним і вдалим, ніж попередні. Їм варто чекати приємних звісток і гостей.

Кар'єра та фінанси. У травні-2023 у Близнюків дуже ймовірні зміни в роботі, які раніше були закладені та підготовлені. До речі, вони призведуть до поліпшення матеріального становища представників знака, але, разом із тим, вони принесуть і багато переживань.

У другій половині травня Меркурій – управитель знака Близнюки і покровитель комерційних питань – вийде з ретроградної фази, після цього всі платежі і переговори, які були заморожені і не зрушувалися з місця, нарешті приведуть до важливих результатів в останній декаді місяця.

Довгоочікувані виплати або премії поповнять трудову кишеню Близнюків. Буде цілком сприятливий час для фінансових справ.

Матеріальний достаток додасть Близнюкам впевненості в собі, та й близькі повірять у них.

Особисте життя. В амурних справах у травні 2023-го у Близнюків буде тиша та спокій. У цей час потрібно насолоджуватися тихим щастям. Виняток становитимуть лише ті випадки, якщо були якісь таємниці – скелети можуть почати випадати з шаф.

Травень – сприятливий час для облаштування будинку, результат потішить Близнюків. Остання декада місяця – вдалий період для покупки меблів. У цей час стосунки з близькими людьми можуть стати більш емоційними, і несподівані ревнощі або зрада раптом можуть підкосити відносини, особливо тих пар, що ще не перебувають у шлюбі.

Також можуть відкритися якісь таємниці, що стосуються дітей. Діти несподівано можуть розповісти Близнюкам свої секрети, або шкільний учитель розповість все, що думає, про чадо Близнюків.

Здоров'я. Важливу роль у стані та роботі організму Близнюків у травні 2023 року зіграє дієта, збалансоване харчування і свіже повітря. Не варто позбавляти себе піших прогулянок – це допоможе збагатити організм киснем, позбавить від головного болю і збалансує нервову систему. При необхідності в травні можна займатися лікуванням венозних захворювань, а от серйозне лікування у стоматолога цього місяця краще відкласти.

Терези

Травень 2023 року для Терезів буде більш-менш рівним місяцем. У травні Терези можуть зіткнутися з протидією партнерів і колег. Щоб не довелося відмовлятися від своїх планів, важливо зберігати об'єктивність і розсудливість. Природа рівноваги допоможе Терезам зберігати їхній емоційний спокій і стабільність у будь-якій ситуації. Перечекавши несприятливий період, після 15 травня вони можуть сміливо приступати до активних дій – Терезам доведеться відстоювати свою думку і боротися за місце під сонцем.

Якщо Терези в травні зібралися в поїздку, необхідно ретельно перевірити оформлені документи, особливо в першій половині місяця. Можливі бюрократичні перешкоди.

У третій декаді травня Терезам доведеться вникнути в турботи друзів і взяти діяльну участь в їхніх справах. При цьому важливо узгодити свої можливості з їхніми потребами, щоб потім не довелося від чогось відмовитися.

Особисте життя. У першій половині травня-2023 Терезам слід ґрунтовно попрацювати над вирішенням домашніх проблем. Основним джерелом хвилювань стане нестача грошей, із цим потрібно буде щось вирішувати в першу чергу. Всі господарські питання потрібно буде вирішувати спільно з партнером.

Наприкінці травня Терезам і їхньому обранцеві (або обраниці) важливо не давати один одному приводів для ревнощів, оскільки можливі різні непередбачені і неприємні ситуації.

Однак фортуна не залишить Терезів у коханні, якщо вони ще не знайшли супутника життя. Особливо вдалою в цьому сенсі буде друга половина травня, коли планета кохання Венера увійде в знак Рака.

Остання декада травня-2023 – це час для прояву особистої ініціативи Терезів. Не так важливо, про що саме йде мова – або про вибір місця відпочинку, або про рішення в роботі й діяльності.

Здоров'я. Для підтримки гарного самопочуття Терезам у травні слід якомога більше гуляти на свіжому повітрі. Корисними будуть поїздки до моря, прийняття сонячних ванн. Чудові результати принесе індивідуально підібрана система дихальних вправ. Жінкам-Терезам у травні необхідно перевірити молочні залози, а також бажано пройти профілактичний огляд. Можливі проблеми з функціонуванням статевої системи. Підвищена дратівливість у травні може викликати загострення хронічних захворювань шлунка. У профілактичних цілях слід сісти на дієту. Також впоратися з проблемою допоможуть народні засоби, заспокійливі відвари, чаї. Це не найкращий час для активних фізичних дій.

Щасливчики травня-2023:

Скорпіон

Травень-2023 стане чудовим періодом для Скорпіона. Напружена обстановка початку місяця закличе Скорпіона до порядку і зібраності. Якщо вже визначена мета на найближчий час, то діяти потрібно саме в цьому напрямку, не відволікаючись і не розмінюючись на дрібниці. Адже в разі зупинки виникне небезпека втратити завойовані позиції.

Скорпіону в травні не слід розраховувати на чиюсь підтримку, йому це не потрібно. Досягти мети він зможе виключно власними силами. Не варто покладатися на волю випадку, потрібно постаратися виключити можливі сюрпризи заздалегідь.

Якщо начальство спробує нав'язати Скорпіону в травні рутинну роботу, що не відповідає його кваліфікації, потрібно сміливо відстоювати свої позиції. Також можна вимагати підвищення заробітної плати.

Скорпіону цього місяця доведеться роздати борги і виконати дані раніше обіцянки – це буде пов'язано з місячним затемненням якраз у цьому знаку зодіаку. Все це потрібно зробити, щоб такі "хвости" не обмежували свободу дій Скорпіона.

Останній місяць весни для Скорпіона буде вельми активним. Головне – скерувати енергію в мирне русло. Саме в травні представникам цього знака не можна забувати про інтереси оточуючих. Якщо ці інтереси будуть враховані, то для Скорпіона складуться дуже сприятливі ситуації в діловому партнерстві. В іншому випадку можливі конфлікти.

Кар'єра та фінанси. Головною умовою професійного зростання Скорпіона в травні 2023 року стане творчий підхід до будь-якої справи. Потрібно уникати багатослівності. Критерієм оцінки праці Скорпіона стане реальний результат, а не вміння подати себе в найбільш вигідному світлі. Слід вивчати реакцію оточуючих, навіть якщо вона негативна, адже від цього Скорпіон тільки виграє, придбавши необхідне загартування і твердість.

У фінансовому плані причин для занепокоєння в травні у Скорпіона не буде. Можна навіть дозволити собі відкласти гроші на непередбачені витрати.

Особисте життя. У першій декаді травня-2023 сімейне благополуччя Скорпіона може зустріти серйозну перевірку на міцність – так позначиться місячне затемнення в цьому знаку зодіаку. Скорпіона зможуть вибити з колії навіть незначні життєві проблеми. А нестача коштів може призвести до руйнування особистих стосунків. Причини конфлікту потрібно шукати тільки в собі, а не влаштовувати істерики та скандали. Краще направляти енергію в мирне русло, наприклад, на підготовку сімейного свята. Скорпіон повинен скористатися порадами батьків, щоб виправити ситуацію.

У третій декаді травня Скорпіон зможе розслабитися і відпочити від пережитих хвилювань, особливо хвилювань першої декади.

Травень-2023 може принести Скорпіону радикальні зміни на любовному фронті. У самотніх представників знака з'явиться чудова можливість знайти супутника або супутницю життя.

Кінець весни обіцяє захоплюючі романтичні поїздки і побачення.

Здоров'я. Скорпіону в травні не можна допускати дитячих пустощів з електрикою. Важливо бути обережним у поїздках до великих міст, наприклад, у метро. Краще не займатися дигерством у цей час. Місяць сприятливий для боротьби зі шкідливими звичками, це прекрасний час, щоб кинути пити й палити, особливо 5 травня, в місячне затемнення.

Стрілець

Травень 2023 року для Стрільця буде дуже позитивним періодом. Стрілець повністю готовий до будь-яких випробувань, і ймовірність його успіху дуже велика. Рятувальним кругом стане кохана людина, з якою в травні буде проведено багато часу. А от у відносинах із друзями можливі випробування, і велика ймовірність розриву навіть найміцніших стосунків.

У Стрільців, які ще не знайшли свою другу половину, стосунки з кимось із друзів можуть перерости в більш близькі та інтимні.

Кар'єра та фінанси. Справи на роботі в травні 2023-го складуться у Стрільця прекрасно. Хвилювання і погані чутки залишать лише неприємний осад, не завдаючи шкоди. Можливо, доведеться розпрощатися зі старим місцем роботи, оскільки з'явиться неймовірно цікаві новий контракт – Стрільцеві можуть запропонувати те, чого ще ніколи в житті не пропонували.

Найбільш ефективним Стрілець буде в колективі. Спокій йому тільки снитиметься. У травні потрібно буде постаратися утримати соціальні позиції, не нав'язуючи свою думку іншим. Слід бути перебірливим у контактах. Запорукою успіху та прибутку стануть надійні і перевірені ділові партнери. Амбіції у Стрільця будуть великі, і він зможе досягти великого успіху. Якщо вдасться подолати комплекси, Стрілець доб'ється багато чого. Особливо вдалою буде робота за контрактом і робота з людьми.

Особисте життя. У травні 2023 року Стрільцю навряд чи доведеться відчути розчарування в сердечних справах. У партнерстві він буде цінувати вміння твердо стояти на ногах і здатність зрозуміти його мрії. Не потрібно соромитися дати волю емоціям – партнер Стрільця це оцінить. Сприятливо дарувати подарунки, влаштовувати невеликі свята, адже ініціатива і відкритість Стрільця зроблять свою справу, привносячи у стосунки яскраві фарби та емоції. Стрільцю слід пам'ятати, що зараз час щирості почуттів, що не можна брехати один одному навіть у дрібницях, а, тим більше, зраджувати.

Середина травня– прекрасний час для сімейного заняття улюбленими видами спорту.

Здоров'я. У травні у Стрільця можливі несподівані емоційні зриви, які згодом можуть позначитися на стані здоров'я. Потрібно відкласти суєту і уникати великих скупчень людей, оскільки Стрілець може потрапити під негативний вплив енергії натовпу, в тисняву або стати жертвою теракту. Стрільцю не варто бути занадто недовірливим, інакше йому складно буде впоратися з проблемами. Також не варто зловживати алкогольними напоями і не слід приймати хімічні препарати.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Козеріг

Травень-2023 для Козерога стане неймовірно вдалим періодом, це головний щасливчик місяця. Якщо Козерога не осяє натхнення, щоб створити шедевр на роботі, то вдома точно він відзначиться оптимізмом і якіснимии змінами. Місяць буде дуже позитивним, з двома плюсами. У травні Козеріг відчує себе головнокомандувачем і зуміє згуртувати інших заради реалізації своєї ідеї.

У травні можуть реалізуватися всі заповітні плани Козерога, на що він уже перестав сподіватися. Раптом з'являться потрібні люди, складуться належним чином обставини – і все піде, як по маслу.

У другій половині травня у Козерога з'явиться можливість вирішити старі питання, повернути щось на круги своя, і, швидше за все, ці події будуть пов'язані з діловою сферою, роботою і кар'єрою. Козеріг буде прекрасно відчувати такт часу, тому зможе розібратися у всіх тонкощах і складнощах.

Друга половина місяця – не надто сприятливий час для далеких поїздок, а особливо авіаперельотів. 17-23 травня, поки Меркурій буде статичним, Козерогу краще взагалі не літати літаками.

Кар'єра та фінанси. На роботі у Козерога все буде добре в травні 2023-го. Можливі глобальні зміни. Розташування Сонця і Сатурна буде налаштовувати представників знака на творче і професійне розкриття.

Фінансові питання в травні доведеться вирішувати належним чином, адже в другій половині місяця Меркурій буде робити сприятливі аспекти до знаку Козерога і допоможе наповнити гаманець. Тож на Козерога чекає велика фінансова удача.

Також місяць вдалий для покупки коштовностей: золота, діамантів, срібла та інших прикрас. Козеріг повинен робити подарунки своїм близьким.

Особисте життя. У травні-2023 Козерогу будуть доступні всі любовні перемоги. У цей час можна заручитися.

У сімейних стосунках Козеріг зможе написати новий прекрасний сценарій. Відносини з чоловіком або дружиною будуть стабільними, все рухатиметься заданою траєкторією. У давно сформованих стосунках наприкінці травня може з'явитися підозра в невірності супутника або супутниці життя, тому 28-31 травня в цьому плані небезпечні дні.

Середина травня стане чудовим часом, щоб вирішити питання батьків і дітей, краще зрозуміти своє чадо. Сприятливо провести час із домашніми тваринами, завести собак або кішок.

Друга половина травня принесе якісь випробування в любовній сфері, особливо якщо Козеріг ще вільний і не знайшов свою другу половину.

Здоров'я. Друга половина травня 2023 року сприятлива для зміцнення Козерогом серцево-судинної системи, а також для проходження санаторно-курортного лікування. Варто бути акуратнішим при використанні косметичних засобів, оскільки можливі алергічні реакції. Цілком ймовірно, що увагу Козерога привернуть захворювання горла і трахеї, особливо якщо є подібні хронічні хвороби. Фітотерапія буде ефективною для Козерога в травні. Під час занять спортом важливо не перевантажувати спину і хребет, інакше є ризик злягти потім на тиждень.

Риби

На Риб у травні 2023 року чекає дуже позитивний період. Місяць потішить представників знака хорошим настроєм і приємними подіями. Все складеться ще вдаліше, якщо починання Риб будуть ретельно продумані, будуть серйозними і побудованими на творчій основі.

Цілком ймовірно, що Рибам напередодні літа захочеться змінити обстановку, атмосферу. Авантюри і пригоди – найкраща програма для Риб, головне – знайти вдалу компанію, і тоді каскад яскравих вражень буде просто забезпечений. Риби сміливо можуть вирушати в нетрі Амазонки, Таїланд, на Балі – будь-яка екзотика забезпечить представникам знака чудове проведення часу.

Зірки рекомендують Рибам прислухатися в травні-2023 до думки оточуючих, не поспішати відповідати відмовою на їхні прохання і пропозиції – вони будуть бачити те, чого Риби не помічають. Остання декада травня буде досить напруженою для Риб, у першу чергу, в психологічному сенсі. Представникам знака належить виконати обіцянки, які вимагатимуть сил і напруги з їхнього боку.

Кар'єра та фінанси. У травні 2023-го перед Рибами відкриються цікаві перспективи в плані роботи, надійдуть вигідні пропозиції. У Риб буде плідний період, тому втрачати цей час даремно просто не можна. Рибам слід працювати, налагоджувати зв'язки. Їхнє благополуччя буде залежати від їхньої власної підприємливості та ділової активності. Професійна майстерність Риб у травні зросте, і, можливо, це навіть призведе до підвищення доходів. Але поки що Рибам у фінансовому плані варто розраховувати на свої старі справи та проєкти, тобто пожинати плоди, не роблячи нічого нового. Рибам не потрібно боятися брати на себе додаткові зобов'язання на роботі – це оцінять належним чином. Можливо, в травні доведеться повернутися до вирішення старих питань, які відкладалися в довгий ящик.

У фінансовому сенсі друга половина місяця буде вражаючою і сприятливою, комерційні питання в цей час будуть вдало вирішитися. Портмоне і кредитна карта Риб у цей час точно поповняться.

Важливі покупки для дому краще здійснювати в третій декаді, особливо після 25 травня.

Особисте життя. Романтичний настрій у травні 2023-го не залишатиме Риб. Супутник або супутниця життя Риб буде підтримувати всі їхні бажання і прагнення.

Розташування Венери обіцяє Рибам увагу протилежної статі, але вести подвійну гру і зраджувати другій половинці з коханцем або коханкою не вийде, бо саме цього місяця обман легко може розкритися.

Друга половина травня сприятиме зміцненню вже сформованих стосунків Риб. У другій половині місяця не варто нічого доводити до крайності, щоб уникнути сварок. Слід проводити більше часу з коханою людиною і не нехтувати нею, оскільки це може зруйнувати стосунки.

Остання декада травня-2023 – це прекрасний час для домашніх справ. Спільна справа із чоловіком або дружиною лише зміцнить сімейні стосунки. Починати нові справи в травні Рибам не варто, а краще завершувати розпочаті.

Здоров'я. У першій половині травня зірки рекомендують Рибам приділити більше уваги імунній системі і своїй фізичній формі, не лінуватися забезпечувати тіло достатніми фізичними навантаженнями. Також варто звернути увагу на свій раціон харчування, особливо якщо є проблеми з обміном речовин. У травні буде сприятливий час для профілактичних заходів щодо захворювань ендокринної системи. Санаторно-курортне лікування буде вельми корисним для Риб.

Друга половина місяця небезпечна загостреннями хронічних хвороб, а також емоційним дисбалансом.

Рибам у травні не варто захоплюватися алкоголем в якості антидепресантів – краще вирушити в поїздку і десь відпочити.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти