StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

4 знака зодіаку будуть купатися в щасті і удачі: на кого вплине місячне затемнення

12 жовтня 2023, 19:00
Відомий астролог Влад Росс переконаний, що всього 4 знака зодіаку стануть справжніми щасливчиками в день місячного затемнення - 28 жовтня.
гороскоп
Кому повернеться удача в день місячного затемнення в жовтні / Колаж: Главред, фото: pixabay

У жовтні очікується місячне затемнення і цей час стане дійсно щасливим для чотирьох знаків зодіаку. Це затемнення відбудеться 28 жовтня. Про це в інтерв'ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

Місячне затемнення матиме найбільший вплив на Скорпіонів.

"Місячне затемнення принесе Скорпіону щастя. Його чекає велика удача, великий успіх, просто неймовірний позитивний життєвий вибух", - говорить Росс.

Він також переконаний, що цей день буде сприятливим для Тельців. Їх чекатиме велика і несподівана фінансова удача. Вони можуть виграти гроші. Але щастя буде не тільки в грошах, а й в інших сферах життя.

Місячне затемнення порадує і Водоліїв.

"У Водолія буде великий шанс для реалізації своїх кар'єрних амбіцій. У дні поблизу затемнення Водолія чекають дуже хороші ситуації", - говорить астролог.

Також удача посміхнеться в цей день і Левам. Місячне затемнення принесе їм можливості для раптового переїзду в іншу країну.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться інтерв'ю астролога Влада Росса на Главреді:

Раніше астролог розповів, що категорично не можна робити в період сонячного затемнення в жовтні. Воно відбудеться 12-17 жовтня. У цей період Влад Росс рекомендує знакам зодіаку бути особливо уважними. Затемнення вплине на 4 знака зодіаку, особливо це вплив відчують Овни і Терези.

Також Влад Росс розповідав про те, що не можна робити в період місячного затемнення в жовтні. У цей період краще не робити якісь дорогі покупки і не тільки це.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти