StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вихідні у вересні 2021: як будемо відпочивати і чи будуть додаткові вихідні

3 вересня 2021, 11:18
Скільки вихідних чекати українцям у вересні і які цікаві свята можна відзначити, розповість Главред
Вихідні у вересні 2021
Вихідні у вересні 2021 / znaj.ua

Перший місяць осені принесе українцям багато релігійних свят, серед яких: Усікновення глави Іоанна Предтечі, Різдво Пресвятої Богородиці і Воздвиження Хреста Господнього. Однак жоден з них не подарує додаткового вихідного.

Скільки вихідних днів у вересні 2021

У вересні з 30 календарних днів місяця, робочими будуть 22 дні, вихідними – 8. Цього місяця немає державних свят, які подарують українцям скорочений робочий день і вихідний.

Відпочивати у вересні українці будуть 8 днів: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 вересня.

відео дня

Докладніше про те, які свята будуть відмічати в Україні та світі, читайте в нашому матеріалі: Свята у вересні 2021 в Україні: День знань, День підприємця і День кіно.

Незважаючи на те, що державних свят в Україні не передбачається, можливо, ви із задоволенням відзначите наступні свята:

1 вересня - День знань

Трепетний день для батьків як першокласників, так і учнів старшої школи. Святкові лінійки, букети вчителям і довгоочікувана зустріч зі шкільними друзями. Коли для українських школярів розпочнеться навчальний рік, читайте в нашому матеріалі: Перший дзвінок 2021 в Україні: коли і як діти навчатимуться в умовах епідемії, розклад канікул.

5 вересня - День підприємця України

Напевно у вас знайдеться привід відзначити це свято або приєднатися до святкування до рідних або близьких. День підприємця щорічно відзначають в першу неділю вересня.

8 вересня - День солідарності журналістів

Цей день щорічно відзначається з ініціативи ООН. Дата була обрана не випадково, саме в цей день стратили чехословацького журналіста Юліуса Фучика. У цей день кращих журналістів нагороджують престижною Пулітцерівською премією.

9 вересня - Всесвітній день краси

Про те, що краса "врятує світ", чув кожен. Тепер з'явився привід відзначити це свято і насолодитися прекрасним.

читайте такожКалендар 2022: як і коли відпочиває Україна

11 вересня - День українського кіно, фізкультури та спорту

Кіноманів і поборників здорового способу життя об'єднує день 11 вересня. День працівників кінематографу відзначають про другу суботу вересня. Державні організації також в день спорту влаштовують різні масові заходи, спрямовані на залучення до фізичних занять більше українців.

18 вересня - День фармацевта

Алхіміки сучасності стоять на сторожі нашого здоров'я, розробляючи ліки і вакцини від хвороб, які захопили світ. Привітайте рідних і близьких.

21 вересня - День миру

День проходить під егідою ООН і покликаний нагадати людству про проблеми в гарячих точках. Мета дня миру - припинення вогню і відмова від насильства.

27 вересня – День вихователя і День туризму

Важкий і часто невдячна праця вихователя складно оцінити тим, у кого поки немає дітей. Однак батьки, які кожен день відправляють своє чадо в сад, прекрасно знають, наскільки складна ця робота. Не забудьте привітати всіх причетних.

Також у цей день вшановують працівників туристичних організацій. Туризм-важлива частина економіки і до того ж він зміцнює Міжнародні відносини. Про те, як і де відпочити у вересні, читайте в нашому матеріалі: Куди поїхати у відпустку в кінці літа і восени 2021: в оксамитовий сезон без візи і недорого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти