StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коли День нафтовика в Україні в 2021 році: дата, привітання, листівки

12 вересня 2021, 05:02
Якого числа відзначають День нафтовика в 2021 році і як привітати близьких - в матеріалі Главреда
День нафтовика в Україні
День нафтовика в Україні / ua.depositphotos.com/

Щорічно день працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості в Україні відзначається у другу неділю вересня. У 2021 році це 12 вересня.

Про те, скільки вихідних принесе перший місяць осені, читайте в нашому матеріалі: Вихідні у вересні 2021: як будемо відпочивати і чи будуть додаткові вихідні.

День нафтовика в Україні відзначають з 1993 року, указом президента Леоніда Кучми. Не забудьте привітати рідних, друзів і колег з професійним святом.

відео дня

День нафтовика: привітання, картинки, листівки

Вітаю з Днем працівників нафтової, газової, нафтопереробної промисловості та нафтопродуктозабезпечення України. Нехай довгою буде твоє життя, як повна назва цього свята, нехай присутній в ній щастя і любов в такій кількості, скільки у нафтовиків грошей, нехай працюється легко і весело без єдиної аварії і поломки, без єдиної перешкоди і підступу, нехай з таким працівником, як ти, наша країна і спить, і гріється, і зустрічає кожен новий день з теплою посмішкою.

***

Прості люди вдячні вам за тепло в будинках і квартирах взимку. Затишок і комфорт в скромних приміщеннях і шикарних апартаментах відчуває кожен з нас завдяки вам. Газ і нафта — це золотий запас сучасності. Здобувайте його для того, щоб дарувати людям тепло і радість.

День нафтовика: привітання, картинки, листівки
День нафтовика привітання

***

Вітаємо всіх українських представників професій, пов'язаних з нафтопереробною та газовою промисловістю з їх професійним днем! Бажаємо їм успішної роботи і зосередженості, необхідної в таких серйозних галузях. Нехай удача завжди посміхається вам.

***

Вітаю прекрасних, чудових і гідних людей, чия праця заслуговує величезного визнання, Пошани і поваги. Нехай у вашому житті завжди буде успіх, щастя і достаток. Нехай нафтовим фонтаном з вас б'є здоров'я, енергія і позитив. Бажаю постійного зльоту, багато нових відкриттів і успішного підкорення надр нашої великої землі. З Днем нафтовика і газової промисловості!

День нафтовика: привітання, картинки, листівки
День нафтовика картинки

***

З професійним святом! Нехай твоє життя буде такою ж довгою, як газопровід, кар'єрна драбина - такою ж високою, як нафтова вишка, а матеріальне благополуччя росте так само стабільно, як дорожчає паливо.

***

Дорогого друга, нафтового магната, вітаю з Днем нафтовика! У нафтовій промисловості необхідні такі люди, як ти - сильні, відповідальні, мудрі. Нехай в твоєму житті нафтовим фонтаном б'ють міцне здоров'я, грошовий достаток, сімейне благополуччя. Бажаю сміливо і впевнено йти тільки вперед по кар'єрних сходах і втілювати перспективні ідеї в професії.

День нафтовика: привітання, картинки, листівки
День нафтовика листівки

***

Вітаємо з професійним святом всіх працівників нафтової і газової промисловості! Бажаємо вам високих досягнень в роботі, реалізації всіх планів; нехай праця буде безпечним і приносить постійно зростаючу зарплату. Бажаємо щастя, миру і достатку вам і вашим родинам, прекрасного здоров'я і невичерпної енергії на досягнення всіх життєвих цілей!

День нафтовика: привітання, картинки, листівки
День нафтовика привітання і картинки
День нафтовика: привітання, картинки, листівки
День нафтовика картинки, листівки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти