StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо ідеальний час для новорічного застілля

25 грудня 2020, 15:43оновлено 29 грудня 2020, 12:45
"Свято живота" краще влаштувати вдень.
Новий Рік, новорічний стіл
Під бій курантів краще обійтися легкими закусками / Фото pixaby

Святковий стіл на Новий Рік краще накрити вдень - або 31 грудня, або 1 січня. А під бій курантів краще обійтися легкими закусками. Таким чином вдасться не набрати зайвих кілограмів під час свята.

Фахівець з лікування надмірної ваги і ожиріння Майра Рау порадила 31 грудня не пропускати основні прийоми їжі, передає РИА Новости.

"При звичайному режимі харчування без пропусків їжі рівень голоду до вечора буде не дуже високий, а, отже, імовірність переїсти знижується", - порадила експерт.

Дієтолог нагадала, що вечеряти необхідно приблизно в той же час, що і зазвичай, і зовсім не треба терпіти голод до ночі. Святкова вечеря може бути о 18-20-й годині.

У свою чергу, дієтолог Маргарита Корольова вважає, що новорічне застілля можна організувати ще раніше 31 грудня, коли Новий рік 2021 вже прийде в деякі країни світу, наприклад в Австралію, Нову Зеландію, на Далекий Схід, в Японію та обидві Кореї.

"Або (можна влаштувати, - ред.) обід 1 січня, коли свято вже прийшло. Адже велике застілля можна зробити з хорошим ситним обідом і з десертами", - додала експерт.

читайте такожНазвано найнекалорійніше шампанське

Нагадаємо:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти