StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Артрит: названо алкогольний напій, який може захистити від хворобливого стану

3 вересня 2021, 20:36
Один популярний алкогольний напій, спожитий в невеликих кількостях, може принести більше користі, ніж шкоди.
Артрит
Жінки, які пили всього два-чотири склянки пива на тиждень, мали на 31 відсоток нижчий ризик розвитку ревматоїдного / Pioxabay

Ревматоїдний артрит-хронічне запальне захворювання, що викликає хворобливе запалення суглобів і навколишніх тканин.

Від цього захворювання страждають в три рази більше жінок, ніж чоловіків. Хоча від хвороби немає ліків, було доведено, що певні продукти і напої борються із запаленням, зміцнюють кістки і зміцнюють імунну систему, пише Express.co.uk.

Один популярний алкогольний напій, спожитий в невеликих кількостях, може принести більше користі, ніж шкоди.

На загальну думку, висока калорійність алкоголю і висока концентрація цукру можуть привести до збільшення жирових відкладень і збільшення ваги, що може погіршити симптоми артриту.

читайте такожНазвані 2 незвичайних симптому ревматоїдного артриту

Проте дослідження, проведене Гарвардським університетом, показало, що вживання пива може захистити від цього захворювання.

Дослідження, опубліковане в журналі Arthritis and Rheumatism, показало, що жінки, які пили лише два-чотири склянки пива на тиждень, мали на 31 відсоток менший ризик розвитку ревматоїдного артриту порівняно з жінками, які ніколи не пили.

Хоча спостерігалася кореляція між вживанням пива і більш низькими показниками захворювання, дослідники відзначили, що дослідження такого роду не можуть довести, що вживання алкогольних напоїв захищає від артриту.

При ревматоїдному артриті тканина, що вистилає суглоб, може стати м'язової і зношувати навколишні зв'язки, хрящі і кістки.

Стан зазвичай виникає за симетричною схемою, що означає, що пацієнти зазвичай відчувають симптоми в обох колінах, плечах або руках одночасно.

Однак дослідники підкреслили, що перед вживанням алкоголю важливо проконсультуватися з лікарем.

Вони також відзначили, що деякі препарати для лікування артриту не можна змішувати з алкоголем.

Національний інститут охорони здоров'я та передового досвіду заявив, що ревматоїдний артрит - це "стан життя, який може серйозно знизити якість життя".

Існує кілька звичайних ліків, здатних полегшити симптоми у хворих, і до сих пір не відомо жодного лікування, яке могло б повністю змінити цей стан.

Стан часто починається краще у віці від 40 до 50 років, вражаючи суглоби, що призводить до болю і набряків.

Симптоми можуть варіюватися від легких до повністю виснажливих, порушуючи повсякденне життя хворих.

Захворювання часто починається з набрякання суглобів пальців і, можливо, суглобів пальців ніг.

Суглоби стають нерухомими і болючими при русі, і в кінцевому підсумку вони сильно опухають, симптоми стають більш вираженими вранці.

Незважаючи на те, що це викликає значний дискомфорт у суглобах, симптоми часто ігноруються як неминучий наслідок старіння.

Фахівці кажуть, що стан часто можна вилікувати або повернути назад, якщо лікувати на ранній стадії, однак симптоми занадто часто ігноруються.

Деякі дослідження підтвердили припущення, що вітамін D - Вітамін з протизапальними властивостями - може ефективно запобігти розвитку цього стану.

Фактично, дослідники закликали додавати вітамін D в їжу у Великобританії, стверджуючи, що він необхідний для здоров'я кісток, м'язів і зубів.

Дослідження також показали, що люди з ревматоїдним артритом мають дефіцит вітаміну D.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти