StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жіноча коротка стрижка піксі-боб з 60-х знову на піку моди: фото

27 липня 2020, 05:29
Стрижка настільки податлива й "добра", що дозволяє створити на голові і зухвалий образ, і романтичний, і діловий, і загадковий.

Короткі стрижки переживають найкращі миті влітку – саме в цей час найчастіше народжуються нові приголомшливі образи, і кожна стрижка обростає вдалими деталями.

відео дня

За спиною у нас вкрадена коронавірусом весна. Якою буде осінь – ніхто не знає. А літо є – тепле й ніжне, немов руки матері, воно просякнуте особливим настроєм, коли на багато речей ми дивимося інакше.

У такий час хочеться спробувати те, що здавалося нам недоступним. Тому що життя раптово стало відчутно крихким і коротким. Коротка стрижка – це один з кроків, які багато з нас боялися зробити. "Але це всього лише стрижка", - раптово зрозуміли жінки, і армія любительок короткого волосся відчутно зросла.

І глибоко помиляються ті, хто вважає, що короткі стрижки – це варіант виключно для зухвалих жінок. Так думають ті, хто нічого не знає про стрижку піксі-боб.

Це приголомшлива жіноча коротка стрижка родом з 60-х, яка в модному пабліку Instagram завоювала почесне місце – ви знайдете там десятки тисяч фотографій цієї стрижки, і чим більше переглядатимете їх, тим сильніше закохаєтеся в неї – вона настільки вражає, що байдужим не залишає нікого.

Сьогодні ми розповімо вам про особливості стильної жіночої стрижки піксі-боб 2020. Крім того, ми зібрали для вас фотогалерею свіжих варіантів стрижки – подивіться для натхнення.

Модна стрижка піксі-боб 2020 – на що звернути увагу

Головною особливістю стрижки піксі-боб є її універсальність – вона пасує всім незалежно від типу обличчя і структури волосся. От якщо є бажання зробити піксі-боб – робіть її, ви точно виглядатимете карколомно. Але для цього ви маєте визначитися з тим, який з безлічі варіантів обрати.

А варіантів стрижки піксі боб незліченна кількість. Стрижка настільки гнучка й "добра", що дозволяє створити на голові і зухвалий образ, і романтичний, і діловий, і загадковий і неповторний для походу на вечірку.

Стрижка піксі-боб – це, як правило, укорочена потилиця, подовжені пасма спереду і обсяг на тімені – його створюють за допомогою градуювання. Це основа. А далі – все змінюється залежно від завдань, які ви разом з перукарем ставите перед собою.

Попри різноманітність варіантів стрижки піксі-боб – вона пізнавана, проте малоймовірно, що ви знайдете два однакових варіанти. Річ у тім, що навіть колір волосся впливає на те, як виглядає піксі-боб. Скажімо, якщо ви блондинка, то будь-яка коротка стрижка на такому волоссі виглядає ефектно. А якщо у вас волосся натурального кольору, тоді важливі деталі - все до дрібниць, як, наприклад, довжина чубчика і чи будуть відкриті вушка.

читайте такожМодні асиметричні стрижки 2020 на різну довжину волосся - фотоСтрижка піксі-боб – найкращий варіант для тих, хто мріє перейти до короткого волоссям, але ніяк не наважиться. Ця зачіска трохи коротша, ніж звичайний боб, і виглядає так само жіночно. Попри деталі, спереду ця стрижка завжди трохи подовжена – а це дає "карти в руки" і більше можливостей для укладання волосся. На відміну від майже "хлопчачої" стрижки піксі, варіант піксі-боб відрізняється гнучкістю.

Жіноча коротка стрижка піксі-боб ідеально пасує тим, у кого тонке волосся й обличчя круглої форми. Вона надає жінкам простого, легкого і жіночного вигляду. Крім того, не треба соромитися прикрашати зачіску модними шпильками для волосся, стрічкою або обручем.

Модні варіанти укладання стрижки піксі-боб

Уже половина 2020 року позаду, а, отже, кучерики все ближче і ближче наблизилися до виходу – вони вже не актуальні, хоча, для різноманітності, якщо сильно хочеться, можете накрутити чубок.

Щодо трендів – то гладке волосся зараз диктує правила. Тому не намагайтеся зробити на голові щось екстраординарне.

читайте такожСтрижка шеггі з 70-х підкорила вершину модного олімпу 2020 - фотоНайкраще укладання – просто висушити волосся після миття, і за допомогою засобів для укладання надати йому форму.

Якщо ситуація дозволяє, додайте трохи легкості образу – кошлатість в тренді. Крім того, текстура додасть об'єму, а він зайвим не буде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти