StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жіноча стрижка лонг боб з 1900-х стала шалено популярною у 2020 році - фото

11 жовтня 2020, 16:00оновлено 12 жовтня 2020, 11:56
Стрижка подовжений боб виглядає дуже стильно та зухвало, що цінують сучасні модниці.

відео дня

Модні тенденції в жіночих стрижках осінь-зима 2020-2021, немов Лебідь, Рак і Щука з відомої байки, тягнуть нас в різні боки. Особливо складно тим, хто ніяк не визначиться з вибором довжини, з якою хоче крокувати життям цього дивовижного і повного загадок і несподіванок року.

З одного боку, вважається, що найбільш практичною і гігієнічною стрижкою зараз є коротка зачіска. Водночас у моду повернулося довге волосся, і цей тренд переможно завойовує серця.

Крім того, з'явилася ціла низка прихильниць у стрижок до плечей і середньої довжини.

Що стосується укладання волосся, то чітко спостерігаються крайнощі: жінки прагнуть виглядати надзвичайно природно, часом навіть розпатлано, і в моду повернулося акуратне гладке волосся, коли красиво укладене кожне пасмо.

Але незалежно від того, що зараз відбувається в моді зачісок, є одна, яка виглядає приголомшливо і стала шалено популярною цього року – це стрижка подовжений боб, або лонг боб, або дуже коротко – лоб.

Її історія починається у 1909 році – саме тоді знаменитий перукар Антуан де Парі надихнувся образом Жанни д'Арк і створив маленький шедевр, який припав до смаку багатьом жінкам не тільки в ті часи, але і сьогодні, через століття.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості стрижки на середнє волосся лонг боб 2020-2021. Ми також зібрали для вас фотогалерею модних і свіжих варіантів стрижки лоб з модного пабліку Instagram - усі жінки світу обожнюють цю стрижку і з задоволенням розміщують свої фото з нею на загальний огляд.

Модна жіноча стрижка лонг боб 2020-2021 – на що звернути увагу

Стрижка лоб - це майже завжди середнє волосся, яке в житті дуже практичне і додає всім без винятку жіночності. З такою стрижкою можна зробити все – за бажання можна зібрати волосся у хвіст, зробити ефектну вечірню зачіску і закрутити швидку булочку.

Крім того, стрижка лоб дозволяє носити волосся вільно, проте у вас не буде відчуття, що волосся заважає.

читайте такожУ моді французька стрижка паж з 70-х, в яку закохала світ Мірей Матьє - фото

Стрижка подовжений боб виглядає дуже стильно та зухвало, що цінують сучасні модниці.

Ідеальна стрижка лоб 2020-2021 - це пряме волосся середньої довжини і без чубчика.

Стрижка на середнє волосся лоб пасує всім, незалежно від комплекції, віку і статусу.

Стрижка лонг боб 2020-2021
Стрижка лонг боб 2020-2021 / Instagram

Стрижка long bob - знахідка для всіх тих, у кого тонке волосся. Для того, щоб з'явився об'єм, треба лінію зрізу зробити розмитою - одне пасмо потрібно стригти довшим, інше - коротшим. Стрижку "мандрівний" лонг боб можна укладати на будь-який бік, робити зачіски і щодня міняти образи.

читайте такожКудлата коротка стрижка шеггі в стилі 70-х повернулася в моду на осінь-зиму: фото

Також зверніть увагу на стрижку французький лонг боб - це варіант лоба для тих, хто хоче виглядати, як справжня француженка. Суть цієї стрижки в тому, що додають чубок в стилі легендарної Джейн Біркін – прямий, короткий. Найкраще укладання такої стрижки має виглядати так, немов ви забули укласти волосся і вирушили у справах відразу після сну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти