StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Важкий погляд: 7 грубих помилок у використанні туші

23 червня 2020, 04:19
Не потрібно намагатися взяти з пляшечки в буквальному сенсі все до останньої краплі.
Важкий погляд: 7 грубих помилок у використанні туші
Туш потрібно змінювати через два-три місяці / Instagram

Туш для вій можна сміливо назвати диво-винаходом для краси. Цей засіб для макіяжу очей здатен миттєво освіжити образ і зробити акцент на очах.

Водночас ця майже невидима чарівниця здатна як додати нашому образу вишуканості і привабливості, так і зіпсувати макіяж та залишити про нас не найкраще враження.

Насправді туш не настільки проста у використанні, як нам здається. Чимало з нас вперто фарбують вії й не звертають увагу на те, що щоразу наступають на одні й ті ж граблі, і роблять помилки.

відео дня

Сьогодні ми розповімо вам про найпоширеніші помилки, яких ми найчастіше припускаємося під час нанесення туші.

Помилки, які ми здійснюємо при нанесенні туші

1

Нижні вії залишаємо на потім

Зазвичай ми фарбуємо спочатку верхні вії, а потім нижні. Але це неправильно. Річ у тім, що коли ми фарбуємо нижні вії, то підіймаємо голову вгору, і наші верхні вії, які ще не встигли висохнути, бруднять повіку й деколи навіть злипаються. Якщо хочете гарно нанести туш, то спочатку фарбуйте нижні вії, і трошки зачекайте, нехай вони висохнуть, й лише потім фарбуйте верхні.

2

Набираємо в пляшечку повітря

Багато жінок намагаються "набрати" багато туші й починають вовтузитися паличкою вгору-вниз. Але так робити не можна! Під час подібних маніпуляцій ви наповнюєте пляшечку повітрям, яке висушує туш і перетворює її в грудочки. А потім ми скаржимося, що купили погану туш, яка лягає грудками й виглядає жахливо.

Важкий погляд: 7 грубих помилок у використанні туші
У жодному разі не можна розбавляти туш / Instagram

3

Занадто довго використовуємо туш

Звичайно, дбайливе ставлення до речей – це добре. Але якщо ви купуєте туш раз на рік, і намагаєтеся з пляшечки в буквальному сенсі взяти все до останньої краплі (дівчата додають до туші тонік або інші засоби, які радять в Мережі), то готуйтеся до подразнення очей.

читайте такожМакіяж помер, залишилися тільки очі: як фарбуватися під маску для обличчя улітку - фотоРіч у тім, що коли ми фарбуємося, то так чи інакше можемо занести бактерії в очі. Потім ми любимо розповідати історії про те, яку купську туш ви придбали. Звичайно, чутливість до косметичних продуктів ніхто не скасовував, але туш, яку ви використовуєте два-три місяці, перетворюється на джерело подразнення для очей.

4

Ми хочемо здаватися добрими

Ще одна помилка, якої припускатися не можна. Буває так, що подруга прийшла до вас в гості, і просить спробувати туш – причини можуть бути різними, наприклад, щоб зрозуміти, чи пасує вона їй, чи ні. Звичайно, ви хочете бути гарною подругою, але треба розуміти, що спільне використання туші є одним з найпростіших способів "заробити" інфекцію очей. Хочете зробити подрузі приємне – краще подаруйте їй туш, але самі її більше не використовуйте.

Оновлюємо туш протягом дня

Запам'ятайте – туш оновлювати не потрібно. Навіть якщо ви весь день носилися у справах, а ввечері на вас чекає святковий захід, то не наносьте новий шар туші на старий. Нічого доброго не вийде – ви власноруч створите павукові лапки, і все. Якщо вам потрібно виглядати бездоганно, то знайдіть час, зішкребіть ранковий макіяж з очей і зробіть новий.

Важкий погляд: 7 грубих помилок у використанні туші
Не можна оновлювати туш протягом дня / Instagram

6

Починаємо з центру

Зверніть увагу, як ви починаєте наносити туш. Якщо від середини до кінчиків вій – то настав час змінити цю звичку. Річ у тім, що вії в результаті виглядають не такими пишними. Під час нанесення туші дуже важливо робити це від коренів, саме в цій точці закладається майбутній вигин і обсяг вій.

читайте такожБрови 2020: які брови в моді цього літа - фотоЩоб вії здавалися пишнішими, заповніть простір між віями олівцем, а потім нанесіть туш максимально близько від коренів зигзагоподібними рухами.

7

Ми не звертаємо увагу на ефект туші

Коли купуєте туш, уважно вивчіть щіточку, адже кожна туш має свої властивості. Ви повинні чітко розуміти, що ви хочете від туші.

  • Якщо вам потрібен ефект підкручених вій, тоді вам пасуватимуть увігнуті або закруглені щіточки.
  • Щоб отримати густі та об'ємні вії, шукайте пухнасту щіточку.
  • Подовжити вії допоможе не занадто густа щіточка з короткими зубцями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти