StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь-зиму увірвалися привабливі мініспідниці: фото

18 жовтня 2020, 11:00
У моду разом з мініспідницями повернулися також чорні колготки! Тому сміливо поєднуйте спідниці з чорними колготками і виглядатимете стильно і модно!

Мініспідниці повернулися в моду! І це, здається, на краще, адже мініспідниці – провісники кращого життя, точніше, вони красномовно демонструють, що життя налагоджується.

відео дня

Ви, напевно, чули, що є так званий "індекс довжини спідниці", який відкрили ще 100 років тому. Так ось, суть його в тому, що коли в житті все прекрасно, жінки із задоволенням носять міні, а коли економіка руйнується, то довжина жіночого одягу різко збільшується.

2020 рік - складний, і навіть бабця-Мода відчула на собі всі його "принади" - згадайте весну, коли всі тренди в буквальному сенсі померли – в період жорсткого локдауну взагалі нікого не цікавило, що в моді.

Головним трендом осені-зими стали подовжені спідниці, яким напророкували панівні позиції на передовій моди. Шкіряні, трикотажні, в'язані подовжені спідниці дійсно в моді. Але не тільки вони!

На вершині модного Олімпу з'явилися мініспідниці! Складно поки сказати, чи означає це, хто коронакриза слабшає, і життя налагоджується, але модний паблік Instagram засипаний фотографіями коротких спідниць, які розміщують для демонстрації продавці одягу. Не вірите? А ви подивіться!

Ми сьогодні розповімо вам, які мініспідниці в моді в сезоні осінь-зима 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для розуміння того, що заслуговує на увагу.

Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021: тренди

У моді мініспідниці в стилі сімдесятих

Модні мініспідниці осінь-зима 2020 2021 мають силует трапеції і чимось нагадують спідниці школярок. Такі спідниці дуже часто йдуть з ґудзиками спереду. Крім того, в моді спідниці-трапеції з накладними кишенями спереду.

Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram
Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram

У моді твідові тканини, поетом попри довжину, така спідниця досить тепла. Тим більше, що в моду повернулися високі чоботи ботфорти. Крім того, в моду разом з мініспідницями повернулися чорні колготки! Тому сміливо поєднуйте спідниці з чорними колготками і будете виглядати стильно і модно!

Шкіряні мініспідниці знову в трендах

Шкіра у 2020 році переживає період Відродження, тому шкіряною мініспідницею ймовірніше мало кого можна здивувати. Але тут головне не переступити невидиму межу, щоб не виглядати вульгарно. Тому ретельно продумайте, з чим носитимете спідницю 2020 осінь зі шкіри – натуральної або штучної. Шкіряні мініспідниці дуже виграшно виглядають з модними цього сезону черевиками і чобітьми на грубій підошві і високій платформі.

Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram
Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Хіт сезону - мініспідниці на запах

Якщо вам мало, щоб спідниця 2020 зима була короткою, тоді спеціально для вас у тренди вибилися сексапільні спідниці на запах. Це спідниці для тих, хто хоче підкреслити красу своїх ніг і бути центром Всесвіту – в такій спідниці неможливо залишатися непоміченою. Крім того, також можете пошукати моделі з асиметрією, коли один бік спідниці буде трохи довшим, а другий – коротшим.

Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram
Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Короткі плісировані спідниці - новинка сезону

У сезоні осінь-зима 2020-2021 в моді не тільки довгі плісировані спідниці з ефектними принтами у велику складку. Якщо вам більше до душі короткі спідниці, то вибирайте мініспідниці з плісируванням. Такі спідниці вигідно підкреслюють лінію талії і стануть знахідкою для тих, хто молодий не тільки тілом, але і душею!

Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram
Модні мініспідниці осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Мода осінь-зима 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти