StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь-зиму повернулися об'ємні кардигани без ґудзиків - фото

14 вересня 2020, 14:10
Коли ми бачимо такі великі светри, то розуміємо, що моду творять живі люди, які колись були дітьми, а зараз сумують за тими теплими і світлими часами.

Коли вулицями починає гуляти прохолодний вітер, зриваючи на своєму шляху пожовкле листя з дерев, коли у вікна зазирає зима і наганяє на нас мішані почуття - дитячої радості від того, що скоро сніг і Новий рік, і смутку через холод, мороз і сірість, яка незабаром запанує навколо, справжнім порятунком у всіх сенсах є теплий одяг.

відео дня

Ми раптово починаємо цінувати светри, кардигани, пуловери, і закохуємося в них, якщо вони дозволяють нам відчувати себе затишно. У кожного є (або були) улюблені светри, які носилися із задоволенням, вони "не кусалися", відмінно зігрівали нас і виглядали завжди ефектно.

Особливо щемно ми згадуємо ті вироби, які колись спеціально для нас зв'язала мама, бабуся або навіть ми самі - як правило, такі речі зберігаються, як пам'ять. Ці речі - поза модою, але вони завжди доречні – навіть тоді, коли втратили свою актуальність, адже цінність речі визначається насамперед її історією, і якщо для вас щось важливо, то вже не важливо, що і хто подумає і як на це подивиться.

Та мода на светри існує – попри те, що цей елемент жіночого гардероба, як правило, займає на подіумах далеко не найвидніші місця. Хоча останнім часом особливе місце в колекціях багатьох дизайнерів посіли кардигани, яким пророкують справжній фурор у сезоні осінь-зима 2020-2021.

Тут, звичайно, чимало залежить від погоди – якщо з літнього взуття ми відразу не взуємося в чоботи, то є шанс, що ми вдосталь насолодимося кардиганами під час неквапливих прогулянок у променях яскравого, хоча уже не дуже теплого, сонця, що ненадовго від нас йде.

Ми сьогодні розповімо вам про найстильніші і наймодніші модні светри і кардигани осені-зими 2020-21, які дійсно заслуговують на увагу. Обов'язково подивіться нашу фотогалерею - там зібрані зразки для натхнення.

Модні кардигани і светри осінь-зима 2020-2021

У моді дуже (дуже-дуже!) об'ємний светр

Коли ми бачимо такі великі светри, то розуміємо, що моду творять живі люди, які колись були дітьми, а зараз сумують за тими теплими і світлими часами з найріднішими людьми поруч. Саме тому в моду час від часу повертаються речі, які виглядають зворушливо. Так яскравим трендом осені-зими 2020-21 стали великі светри з об'ємним коміром і довгими рукавами.

Модні светри цієї осені і зими – саме втілення комфорту, в них хочеться закутатися і пролежати в спокої протягом усієї зими.

Модні светри 2020
Модні светри 2020 / Instagram

Також зверніть увагу на моделі з додатковим декоративним коміром – вони стануть знахідкою для тих, хто цінує оригінальні речі.

Жилетки повернулися в моду

В'язана жилетка або безрукавка - цікавий тренд для дівчат, які хочуть додатковий шар утеплювача і водночас стильний аксесуар, який ускладнює зовнішній вигляд. Ті, кого не лякає холод, можуть носити їх з відкритими руками – це свіжий тренд. Також жилетки можна комбінувати з блузами без рукавів. Звичайно, в умовах наших суворих зим такий стиль сприймуть не всі, але і в моди бувають свої примхи.

Модні жилетки 2020
Модні жилетки 2020 / Instagram

Також зверніть увагу на джемпери, які виглядають так, немов ви в жилетці, яка вдягнена поверх кофтинки з такого ж матеріалу. Завдяки такій імітації ваш образ відразу стає загадковим і багатошаровим, а, отже, ви йдете в ногу з модою, яка цього року прагне виділити вас з натовпу.

Хіт сезону - кардигани

Модний в'язаний кардиган у сезоні осінь-зима 2020-2021 став важчим і об'ємнішим, проте ґудзики десь "загубилися" — це насправді дуже зручно. Такі кардигани за бажання можна зав'язати поясом. Об'ємні кардигани відмінно поєднуються зі штанами, сукнями і спідницями.

Модні кардигани 2020
Модні кардигани 2020 / Instagram

Крім того, в моді кардигани з величезними, немов надувними рукавами – ці моделі, звичайно ж, йдуть з ґудзиками. Такі акцентні рукави додадуть образу екстравагантності.

Якщо вам подобається більш витончений стиль, і ви категорично не хочете ховати фігуру, тоді спеціально для вас створили короткі кардигани. Це новинка сезону. Такий кардиган додасть образу ніжності. Короткі кардигани можна носити як поверх одягу, так і заховати в штани або спідницю – це дуже стильне поєднання.

Для тих, хто хоче якомога більше тепла – в моді дуже довгі кардигани, які чимось схожі на пальта. Також в моді моделі-двійки, які складаються з кардигана і сукні.

Мода осінь-зима 2020-21 – про що йшлося раніше:

  • Великий об'єм - це одна з найхарактерніших особливостей моди вісімдесятих. І вона знову в тренді. Вже сьогодні ви можете знайти у продажу стильні осінні та зимові пальта, в яких можна потонути.
  • У моду на осінь-зиму прийшли розкішні штани палаццо з 30-х, які можуть сміливо носити худенькі дівчата і ті, у кого фігура пишна.
  • Чарівні тренчкоти в стилі 90-х знову в моді. Новинкою сезону стали тренчкоти, пошиті з контрастних матеріалів і кольорів: починаючи від темно-синього кольору до тартану – традиційного британського візерунка, що складається з горизонтальних і вертикальних смуг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти