StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь прийшли грубі черевики челсі з 60-х з англійським шармом - фото

23 серпня 2020, 05:07
Черевики челсі на осінь-зиму 2020-2021 багато в чому схожі з моделями, які були в трендах в минулі сезони, але вони яскравіші.

Якщо ви хоча б раз в житті взували черевики з еластичними вставками на грубій підошві челсі, то, напевно, закохалися в них назавжди. І ця чарівність цілком виправдана, адже челсі - універсальне взуття для осені та зими: черевики приголомшливо виглядають і в поєднанні з пишними спідницями, і з приталеними сукнями, і з джинсами, і з шортами-бермудами, і з легінсами.

відео дня

А жінки в більшості своїй шукають саме таке взуття, яке дозволяє експериментувати і не вимагає певного стилю одягу. По-перше, це вигідно, а, по-друге, поява такої пари взуття значно полегшує життя і не доводиться вранці сушити голову над тим, що і з чим поєднувати, щоб виглядати карколомно.

Ви, ймовірно, не раз чули, що жінка може бути вдягнена в найдешевше плаття, але взуття у неї має бути дорогим. Бо взуття - основа образу. Якщо прислухатися до цього правила, то короткі чоботи челсі стануть найвигіднішим фінансовим вкладенням, тому що вони не заганяють нас ні в які межі.

Приємним бонусом є те, що в сезоні осінь-зима 2021-2021 об'ємні черевики челсі в тренді – з модних подіумів ця чарівність не зникає ось уже кілька років поспіль. Хоча, звичайно ж, змінюються акценти.

До речі, якщо повернутися до джерела, то вперше взуття з еластичними вставками з'явилося в 1837 році – в той час британський взуттєвий майстер Джозеф Спарк-Хол створив ботильйони для королівської сім'ї. Потім були всілякі експерименти, і тільки в 1960–му в Лондоні з'явилися черевики челсі, які схожі на те, що ми носимо сьогодні - тоді ж за ними закріпилася назва. Таким чином, челсі буквально просякнуті елегантним англійським шармом.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2020 повернулися неповторні джинси з 70-х і 80-х: фотоСьогодні ми розповімо вам про те, на що звернути увагу при виборі челсі на цю осінь і зиму. Крім того, в нашій фотогалереї ви знайдете модні варіанти, якими вже сьогодні завалений модний паблік Instagram.

Модні черевики челсі осінь-зима 2020: на що звернути увагу

У черевиків челсі є ще одна важлива перевага - вони чудесним чином роблять ваші ноги стрункішими. І чим об'ємнішою і грубішою буде підошва, тим тоншими і витонченими здаватимуться ваші ноги.

Крім того, якщо ви шукаєте взуття, яке крім краси і зручності ще й відмінно берегтиме ваші ноги від промокання в дощову погоду, то завдяки підошві челсі з цим завданням впораються ідеально. Після першого осіннього дощу ви зможете цей "пункт" гідно оцінити.

Черевики челсі на осінь-зиму 2020-2021 багато в чому схожі з моделями, які були в трендах в минулі сезони, тому якщо у вас вже є пара, то сміливо носіть їх і будете на висоті! Але дизайн пішов трохи далі. Наприклад, вони стали яскравими, і вже сьогодні на полицях магазинів можна знайти зелені, бордові, сині і чорно-білі челсі.

А найголовнішим трендом осені-зими 2020-2021 стануть грубі челсі. Класика, як відомо, йде на тонкій підошві і має носок гострий. А ось сучасні варіації - це груба тракторна підошва або платформа, і носок може бути круглим.

Нагадаємо, у моду на осінь повернулися банти, при цьому вони прикрашатимуть не тільки одяг, але і взуття. Багато дизайнерів прикрасили туфлі бантами - великими або дрібними, але шалено привабливими. Взагалі модель взуття не має значення - якщо є банти, то цього більш ніж достатньо, щоб йти в ногу з модою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти