StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді ефект мокрого волосся: як зробити спокусливе укладання

29 березня 2021, 17:55
У моді не тільки "неохайне" укладання волосся, яке має створити ефект, ніби ви щойно вийшли з океану. Є й акуратніші варіанти.
У моді ефект мокрого волосся: як зробити спокусливе укладання
У моді ефект мокрого волосся / Instagram

Зачіски з ефектом мокрого волосся - одна з тенденцій краси, яка буде дуже популярною у весняно-літньому сезоні. Це ідеальний варіант, щоб створити спокусливий та модний образ. Крім того, це відмінна можливість змінити образ та відчути нові емоції – а вони точно будуть!

Якщо ви стежите за модою, і попри все намагаєтеся встигати за нею, то ви вже мали помітити, що у показах колекцій одягу відомих будинків моди на весну-літо 2021 моделі дефілювали із зачісками, які відразу навівають пляжний настрій. Ефект мокрого волосся - це модне укладання волосся, яке ми бачитимемо всюди цього року.

Проте у моді не тільки "неохайне" укладання волосся, яке має створити ефект, ніби ви щойно вийшли з океану, і пекуче сонце тільки трошки встигло підсушити ваше волосся. Якщо вам до душі акуратні зачіски, то і для вас є стильний варіант: у моді гладке волосся з мокрим ефектом.

Як зробити ефект мокрого волосся? Все просто. Запасіться для початку величезною кількістю гелю. Якщо ваша мета - ідеальне гладке волосся, то рівномірно розподіліть гель по вашому волоссю. Зробіть ефектний бічний проділ, закрутіть волосся на потилиці в пучок (якщо довжина волосся дозволяє), і ви у тренді.

читайте такожСтрижки на середнє волосся 2021, які захочеться повторитиКрім того, ви можете піти й іншим шляхом, і для цього не обов'язково все волосся обробляти гелем. Можете нанести гель тільки на передні пасма, щоб вони мали вигляд блискучої стрічки для волосся. Також можна обробити гелем тільки чубок. У будь-якому разі вийде дуже стильне укладання, водночас ви не відчуватимете дискомфорт від того, що ваше волосся мокре.

Щоб переконатися у тому, що таке укладання красиво впишеться у сучасні реалії, подивіться приголомшливий показ колекції одягу Chloé весна-літо 2021 – це дійсно те, що заслуговує на увагу цього року.

До того ж довжина волосся значення не має. Можна легко створити ефект мокрого волосся у домашніх умовах на волоссі будь-якої довжини. Блискучий гель для укладання волосся творить дива, і все, що вам знадобиться для укладання – трохи свободи, креативності та бажання експериментувати, адже якихось чітких правил не існує.

читайте такожМодні кольори волосся, які закрутять нам голову навесні та вліткуА справжнє джерело ультрамодних зразків укладання з ефектом мокрого волосся – це фантастична колекція одягу Versace весна-літо 2021.

Також у моді зачіски з легким ефектом мокрого волосся – здається, ви щойно потрапили під теплий дощ, але швидко встигли сховатися під навісом. Для такого укладання характерні вологі передні пасма волосся, які трохи прилипають до обличчя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти