StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спереду - бізнес, ззаду - концерт: наймодніші чоловічі стрижки осені з фото

3 вересня 2020, 04:22оновлено 27 вересня 2020, 22:09
"Лихі" 90-ті повертаються в моду, і в тренди вибилася оновлена, в сучасній обробці, чоловіча стрижка шапочка.

Чоловіки у 2020 році розділилися на тих, хто повністю пішов до максимально коротких стрижок, і тих, хто нарешті трохи відростив волосся і кардинально змінив імідж. І на тих, і на інших вплинув карантин.

відео дня

Але якщо раніше стрижку або її відсутність можна було списати на обставини, то зараз, коли світ потроху вчиться жити в новій реальності, треба спробувати наздогнати моду, і зробити актуальну стрижку. Забігаючи трохи наперед, відзначимо, що кожен у сезоні осінь 2020 знайде для себе круту стрижку, яка буде відповідатиме його очікуванням і світовідчуттям.

Сьогодні ніхто не змусить вас стригти волосся коротко або максимально відрощувати його, адже жорстких рамок немає. Але є певні тенденції, які слід враховувати, і про них ми сьогодні вам розповімо.

Ми підготували для вас фотогалерею модних чоловічих стрижок 2020 на осінь - подивіться, там зразки для стильного образу.

Модні чоловічі стрижки осінь 2020 року - тренди

Стрижка шапочка 2.0, або Привіт від 90-х

Залиште відразу в минулому спогади про дивну стрижку з 90-х, яка схожа на миску або шапку гриба. Так, "лихі" повертаються в моду, але в тренди вибилася оновлена, в сучасній обробці, стрижка шапочка, або Bowl cut - вона гостріша, безладна і, безсумнівно, крута, й вона вже встигла підкорити багатьох чоловіків.

читайте такожСвіт підкорює мексиканська чоловіча стрижка Едгара - фотоВідроджений силует створює відчуття свіжого панку, і він ідеально пасує для сучасного модного чоловічого образу. Це можуть бути і максимально короткі варіанти стрижки, і подовжені з чубчиком, що закриває брови - тут вже орієнтуйтеся на структуру вашого волосся і мету, яку перед собою ставите.

У моду з 80-х повернулася стрижка маллет

Банально, але факт - мода повторюється. Ще один гучний come back 2020 року - це чоловіча стрижка маллет, концепція якої пояснюється просто: спереду - бізнес, ззаду - концерт. Але, як і у варіанті з шапочкою, стрижка маллет теж оновлена, і від класичного знакового варіанту з 80-х, який любили артисти й футболісти, залишився тільки чубчик - прямий і довгий. А загальна довжина волосся змінилася. Модна чоловіча стрижка маллет осінь 2020 - це кошлате волосся до рівня плечей. Але чубок не обов'язково носити прямо. У будь-якому разі, ця стрижка невимушена, і виглядає дуже стильно.

"Високі" стрижки все ще на висоті

Любителі стрижок андеркат, канадка і британка, а також всіляких фейдів можуть зітхнути з полегшенням - ці чоловічі зачіски все ще в моді. Одним з яскравих трендів осені стануть ретро-варіанти без різких переходів - класика знову вибилася в тренди. Водночас якщо хочете виглядати сміливим - зробіть варіант з поголеними боками, а волосся висушіть феном вгору і зафіксуйте засобом для укладання.

читайте такожЯк зробити чоловічу стрижку машинкою самому: 7 простих кроківВрах*йте, що ідеально укладена "висока" стрижка може здатися застарілою. Щоб освіжити образ і виглядати сучасним, можете трохи розтріпати волосся. Також можна додати волоссю текстури за допомогою спеціального засобу для укладання волосся. Дійсно, такі стрижки вимагають трохи часу, але одним феном тут не обійтися - пухнасте волосся зараз не в тренді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти