StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стильний блакитний манікюр на Новий рік 2021 - фото

11 грудня 2020, 22:40
Блакитний колір напрочуд гарно вписується в зимову пору, і він просто саме уособлення снігу, холоду й...свята.

Напередодні Нового року ми особливу увагу акцентуємо на кольорі. Для нас важливими стають деталі. І в усе, що пов'язано з підготовкою до свята, ми вкладаємо особливий сенс. Вибираючи колір лаку як основу для новорічного манікюру, ми теж "морочимося" - щоб не надто похмурий, щоб не символізував смуток, щоб був оптимістичним і вселяв в душу надію. Саме тому символ мрій і чистоти, блакитний колір в "сутичці" за право красуватися на нігтях в новорічну ніч виграє дуже часто.

Є, звичайно, й інші безпрограшні варіанти. Наприклад, в нашому матеріалі Золотий манікюр - наймодніший золотистий манікюр на зиму 2020 можете детальніше дізнатися про ще одну популярну тенденцію в зимовому манікюрі.

Проте всі ті, хто шукає ніжніший варіант, і кому до душі лаконічність, можуть все це знайти у блакитному манікюрі. До того ж сам колір дуже красиво вписується в зимову пору, він просто саме уособлення снігу, холоду й...свята, якого цього року ми всі дуже сильно, як діти, чекаємо, з надією на диво.

Блакитний колір - не надто вибагливий, він відмінно поєднується з рожевим, кораловим, синім, білим, сірим, бежевим і фіолетовим відтінками. А в дуеті з чорним блакитний особливо красиво "розкривається" - це одна з кращих комбінацій для створення елегантного манікюру на зиму.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші варіанти блакитного манікюру на Новий рік 2021 - в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі та актуальні зразки, які мають надихнути вас на створення краси на нігтях для свята.

Блакитний манікюр на Новий рік 2021 – на що звернути увагу

Блакитний новорічний манікюр мінімалізм

Для того, щоб стати зіркою вечірки, не обов'язково використовувати все, що у вас є під руками. Один маленький штрих здатний на дива, ба більше: весь 2020 рік пройшов під девізом "менше – краще". Пофарбуйте нігті ніжним блакитним лаком, а один-два нігтики – білим. Ось ці білі нігті - ваше полотно, яке допоможе вам "висловитися" й створити стильний манікюр новорічний 2021.

Блакитний новорічний манікюр
Блакитний новорічний манікюр / Instagram

Можете просто трішки прикрасити білі нігті блиском, можете намалювати малюнок на новорічну тематику - сніжинки, ялинкові іграшки, гілочку ялинки або навіть Бика, рік якого ми зустрічатимемо.

Блакитний манікюр на Новий рік 2021 светр на нігтях

Як правило, взимку оживає приголомшливий манікюр з ефектом 3D у вигляді светра, який зв'язала бабуся. Якщо зустрічатимете Новий рік у затишному сімейному колі, то ідеальним для вас стане дизайн нігтів з елементами светра.

Блакитний новорічний манікюр
Блакитний новорічний манікюр / Instagram

У поєднанні з гарним справжнім светром ваш манікюр виглядатиме дуже гармонійно. Блакитний новорічний манікюр светр на нігтях – багатоликий, ви можете створити класичні петлі на нігтях, коси, а також "вплести" в дизайн оленів, сніговиків і бичків в новорічній шапці.

Блакитний французький манікюр Новий рік 2021

Якщо хочете зробити гарний новорічний френч, то блакитний колір з цим завданням відмінно впорається. Пофарбуйте "посмішки" на нігтях блакитним лаком і побачите, яке диво випромінюють ваші нігті.

Блакитний новорічний манікюр
Блакитний новорічний манікюр / Instagram

Але на цьому краще не зупинятися, адже Новий рік має бути барвистим, яскравим і надихаючим. Саме тому треба щедро прикрасити блакитний французький манікюр до Нового року 2021 блискітками, ялинками, сніжинками, іграшками й усім тим, що особисто у вас викликає приємні емоції та посмішку.

читайте такожНаймодніший зимовий манікюр 2020 - сріблястий манікюр і сині нігті: фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти