StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Золотий манікюр - наймодніший золотистий манікюр на зиму 2020: фото

23 листопада 2020, 11:04
Наймодніший золотий манікюр - це не завжди повністю пофарбовані золотистими лаками нігті.

Коли осінь прощається з нами, а на порозі стоїть сувора зима, нам хочеться теплих фарб. У цю пору, коли все здається тьмяним і безбарвним, раптово оживає золотистий манікюр. І навіть ті, хто вважає цей колір занадто помітним і трохи вульгарним, задивляються на лаки всіх відтінків золота.

Вітаємо вас - час зимового манікюру настав. У нашому матеріалі Наймодніший зимовий манікюр 2020 - сріблястий манікюр і сині нігті ви можете дізнатися про деякі модні варіанти дизайну нігтів на цю зиму. Без перебільшення, до їх числа має належати й золотий манікюр, який вже переможно підкорює світ і полонить жіночі серця.

Для всіх тих, хто ніяк не зважиться "позолотити" нігті, радимо звернути увагу на те, що золотий колір – не тільки символ багатства. Цей колір випромінює здоров'я, оптимізм і дозволяє розслабитися – в наш складний час, коли пандемія коронавірусу кардинально перевернула життя, ці якості вельми доречні. Так щоразу, дивлячись на свої чарівні нігті, ви думатимете про найважливіше.

Крім того, врах*йте, що наймодніший золотий манікюр – це не завжди повністю пофарбовані золотистими лаками нігті, адже головним трендом 2020 року, який не здає позицій, став мінімалізм.

Ми сьогодні розповімо вам про новинки золотого манікюру на зиму 2020 - у нашій фотогалереї зібрані яскраві та актуальні зразки для натхнення.

Модний золотий манікюр зима 2020 – на що звернути увагу

Елегантний манікюр золотий з чорним

Чорний колір ідеально поєднується з золотим, і в дуеті ці два сильних кольори мають приголомшливий вигляд. Але для того, щоб такий манікюр виглядав дійсно стильно й модно, використовуйте в дизайні нігтів нюдовий лак: можете пофарбувати один-два нігті тілесним лаком, або залишити невеликі прозорі ділянки біля кутикули на деяких нігтях.

Золотий манікюр зима 2020
Золотий манікюр зима 2020 / Instagram

Спокійний нюдовий манікюр з золотом

Якщо душа вимагає лаконічності та спокою, й одночасно хочете, щоб нігті мали розкішний і витончений вигляд, відмінним рішенням стане нюдовий манікюр 2020 з елементами золота. Це можуть бути один-два золотих нігтики, або геометричні фігури, зірки чи просто напилення золота.

Золотий манікюр зима 2020
Золотий манікюр зима 2020 / Instagram

Ніжний манікюр рожевий з золотом

Для тих, кому не вистачає прекрасних емоцій, порятунком стане ніжний манікюр на зиму 2020, зітканий з рожевого і золотистого лаків. Рожевий колір має "заспокійливий" ефект, а золоті елементи у вигляді блиску, фольги або елементів декору додадуть вашим нігтям життя.

Золотий манікюр зима 2020 / Instagram
Золотий манікюр зима 2020 / Instagram

читайте такожУ моді павутинка на нігтях – чорний і червоний манікюр з павутинкою: фотоСтильний манікюр золотий з білим

Зима у всіх асоціюється з білим кольором, який щедро розливається на нігтях. Але білий манікюр вимагає прикрас - без них від нього віє холодом. Найвдаліший варіант - манікюр золотий з білим - він чудовий і неперевершений.

Золотий манікюр зима 2020
Золотий манікюр зима 2020 / Instagram

Розкішний манікюр бежевий з золотом

Для того, щоб зробити модний манікюр на зиму 2020, можна пофарбувати нігті бежевим лаком, і трохи прикрасити їх золотистими елементами, наприклад, фольгою. Бежевий манікюр з золотом підкуповує розкішшю, і натякає на радість в душі.

Золотий манікюр зима 2020
Золотий манікюр зима 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти