StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не допускайте грубу помилку: як правильно мити голову, щоб волосся стало розкішним

29 жовтня 2023, 14:53оновлено 31 жовтня 2023, 03:18
Зірковий стиліст розповів, у якій послідовності використовувати шампунь, маску та кондиціонер для волосся.
мыть волосы
Як правильно мити волосся, щоб воно було доглянутим / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Блискуче та гладеньке волосся завжди виглядає розкішно та має здоровий вигляд. Однак навіть якщо у вас правильно підібраний шампунь, маска, кондиціонер, то це ще не означає, що ваше волосся буде мати чудовий вигляд.

Ви можете допускати величезну помилку під час миття голови. Мова йде про те, у якому порядку потрібно наносити засоби для догляду за волоссям. Якщо неправильно їх використовувати, то навіть дорогі засоби не дадуть бажаного результату. Про це розповідає зірковий стиліст Михайло Прус.

Якщо вам подобаються такі матеріали, пропонуємо прочитати: Короткі стрижки для жінок 50+, які не потребують укладки: 3 зачіски підійдуть всім.

відео дня

У якому порядку наносити шампунь, маску та кондиціонер

Якщо ви хочете, щоб ваше волосся завжди мало чудовий вигляд, то вам слід зрозуміти, що першим використовувати потрібно шампунь. Далі слід дізнатися, що наносити після шампуню - маску чи кондиціонер для волосся.

Шампунь

Шампунь - це засіб, який призначений саме для очищення шкіри голови. Ним слід мити голову два рази. Шампунь дозволяє відкрити волосяні чешуйки. Таким чином ви зможете вимити весь бруд, який є всередині волосини.

Маска

Маска для волосся - засіб, який потрібно наносити після шампуню. Через відкриті чешуйки маска проникає глибше у волосся. Вона зволожує волосся, відновлює його та наповнює необхідними елементами.

Кондиціонер

Кондиціонер чи бальзам для волосся слід наносити після маски. Цей засіб закриває волосяні чешуйки, робить його гладким та більш слухняним.

"Тоді ваше волосся буде розкішним, доглянутим та блискучим", - сказав Михайло Прус.

В жодному разі не можна наносити маску після кондиціонера. Якщо зробити саме так, то маска не зможе проникнути глибоко через закриті чешуйки. Тому ви не отримаєте бажаного результату, бо маска майже не буде діяти.

Дивіться відео про те, як правильно використовувати шампунь, кондиціонер та маску для волосся:

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти