StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніші асиметричні стрижки 2020 каре і боб - фото

2 травня 2020, 23:30оновлено 3 травня 2020, 13:12
Класична стрижка боб пасує усім, і це її перевага. Але якщо ви втомилися від одноманітності, тоді гострий асиметричний боб стане для вас порятунком.

Напевно, на карантині ви ловили себе на думці про те, що коли це все закінчиться і життя повернеться до звичного русла, то ви точно зробите стильну коротку стрижку, яка буде відрізнятися від тієї, яку ви робите зазвичай.

відео дня

Асиметричні стрижки - чудова нагода вкоротити волосся і отримати щось цікаве, неординарне і, що найважливіше, модне. Також це непогана можливість позбутися від усього того, що накипіло, і в той же час не підстригати волосся дуже коротко: за рахунок того, що один бік коротший, а інший - довший, виходить подвійний ефект.

Крім того, модні стрижки 2020 з асиметрією здатні змінити образ і роблять його більш виразним і харизматичним. Вони також зміщують акценти – підкреслять, що треба, і заховають те, що вас напружує. А ще жіночі стрижки з асиметрією мають розкішний омолоджувальний ефект.

Главред зібрав модні варіанти асиметричних стрижок, а в нашій фотогалереї – свіжі зразки модних асиметричних стрижок 2020.

Модні асиметричні стрижки 2020

Боб з андеркатом

Якщо душа просить короткого волосся, але щось стримує – рішення є: зробіть стрижку боб з андеркатом. Суть її в тому, що з одному боку біля скроні потрібно поголити, а з іншого – залишаєте довжину, яка вам найбільше личить. На потилиці волосся трохи коротше, ніж спереду. Якщо ви ще пофарбуєте волосся в яскравий колір, то стрижка від цього тільки виграє.

Асиметричний чубчик

Чесно кажучи, асиметричний чубчик тільки повертається в моду – після затишшя довжиною в кілька років, мода 2020 відкрила двері цьому оригінальному чубчику. Якщо ви хочете кардинально змінити образ, але не хочете грати з довжиною волосся, то асиметричний чубчик – ідеальне рішення. А якщо чубчик набридне – то він швидко відросте, і його можна перевести в подовжений чубок на бік.

Гострий асиметричний боб

Класична стрижка боб пасує всім, і, безумовно, це її перевага. Але якщо ви втомилися від одноманітності і дійсно хочете виглядати карколомно, тоді гострий асиметричний боб стане для вас порятунком. З одного боку робите волосся трохи довшим, з іншого – коротшим. Можна зробити косий чубок, який плавно переходить в загальну довжину волосся – ту частину, яка довша.

Асиметричне каре

Якщо стрижка боб передбачає шари і текстуру, то каре – це гладке волосся без будь-яких шарів. Тому якщо вам більше подобається варіант стрижки, коли всі лінії чіткі, а форма не розмита – тоді асиметричне каре на вас чекає: з одного боку волосся коротше, і воно плавно переходить у більш довге волосся з протилежного боку осбличчя. Також звернемо вашу увагу на те, що поступово кучеряве волосся відходить у минуле, тому підкручувати волосся не обов'язково, навпаки, ми йдемо до того, що знову будемо витягувати волосся праскою.

читайте такожУ моду повернулася жіноча стрижка лоб з 1900-х: як підстригти вдома - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, жіноча стрижка лоб (з англ. скорочено lob від long bob – подовжений боб) – це одна з варіацій знаменитої стрижки боб. Все те ж саме – потилиця коротша, ніж пасма спереду. Але акцент на довжині цих пасом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти