StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мінімалізм і геометрія: який манікюр буде в тренді восени-2023

3 вересня 2023, 12:09оновлено 9 січня, 11:34
5819
Цього року модно носити спокійні кольори або незвичайні малюнки.
Тренди осіннього манікюру
Тренди осіннього манікюру / Колаж Главред, фото Instagram (zaradisenails, safinailstudio, charlotteemilybeauty_)

Як тільки приходить осінь, світ манікюру оживає новими і захоплюючими трендами. Осінь 2023 року не виняток, і пропонує безліч надихаючих ідей для створення стильного і актуального манікюру. Сезон змінюється, а з ним змінюються і переваги в кольорах, текстурах і дизайні нігтів.

Які кольори для манікюру варто вибрати восени

Восени і взимку 2023-2024 року в світі манікюру на передній план вийдуть наступні трендові відтінки: синій, зелений, червоний, помаранчевий, ніжно-рожевий і ніжно-блакитний. Ці кольори стануть ключовими в створенні яскравого і насиченого дизайну нігтів, що додає їм соковитість і жвавість.

Що буде в тренді восени

Стримані відтінки. Тенденції можуть включати нейтральні, приглушені кольори, такі як мокко, гіркий шоколад, беж та хакі. Ці відтінки підходять для створення елегантних і витончених манікюрів.

відео дня

Металевий блиск. Лаки і дизайни з металевими елементами можуть стати популярними восени 2023 року. Золото, срібло і бронза можуть додати розкішний акцент до вашого манікюру.

Геометричні візерунки. Абстрактні та геометричні візерунки можуть надати нігтям сучасний та стильний вигляд. Це можуть бути лінії, трикутники, кола та інші геометричні форми.

Текстурні обробки. Матові, пісочні, вельветові та інші текстурні обробки також можуть бути цікавими варіантами для осіннього манікюру. Вони надають нігтям незвичайний вигляд і відчуття.

Художні малюнки. Ручний розпис, а також наклейки з різними малюнками восени 2023 року можуть бути актуальними трендами.

Гліттер і стрази. Блиск і стрази завжди в моді, вони можуть додати нотку розкоші і сяйва до вашого манікюру. Ви можете використовувати їх як акцентні деталі або покрити ними всі нігті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти