StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Каре на ніжці – ідеальна жіноча стрижка після 40, яка омолоджує

2 березня 2021, 20:32
Уже багато років ця дивовижна омолоджувальна жіноча стрижка не виходить із трендів. А все завдяки тому, що вона дуже м'яко реагує на будь-які експерименти.

У жіночої стрижки каре на ніжці особлива місія – вона покликана додати образу романтичності, загадковості й елегантності. Але не тільки. Одним з головних завдань цієї стрижки є омолодження обличчя – вірите чи ні, але вона дивним чином освіжає його й дозволяє тим, кому за 40, виглядати набагато молодше.

відео дня

Стрижка каре на ніжці – це, як правило, не надто багато волосся на потилиці, а весь об'єм йде на верхівку та в область вух.

Уже багато років ця дивовижна омолоджувальна жіноча стрижка не виходить із трендів. А все завдяки тому, що вона дуже м'яко реагує на будь-які експерименти: можна змінити чубок, колір волосся, додати градуювання або асиметрію, і щоразу результат вас приємно здивує.

Каре на ніжці - кому пасує

Ми вже говорили вище про те, що зачіска каре на ніжці – знахідка для жінок після 40 років, але це зовсім не означає, що іншим вона протипоказана. Насправді каре на ніжці творить дива – юних красунь вона робить дорослішими й додає їм чарівності, а всіх інших - візуально омолоджує.

Каре на ніжці 2021 – на що звернути увагу

Якщо ви вже надихнулися, і хочете зробити саме цю стрижку, то визначіться з довжиною. Наприклад, ви можете зробити подовжене каре на ніжці, яке додасть обличчю легкості та згладить гострі кути. Ба більше: це непогане рішення для власниць обличчя квадратної форми.

читайте такожЧому волосся треба мити сирим яйцемТакож можете зробити коротке каре на ніжці – це варіант для тих, хто точно знає, чого хоче, і не боїться пильної уваги до обличчя й області шиї. Крім того, стрижка каре на ніжці на коротке волосся не надто вимоглива до самої структури волосся.

Стрижка каре на ніжці
Стрижка каре на ніжці / Instagram

Ця жіноча стрижка відмінно виглядає і на густому волоссі, і на тонкому. До того ж каре на ніжці на тонке волосся – ідеальне рішення, адже це одна з небагатьох стрижок, яка дійсно візуально робить шевелюру об'ємною.

читайте такожЯк часто треба стригти волосся: "золоте" правилоМодне каре на ніжці може бути без чубчика, але й чубчик цю стрижку наімовірніше не зіпсує – тут головне не помилитися з формою. Але найкраще виглядає каре на ніжці з косим чубчиком: річ у тім, що саме варіант, коли волосся трохи укладене на бік, приголомшливо освіжає образ й омолоджує його.

Стрижка каре на ніжці / Instagram
Стрижка каре на ніжці / Instagram

Укладання модної стрижки каре на ніжці не потребує особливих зусиль, якщо саму стрижку виконав профі. Для цього слід на вологе волосся нанести спрей або пінку для укладання, й акуратно висушити його. За бажання результат можна зафіксувати лаком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти