StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому вони такі "маніфік": секрети краси француженок

9 липня 2020, 04:05оновлено 28 листопада 2020, 21:24
Кожен вихід у світ французькі жінки не сприймають, як найголовнішу подію в житті, тому виглядати ідеально для них – це не мета.
Чому вони такі 'маніфік': секрети краси француженок
Французькі жінки не прагнуть до ідеалу / Instagram

Якось я звернула увагу на те, що всі мої знайомі, які волею долі живуть у Франції – відрізняються від нас: вони не фарбують волосся в яскраві кольори, як ми. Хоча їхні підлітки відриваються по повній і експериментують з кольором волосся, як тільки душа забажає. Але французькі жінки – ні! Водночас їх можна легко впізнати серед тисячі.

Сьогодні ми поговоримо про секрети краси французьких жінок – як вони доглядають за собою, які у них є ритуали й чому їх не сплутати ні з ким.

Вони не прагнуть до досконалості

Кожен вихід у світ французькі жінки не сприймають, як найголовнішу подію в житті, тому виглядати ідеально для них – це не мета. Француженки не проти безладу. Це може бути про волосся, про макіяж, про одяг. Свобода й природність – це для них на першому місці.

відео дня

Чіткі лінії – це не про француженок

Французькі жінки зневажають контур, тому що він приховує природні риси обличчя й виглядає штучно. Водночас вони обожнюють бронзер, і намагаються використовувати цей косметичний продукт на щоках, щоб виглядати свіжими й сяйливими. Але вони не застосовують його постійно й нервово не зазирають до дзеркала щогодини. Французький макіяж очей – це тільки туш на віях. Якщо потрібно виглядати ефектно увечері – вони можуть зробити смокі-айс.

Вони закохані в червону помаду

У косметичці французьких жінок годі й шукати десять різних помад, які можна змінювати в залежності від потреби. Але майже у кожної француженки є червона помада - ось вона, на їхню думку, здатна перетворити будь-яку жінку на красуню - і зовсім не важливо, який у вас стиль - рвані джинси й футболка або плаття з капелюхом. До речі, ще одна помада, яку використовують француженки - безбарвна. Ось і весь секрет!

Француженки люблять червону помаду / Instagram
Француженки люблять червону помаду / Instagram

Брови не йдуть попереду них

Справжні французькі жінки ніколи не зроблять важкі брови неприродного темного кольору. Татуаж – це теж не про них. Також, як й італійки, вони не вищипують брови, а бережуть те, що дала природа. А якщо брови дуже невиразні, то вони можуть трохи нафарбувати їх – але не обов'язково!

Французький манікюр вони не роблять

"Ідеальний манікюр" - це не про французьких жінок. Вони не люблять по кілька годин свого часу витрачати на нігті. По-перше, це коштуватиме чимало грошей, а, по-друге, вони переконані, що нігті – це дрібниця, яка не вартує стільки вкладень і зусиль. Парижанки впевнені, що вони гарні від природи, і найкращий манікюр для них – це короткі нігті з прозорим лаком або без лаку взагалі. Це ж саме стосується їхнього педикюру. А французький манікюр – це наші фантазії про те, що, мовляв, зробивши його, ми трохи схожі на жінок з Франції.

читайте такожУ моду прийшов французький манікюр з 90-х: як зробити френч удома - фото

Вони не економлять на стрижці

Французькі жінки можуть носити дешевий одяг, але ніколи не економлять на стрижці. Для них стрижка – важлива, і якщо вона виконана криворуким майстром – то для них це провал. Чому? Тому що вдала стрижка гарно відростає й не вимагає особливих зусиль під час укладання. Тому француженки цінують гарного перукаря і не скупляться платити йому за чудову роботу.

У них є фірмове укладання волосся

Французькі жінки дбайливо ставляться до свого волосся, і не використовують фен або праску щодня. Загалом вони використовують дорогі продукти - у всіх є свої улюблені маски для волосся, масло для волосся, а також гарний гребінець з натуральних матеріалів. Укладання волосся по-французьки – це помити волосся й висушити його без фену.

Француженки не зловживають феном / Instagram
Француженки не зловживають феном / Instagram

"Ні" дієтам і "Так" – дорогій косметиці

Жодна француженка у здоровому глузді ніколи не сяде на дієту. Вони цілком впевнені: короткостроковий ефект дефіциту калорій не тільки не вартий зусиль, але й зашкодить шкірі через нестачу вітамінів. Але їдять вони в міру й намагаються не переїдати.

У Франції жінки живуть за принципом "чим менше, тим краще". Вони використовують тільки кілька косметичних продуктів, але ті, які вони використовують, коштують дорого. Як правило, це зволожувальні й сонцезахисні креми.

читайте такожЖіночі стрижки 2020 - в моду повернувся французький боб у стилі 60-х: фотоНагадаємо, італійські жінки обожнюють свою кулінарну культуру і не відмовляються від пасти, сиру, морозива, піци й вина. Щоправда, для них має значення розмір порції – зазвичай вони зупиняються на одній порції, і ніколи не вибирають і морозиво, і вино – а тільки щось одне як десерт. Італійки завжди в русі і не бояться багато ходити й бігати - все для підтримки здорового способу життя, у який вони вірять.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти