StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як їм це вдається: дивовижні секрети краси італійок

8 липня 2020, 04:03
Італійські жінки не зраджують своїм парфумам і варіантів "під настрій" у них, як правило, немає. Це не про красу, але про відчуття себе гарною.
Як їм це вдається: дивовижні секрети краси італійок
Італійки роблять акцент на зволоження шкіри, а не на макіяж / Instagram

Бути італійкою – це, напевно, приголомшливо. Їм доступне все модне, стильне і, що важливо, якісне. А той факт, що Італія – серце світової моди – відразу огортає все італійське особливим шармом. Звідси нам здається, що італійські жінки виняткові – немов вони вже народжуються неймовірно гарними, доглянутими і впевненими в собі. Адже вони знають почуття міри і несуть себе по світу так, немов виглядають на мільйон доларів.

Главред спробував зрозуміти феномен італійських жінок і зібрав усі найголовніші секрети краси мешканок цієї сонячної країни.

Звичайно, ніхто не закликає вас перетворюватися на італійку або намагатися жити, як вони. Але цілком ймовірно, що якісь моменти вам сподобаються і ви захочете й собі таку звичку – вона вас точно збагатить і, сподіваємося, допоможе полюбити себе й навчить тішити себе.

відео дня

Упевнені, італійські жінки вас здивують!

Їх впізнають за запахом парфумів

Італійські жінки не зраджують своїм улюбленим парфумам і варіантів "під настрій" у них немає. Вони вибирають фірмовий аромат - той, який є їх уособленням та демонструє їхні яскраві риси характеру - і йдуть з ним пліч-о-пліч роки, якщо не все своє життя. Їм важливо, щоб їх впізнавали за запахом парфумів, щоб певний аромат асоціювався саме з ними. Звичайно, парфуми - це не про красу, але вони про відчуття себе гарною й унікальною.

Зволоження тіла для них важливе

Італійські жінки особливо не заморочуються над макіяжем, але вони не шкодують часу на догляд за тілом після купання – вони його зволожують. Вони переконані, що щоденне зволоження - це кращий спосіб уникнути видимих ознак старіння і зберегти пружність шкіри. Це секрет їхньої молодості, і він дійсно працює. Крім того, вони використовують для зволоження оливкову олію – роблять маски для обличчя, втирають їх в тіло і навіть волосся. До масок вони додають цитрусові, які чудово освітлюють колір обличчя.

Ні товстим шарам пудри

Італійські жінки не захоплюються макіяжем настільки, щоб перетворювати обличчя на художній об'єкт. Вони не нашаровують тоннами пудру і тональний крем. Італійські жінки піклуються про шкіру свого обличчя, тому намагаються не забивати пори і не знущаються з обличчя. Їхній максимум - це тонований зволожувальний крем і основа з ефектом природного сяйва.

читайте такожДень піде нанівець: жахливий макіяж, який не можна повторювати - фото

Італійки не сидять на дієтах

Італійські жінки обожнюють свою кулінарну культуру й не відмовляються від пасти, сиру, морозива, піци й вина. Щоправда, для них має значення розмір порції – зазвичай вони зупиняються на одній порції, і ніколи не вибирають і морозиво, і вино – а тільки щось одне як десерт. Італійки завжди в русі і не бояться багато ходити й бігати - все для підтримки здорового способу життя, у який вони вірять.

Новинки косметики оминають стороною

На відміну від наших жінок, які відразу після появи якогось косметичного продукту намагаються його спробувати (головне, бути першою, а наслідки не важливі), італійки ніколи не експериментуватимуть. Як правило, вони віддають перевагу натуральним продуктам, які працюють на них роками. Вони вважають, що послідовність продуктів, які використовуються, - це найкраще для шкіри.

Вони бережуть свої брови

Італійські жінки не мудрують над своїми бровами й утримуються від надмірного вищипування. Для італійок брови є центральним елементом обличчя, тому для них чим менше, тим краще. А для того, щоб брови виглядали густими й гарними, вони використовують олівець, щоб заповнити прогалини.

читайте такожЯк зробити гарні брови удома: прості поради щодо корекції - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, китайські жінки твердо вірять в те, що для поліпшення кровообігу потрібно робити масаж всього тіла. Але особливо важливо робити масаж обличчя - він напрочуд популярний в китайській культурі, адже дозволяє зменшити набряклість і сприяє регенерації клітин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти