StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Буде сяяти: що потрібно змінити під час миття волосся - секрет голлівудських локонів

9 червня 2024, 15:29оновлено 10 червня, 14:40
33380
Експерт зі здоров'я волосся розповів, чому тип води для миття голови може мати вирішальне значення - і проста зміна може зробити локони "прекрасними".
Буде сяяти: що потрібно змінити під час миття волосся - секрет голлівудських локонів
Як потрібно мити волосся - що зробити, щоб волосся було блискучим / Колаж Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Незалежно від вашої поточної зачіски або текстури волосся, всі мріють про "блискучу і красиву" зачіску. Але створити ідеальну процедуру догляду за волоссям може бути непросто, і іноді наші зусилля можуть призвести до того, що волосся виглядатиме млявим і тьмяним, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про секрети догляду за волоссям, рекомендуємо наш матеріал: Як висушити волосся, коли немає світла: лайфхак, який врятує під час блекаутів.

Експерт з догляду за волоссям розповів, як температура води, яку ви використовуєте в день миття, може змінити ситуацію. Експерт зі здоров'я волосся @alexiszander_ заскочив на TikTok, щоб пояснити "науку, яка стоїть за миттям волосся холодною водою".

відео дня

"Ви чули, що потрібно мити волосся холодною водою?" - запитала вона у своїх підписників.

Вона сказала, що логіка вибору холодної води для ополіскування досить проста, запевнивши підписників не хвилюватися - дотримуйтесь її порад, і ви на шляху до пишних локонів.

Дивіться відео про те, як мити волосся, щоб воно було "блискучим":

"Коли тепло контактує з волоссям, воно фактично відкриває кутикулу. Ось чому іноді, коли ми робимо процедури для волосся, ми використовуємо тепло. Це відкриває кутикулу, тож коли ми робимо хімічну чи кондиціонуючу обробку, вона глибше проникає всередину пасма волосся"- розповіла вона.

Потім вона пояснила, що холодна вода найкраще підходить для ополіскування волосся, оскільки вона робить прямо протилежну дію гарячій воді, тобто щільно запечатує кутикулу.

"Отже, якщо ви закінчите душ холодною водою, це призведе до того, що кутикула закриється, і коли все стане рівним, світло може відбиватися від вашого волосся", - розповіла Еллі.

Завершуючи своє вірусне відео, вона пояснила, що цей простий трюк є секретом досягнення "дійсно блискучого і красивого" волосся.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти