StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як висушити волосся, коли немає світла: лайфхак, який врятує під час блекаутів

8 червня 2024, 15:45оновлено 14 червня, 16:51
4646
Якщо у вас вимкнули світло, а волосся потрібно висушити – не біда! Є одразу кілька методів, як це можна зробити.
Як висушити волосся, коли немає світла: лайфхак, який врятує під час блекаутів
Як висушити волосся, коли немає світла / колаж, Главред, фото: pixabay

Напевно багато хто був у ситуації, коли треба швидко висушити волосся, а під рукою немає фена чи просто вдома виключили світло. Це неприємно, але все ж є декілька способів, як швидко висушити волосся.

Вам також може бути цікаво: Буде сяяти: що потрібно змінити під час миття волосся - секрет голлівудських локонів.

Як висушити волосся, коли немає світла

відео дня

Якщо у вас вимкнули світло, а волосся потрібно висушити – не біда! Є одразу кілька методів, як це можна зробити, говорить ninasidliar у своєму відео в TikTok.

  • Рушник з бавовни або мікрофібри. Щоб висушити волосся без фена, запасіться двома-трьома рушниками з бавовни або мікрофібри. Останній матеріал найефективніше вбирає вологу, що дозволить значно скоротити час сушіння. Добре відіжміть волосся після миття, промокніть його одним рушником, а потім замініть його сухий і промочуйте волосся по всій довжині.
  • Паперові рушники. Цей метод підійде для волосся будь-якої довжини та густини. Візьміть паперові рушники чи серветки та гребінець. Після того як ви прибрали зайву вологу з волосся за допомогою одного або кількох рушників, обережно розчешіть волосся гребенем з широкими рідкими зубцями. Дану процедуру варто проводити на маленьких пасмах, щоб якісніше прибрати вологу.
  • Гребінець. Цей метод підходить для здорового неосвітленого волосся. Пошкоджене, ламке та пофарбоване у блонд волосся можна травмувати, якщо розчісувати його у мокрому стані. Для цього також потрібен гребінець з широким розташуванням зубців. Ретельно відіжміть волосся рушником. Візьміть гребінець і почніть безперервно розчісувати волосся по всій довжині, починаючи від кінчиків і поступово піднімаючись вище.
  • Висока температура або сонце. Швидко допоможе висушити волосся висока температура в приміщенні. У літню пору можна посидіти кілька хвилин на сонці, але перед цим на волосся потрібно нанести термозахист. Даний метод можна поєднувати з іншими, щоб пришвидшити результат.

Дивіться відео, як швидко висушити волосся без фена:

Що заборонено використовувати для сушіння волосся без фена

Шукаючи способи, як висушити волосся без фена, деякі люди вдаються до вельми небезпечних методів:

  • Вентилятор. Сушка волосся за допомогою вентилятора — не найкраща ідея, адже існує ризик не тільки позбутися волосся, але і поранитися.
  • Пилосос. Цей прилад відмінно справляється з прибиранням, але йому не під силу висушити пасма.
  • Газова плита. Такий спосіб є дуже небезпечний, адже є великий ризик спалити волосся.

Що відомо про фен?

Фен — електричний прилад, що генерує спрямований потік підігрітого повітря. Важливою особливістю фена є можливість направити підігріте повітря у точно визначену область. Походження слова "фен" пов'язане з німецькою торговою маркою "Fön", що була зареєстрована в 1908 році виробником електрообладнання компанією AEG, і названа на честь теплого альпійського вітру — фену, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти