StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відремонтувати" волосся - 4 найкращі маски для волосся в домашніх умовах

31 березня 2020, 21:00
Всі інгредієнти, які можна змішати і "відремонтувати" шевелюру, ви знайдете удома.
Названі прості маски, які врятують волосся / Instagram
Названі прості маски, які врятують волосся / Instagram

Зараз, коли час трохи сповільнився, і нікуди не потрібно бігти, кожна жінка отримала можливість розглянути себе. Всі переваги і недоліки в такому неквапливому вирі повсякденного життя, нехай навіть наповненому віддаленою роботою, видно, як на долоні.

І, напевно, в списку того, що засмучує найчастіше, є волосся.

У кожного свої проблеми: одні "замучили" волосся феном і плойками, і воно виглядає пошкодженим, у інших волосся занадто сухе, треті скаржаться на випадіння волосся, а четвертих дратує те, що волосся втратило блиск і стало млявим.

відео дня

Зміна пір року, температури в приміщенні, стреси і гарячі інструменти для укладання - це лише деякі з причин, які можуть зіпсувати волосся. Так, багато чого ми не можемо змінити, але ви можете оживити ваше волосся.

Карантин - ідеальний час для того, щоб зайнятися волоссям. По-перше, нікуди не потрібно летіти, тому маску можна зробити навіть в робочий (віддалений від роботи) день. По-друге, навіть якщо ви сидите вдома і не бачите світла в кінці тунелю, то ви просто зобов'язані зайнятися волоссям, тому що краса діє на жінку позитивно.

На щастя, вам не потрібно бігти в магазин або шукати косметичний продукт в інтернет-магазині: ви можете подивитися на кухні і в холодильнику, і знайти там інгредієнти, які можна змішати і "відремонтувати" шевелюру.

Главред зібрав 4 найкращі маски для всіх ваших найбільших проблем з волоссям: від тьмяного волосся до пошкодженого і сухого. Ваше волосся стане блискучим завдяки простим маскам, і для цього не потрібно виходити з дому.

1

Маска з медом, яйцем і яблучним оцтом

Якщо ваше волосся сухе і ламке, то спробуйте цю чудо-маску з медом, яйцем і яблучним оцтом. Будете приємно здивовані, адже це "тріо" в комплексі відмінно живить шкіру і забезпечує блиск волосся, при цьому не робить пасма важкими.

Що потрібно для цієї маски:

  • 1 чайна ложка меду
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка яблучного оцту

Як зробити маску: берете всі три інгредієнти і змішуєте їх в мисці. Залежно від того, якої довжини у вас волосся, ви можете рецепт подвоїти або навіть потроїти. Залиште маску на волоссі на 30-40 хвилин перед полосканням. Ця поживна процедура діє на всі типи волосся.

2

Маска з яєчним білком і лимоном

Якщо ваше волосся занадто сильно жирніє, ця маска створить диво. Зверніть увагу, що для цієї маски жовток не потрібен, адже в білку є спеціальні ферменти, які здатні позбавити вас від жирності, яка дратує.

Що потрібно для цієї маски:

  • 1 яєчний білок
  • сік з половини лимона.

Як зробити маску: змішайте білок і сік лимона, нанесіть на волосся від коренів до кінчиків і залиште на 30-60 хвилин (краще, звичайно, на 60 хвилин). Потім змийте маску теплою водою, а не гарячою!

3

Маска з авокадо, яйцем, медом та оливковою олією

Якщо у вас пошкоджене волосся - "постаралися" фен, фарба для волосся або гребінець - то допоможе проста маска для волосся з авокадо і оливковою олією.

Ця маска наповнить волосся силою і блиском, вона відмінно зволожує шкіру голови, тому її ще називають маскою, яка омолоджує.

Що потрібно для цієї маски:

  • половина авокадо
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 столова ложка меду.

Як зробити маску: змішайте всі інгредієнти, нанесіть цю масу на вологе волосся кінчиками пальців, починаючи знизу. Потім потрібно завити волосся в пучок і накрити шапочкою для душу. Щоб допомогти активувати інгредієнти, висушіть волосся протягом 10 хвилин. Потім залиште на 20 хвилин і змийте під душем.

4

Маска з корицею і кокосової олією

Якщо ваше волосся погано росте, то порятунком стане маска для волосся з корицею і кокосовою олією. Справа в тому, що кориця має антимікробний ефект, завдяки чому стимулює кровообіг і сприяє зростанню і зміцненню волосся.

Що потрібно для цієї маски:

  • кориця
  • кокосова олія

Пропорція - однакова кількість і того, і іншого.

Як зробити маску: змішайте інгредієнти, нанесіть маску на коріння і масажуйте шкіру голови. Залиште на 30-45 хвилин і змийте. Намагайтеся робити цю маску хоча б раз на тиждень.

читайте такожНаймодніші жіночі стрижки 2020, які візуально роблять стрункішою - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, в 2020 році в моді монохромне фарбування волосся, і навіть дуже популярне в останні кілька років фарбування волосся балаяж відійшло на другий план. Тобто в моді однотонне волосся. Таким чином, щоб виглядати стильною і сучасною, не варто вигадувати велосипед - вибираєте потрібний відтінок, і фарбуйте волосся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти