StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хитрі джинси: модні джинси, які зроблять фігуру ідеальною - фото

27 березня 2020, 23:20
Ваші шанси приміряти нову пару джинсів і подумати: "Я в них добре виглядаю!" значно збільшаться, якщо ви звернете увагу на деякі деталі.

У джинсів поряд з безліччю переваг є один величезний недолік. Буває так, що ви купили наймодніші джинси, але коли їх одягаєте, то вам гидко дивитися на себе в дзеркало. Тому важливо не тільки купити круті джинси, але і щоб вони не перетворювали вас в Беладонну - принаймні, в дзеркалі.

відео дня

Запам'ятайте, джинси - підступні і хитрі, і якщо ви не засвоїте кілька важливих правил, тоді впевненість в собі швидко випарується і вас з’їдять думки про те, що ваша фігура не ідеальна.

Першою ознакою того, що ви купили не ті джинси, є довгі сорочки та светри, якими ви намагаєтеся приховати від оточення свої стегна.

Разом з тим багатьом дівчатам і дорослим жінкам вдається виглядати в джинсах надзвичайно і, що найголовніше - стрункими. Озброївшись простими правилами поводження з "хитрими джинсами", ваші шанси приміряти нову пару джинсів і подумати: "Я в них добре виглядаю!" значно збільшаться.

Главред зібрав фотогалерею зразків модних джинсів 2020 року, які візуально роблять худішими і роблять фігуру ідеальною.

Джинси, які додають фігурі стрункості - основні хитрощі

Прямі стрейчеві джинси роблять худими

Якщо ви зацікавлені виглядати в джинсах стрункішою і високою, подумайте про те, щоб носити прямі джинси, які трохи розтягуються. Стрейчеві джинси зроблять ваші стегна вужчими, крім того, вони добре згладжують всі вигини. Але тут якраз важливо, щоб крій був прямим, а не звужувався до низу.

Джинси-штани: беріть відразу 2 пари

Джинси у вигляді класичних штанів - це те, що візуально "відкусить" від вас 5 кілограмів. Так само, як і прямі джинси, джинси-штани відмінно приховують широкі стегна. Особливо добре такі джинси працюють, якщо вони розширені внизу, тобто розкльошені. Цей стиль джинсів відмінно пасує на роботу, так як він виглядає дуже вишукано і витончено. Всі ваші колеги будуть дивуватися, як ви схудли!

До речі, якщо будете купувати джинси-штани, то сміливо беріть дві пари - трохи довші, щоб носити їх з підборами, і модель коротшу – щоб комбінувати з балетками.

Правильні джинси скінні - темні

Якщо вам подобаються джинси скінні, і ніхто не в змозі переконати вас не вдягати їх, тоді зверніть увагу на те, що всі моделі, які виглядають так, наче їх багато разів прали - занадто повнять. Не вибирайте рвані джинси і потерті джинси. Також забудьте про світлі джинси скінні. Як бачите, вибір залишився невеликий, зате ефект вас здивує.

Отже, вибирайте джинси скінні темних відтінків, і бажано з високою талією, тоді ваша фігура буде бездоганною. Темна джинсова тканина необхідна для маскування стегон, а також допомагає вашим ногам виглядати стрункішими.

Які джинси повнять

Модні і кумедні джинси з принтами, наприклад, з квітковим принтом або леопардовим принтом привертатимуть зайву увагу до ваших стегон. Крім того, уникайте моделей із зовнішніми ґудзиками в зоні талії, які діють, немов магніт.

На що ще звернути увагу під час вибору джинсів

Якщо ви хочете виглядати більш стрункою в джинсах, купуйте ті, що добре на вас "сидять" - тобто, в зоні промежини немає складок, або навпаки, промежина не звисає. Ці обидва варіанти привертають увагу до стегон.

Не поспішайте відразу купувати широкі джинси. Найкраще поміряйте і широкі, і вузькі варіанти. Пам'ятайте, іноді широкі джинси тільки додають зайвих кілограмів, а мініатюрні моделі, які "сидять правильно" і гармонійно, подарують вам відчуття впевненості в собі.

читайте такожВ моду повернулися французькі трусики з 80-х і спідня білизна боді: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, мода 2020 вирішила багатьох здивувати. На тлі своєрідної гегемонії джинсів-бананів і всіляких варіацій з 90-х, несподівано в моду повернулися джинси скінні з високою посадкою, які вперше з'явилися в 60-х - тоді молодь захотіла змін і чогось більш сексуального. Носіть джинси 2020 скінні з ременями і підборами для подовження ніг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти