StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 – в моді губні помади кольору апельсинів, персиків і фуксії: фото

18 березня 2020, 23:31оновлено 21 березня 2020, 16:33
Останнім часом помаду кольору фуксії використовували хіба що бабусі. Але в 2020 році помада цього відтінку повернулася в моду і стала яскравим трендом весни.

Не хотілося б торкатися теми ненаситного уханьського вірусу, який змінив життя кожного з нас. Проте, колись ця зараза відступить, і вкрай важливо до того часу не розучитися любити себе, доглядати за собою, робити гарний макіяж, зачіску і стильно вдягатися.

відео дня

Все це до того, що, напевно, багато хто з вас зараз на карантині – працюєте удома або перебуваєте у відпустці. Так ось, пообіцяйте собі не опускати рук і гарно виглядати - для себе! Бо терапія кольорами ефективна – нафарбуйте хоча б губи, і вже відчуєте себе краще.

До речі, щодо губ. Якщо ви вже багато років користуєтеся помадою одного відтінку, то зараз саме час спробувати щось нове. Знову ж таки - для себе: нафарбуйте губи новою помадою, і насолоджуйтеся красою.

Ви коли-небудь фарбували губи помадою кольору фуксії? А пікантний кораловий колір як вам? Можливо ви завжди хотіли, але ніяк не наважувалися, нафарбувати губи червоною помадою, бо подруги переконали вас, що цей колір не пасуватиме вам, і ви цю мрію так і не втілили в життя?

Відкиньте всі старі переконання - світ змінився, а разом ним змініться й ви. Тим більше, це всього лиш помада.

Главред дізнався, помади яких відтінків в моді навесні 2020. Подивіться нашу фотогалерею - в ній ми зібрали зразки наймодніших відтінків помади.

Модні відтінки помади 2020 весна - головні тренди

У моді червона помада

Червона помада - це класика, але в той же час для багатьох цей колір - недосяжна вершина. Сміливий, справжній і сильний, червоний колір дарує жінці крила - дозвольте собі літати!

Фуксія повернулася в моду

Кажуть, що колір фуксії - це анти-червоний. Тобто такий собі протест проти червоної помади. В останні роки помаду кольору фуксії і стиглої малини використовували хіба що бабусі. Але в 2020 році фуксія повернулася в моду і стала найгарячішим трендом весни.

Тілесні помади все ще в тренді

Відтінки бежевого кольору не є чимось новим. Наймоднішим тілесним відтінком помади в сезоні весна 2020 став персиковий з далеких 70-х. У ньому змішалися гарна засмагу, соковитий персик і відтінки охри.

Блідо-рожевий увірвався в моду

Не завжди помада повинна бути яскравою, адже губи - це наш настрій. Спеціально для тих, хто хоче ніжності, тепла і мріє про тепле літнє сонце, море і пляж - в моді блідо-рожева губна помада.

Помада кольору апельсинів - модна тенденція 2020

М'який колір апельсинів і мандаринів – це напрочуд життєрадісний відтінок помади 2020 року, який пасує майже всім. Це must have на весну, особливо в цей тривожний час, адже така помада додасть вашому обличчю свіжості, здоров'я і класного настрою!

читайте такожМода 2020: в моду повернулися сексуальні джинси з 60-х: фотоНагадаємо, в дизайні нігтів в сезоні весна 2020 виник крутий тренд – частковий манікюр. Все, що вам потрібно – це покрити нігті прозорим лаком, а потім невеликий, але вкрай важливий штрих – потрібно крихітний "куточок" нігтика покрити кольоровим лаком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти