StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фарбування 2020 весна - названі наймодніші кольори волосся: фото

18 лютого 2020, 23:05оновлено 21 лютого 2020, 18:14
Разом з новим кольором волосся у вашому житті виникнуть приємні емоції, компліменти та захоплені погляди оточуючих - і у ваших очах з'явиться світло.

Ще трохи, і ми знімемо шапки, які змушують постійно переживати про зачіску. До весни залишилися лічені дні, а це означає, що настав час змінюватися.

відео дня

Ніщо так не прикрашає жінку, як вдалі експерименти із зовнішністю.

Колір волосся – найпростіший спосіб освіжити обличчя. А коли змінюється колір волосся, то і речі відразу починають грати іншими барвами. Услід за кольором волосся ви точно захочете оновити гардероб і навіть макіяж.

Так у ваше життя прийдуть приємні емоції, компліменти та захоплені погляди оточуючих – і у ваших очах з'явиться світло.

Главред дізнався, чим зібралася здивувати нас мода 2020 весна і які кольори волосся будуть популярними.

Модне фарбування волосся 2020 тренди

Попелясте волосся

Холодний блонд з попелястим відтінком – дуже стильне фарбування волосся 2020, яке піднесе кожну жінку на п'єдестал і зробить її впевненою в собі і привабливою. При цьому попелястий відтінок може бути як світлим, так і темним. Якщо все ж зупинитеся на попелястому блонді, то знайте – це дуже вдалий вибір, адже у міру відростання коренів не потрібно відразу бігти в салон краси. - корені і попелястий блонд гармонійно поєднуються.

Чорне волосся та коричневе волосся

Якщо ви в душі не блондинка, тоді прямуйте у бік чорного або коричневого кольору волосся. У моді просто чорне волосся або темно-коричневе волосся, яке візуально додає шевелюрі об'єму і робить її більш густою. Це класика, яка ніколи не вмирає, але зараз у цього фарбування зоряний час.

Абрикосовий блонд та полуничний блонд

У 2020 все ще модно фарбувати волосся в червоний колір. Але ця тенденція поступово відійде в минуле. Тому можете звернути увагу на світліші відтінки. Як варіант, можна спробувати фарбування полуничний блонд або більш новий варіант - абрикосовий блонд. Це дуже вдале фарбування, яке дозволяє підібрати відтінок волосся під колір обличчя.

Червоне волосся

Глибокий червоний оксамитовий відтінок цього року залишився для тих, хто любить виділятися з натовпу. І хоча стилісти переконують, що червоне волосся пасує усім, проте тих, хто бажає стати центром всесвіту, не так вже й багато. Існує чимало стереотипів про червоне волоссі, але якщо ви втомилися від банальності – зробіть революцію і пофарбуйте свою шевелюру в насичений червоний.

Руде волосся

Кажуть, що рудоволосі красуні дуже позитивні і оптимістичні. А ще говорять, що завдяки активності та проникливості, з рудоволосих жінок виходять чудові начальниці. Так от, якщо ви завжди бачите світло в кінці тунелю і у вас є амбіції, тоді фарбуйте волосся в рудий колір. Тільки не забудьте відразу запастися спеціальним шампунем, який не буде надто швидко вимивати колір.

Контрастне фарбування

Одним з ключових модних трендів 2020 стали несподівані і дещо сміливі варіанти фарбування волосся. У моді різкі контрасти – чорний верх, білий низ, половина голови блонд, половина чорна, вся голова чорна – і невеликий пучок білий. Головне, не боятися, а дозволити собі бути вільною – хоча б у фарбуванні волосся.

Балаяж

Якщо ви помітили, то потроху йде в небуття фарбування в стилі балаяж. Але поки що можете сміливо змішувати різні відтінки, створювати плавні переходи і насолоджуватися відблисками, які візуально додають неймовірного об'єму вашому волоссю та голлівудського сяйва. Балаяж відмінно підходить як блондинкам, так і брюнеткам.

читайте такожМодные пальто - названы самые горячие тренды весны 2020 фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, колір волосся полуничний блонд — це не рудий, і не світлий відтінок, і вже точно не рожевий. Цей колір знаходиться десь посередині, і немов у танці, кружляє між ними, і переливається фантастичними відблисками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти