Зеленський розповів, чи підскочать в Україні тарифи на світло

16 квітня 2022, 09:52
Крім того, на нараді чиновники розповіли президенту про те, що чотири п'ятих всіх українських підприємств вже повернулися до роботи на безпечних територіях.
тарифи на электроэнергию_электроэнергия_свет_электричество_цены на свет_лампочка
Зеленський розповів, чи підскочать в Україні тарифи на світло / Wikipedia

Український президент Володимир Зеленський провів робочу зустріч з чиновниками з економічного і обговорював з ними чисто прагматичні питання, які виникли з моменту старту повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого.

"Обговорили енергетичні питання, завершення цього опалювального сезону. Сезон проведено успішно незважаючи ні на що. Попри всі "вангування", тарифи не зросли. Віялових відключень не було. Постачання не зривалося навіть у воєнний час", - зазначив він.

За словами Зеленського, щонайменше в найближчі пів року діятимуть нинішні тарифи на електроенергію — 1,44 грн за кіловат для домогосподарств, які споживають менш ніж 250 кіловат на місяць (зараз таких в Україні близько 80 відсотків).читайте такожЗеленський розповів, від чого залежить кінець війни Росії проти України

читайте такожЗеленський просив Байдена визнати Росію спонсором тероризму - WP

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент України Володимир Зеленський розповів, що ЗСУ блискуче виконують завдання номер один - прискорення миру.

Як сказав глава держави у відеозверненні, наші бійці майстерно зупиняють атаки окупантів і реалізують контрнаступи.

"Вони вже так закошмарили - в правильному сенсі цього слова - російську звичайну авіацію, що та змушена застосовувати стратегічні далекобійні літаки",– заявив Володимир Зеленський.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти