Коли можна заробити на курсі валют: аналітик назвав крайню дату

14 травня 2020, 05:47
Експерт порадив, коли бігти до обмінників.
обмінник, обмінник, валюта
Експерти радять не продавати долари, а купувати / УНІАН

Курс долара в Україні поки що продовжує знижуватися, але поворот у бік збільшення вартості американської валюти вже не за горами. Такий прогноз зробив член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

За його словами, інфляційний тренд нікуди не подівся. І скоро бізнес почне реалізовувати відкладений попит на валюту. Коли відкриються кордони і стартує туристичний сезон, попит на валюту зросте ще більше. Крім того, у разі початку туристичного сезону експерти прогнозують не лише стрибок курсу долара, але і дефіцит валюти.

"Банки одразу ж піднімуть курс. Тому тим, хто має гривневі надлишки і хоче їх конвертувати в долари, саме час це зробити", - сказав аналітик виданню Сегодня.

відео дня

Таким чином, експерти радять не продавати долари, а купувати. Причому на наступному тижні буде останній шанс встигнути зробити це.

Нагадаємо, раніше керівник відділу аналітики ГК Forex Club Андрій Шевчишин заявив, що курс долара в Україні трохи просів, але це зниження вартості американської валюти є ситуативним.

Як повідомляв Главред, раніше з'явився тривожний прогноз курсу долара до кінця 2020 року. Крім того експерти розповіли про панічний попит на валюту і спрогнозували курс долара в травні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти