Чого чекати від курсу долара: експерт дав прогноз на тиждень

9 березня 2020, 02:06
Готівковий долар у банках може торгуватися близько 25 гривень.

долар, курс долара
Курс долара НБУ на 10 березня виріс / Фото pixabay.com

Курс долара в Україні впродовж наступного тижня продовжить зростання. Такий прогноз зробив старший аналітик Альпарі Вадим Іосуб.

За словами експерта, курс долара на міжбанку може торгуватися за тиждень близько 25,3 гривні, а готівковий долар у банках може торгуватися близько 24,9/25,3 гривні, передає РБК Україна.

відео дня

Іосуб нагадав, що впродовж минулого тижня курс долара до гривні помітно виріс на всіх сегментах валютного ринку на 0,7-1,3%. Зокрема, курс долара НБУ зріс з 24,56 до 24,74 гривні (+0,7%).

Тим часом Національний банк України встановив на вівторок, 10 березня 2020 року, офіційний курс долара на рівні 24,92 гривні за один "зелений" - це на 18 копійок вище в порівнянні з попереднім банківським днем. Як свідчать дані на сайті регулятора, курс долара НБУ на 10 березня встановлено на такому рівні: 24,9215 гривні за один "бакс" (+0,1802 грн). При цьому курс долара до гривні на 6 березня становить 24,7413 грн.

Скріншот
Скріншот / bank.gov.ua

читайте такожГривня покотиться вниз: експерти назвали ключові чинники девальваціїНагадаємо, радник президента України з економічних питань Олег Устенко, коментуючи ситуацію на валютному ринку, заявив, що не бачить серйозних курсових ризиків щонайменше впродовж поточного року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти