Наталія Холоденко

8 березня 2024, 14:26
Холоденко

Українська психологиня, експерт у сфері розвитку особистості, кандидат філософських наук, засновниця Міжнародного центру психології.

Біографія

Наталія Холоденко народилася 15 січня 1983 року в місті Черкаси. Отримала вищу освіту на факультеті психології Черкаського національного університету та захистила дисертацію на здобуття вченого ступеню кандидата наук в Національному педагогічному університеті імені П. Драгоманова міста Києва. Далі високий освітній кваліфікаційний рівень доповнювала навчальними програмами в Erickson University International в Канаді, Міжнародній асоціації позитивної терапії в Німеччині та Авторській школі академіка Т. Яценка.

відео дня

З початку своєї професійної діяльності Наталія активно розвивалася у сфері психології, присвятивши понад 17 років практичній роботі. Високий рівень її професійної майстерності був багатократ визнаний і відзначений на загальнонаціональному рівні роботою у якості консультанта з психології у одному з найретинговіших телепроектів "Все буде добре" на каналі СТБ, і численними запрошеннями до співпраці з усіма великими українськими телеканалами, включаючи "1+1", "Новий канал" та "Україна".

У своїй психологічній практиці пані Холоденко послуговується інтегрованим підходом, застосовуючи різні методологічні школи та напрямки психології, включно з психодрамою, гештальт-терапією, тілесно орієнтованою терапією, психоаналізом та коучингом. Її професійним кредом в індивідуальному косультуванні є прагнення надавати ефективні результати з перших сеансів, уникаючи залежності клієнтів від терапевта, а в своїх тренінгових програмах та майстер-класах, чисельність яких нараховує багато десятків, її доровказом є просвітництво - максимальна проста доступність складного контенту для широкого загалу за мінімальною ціною.

У 2017 році Наталія заснувала Міжнародний центр психології, де вона розробляє тренінгові програми для фахівців у сфері психології та пропонує професійне навчання для своїх колег.

Того ж року вона взяла участь у проекті "Танці з зірками", чим через власний екстраординарний прояв багатократ підвищила популярність психології на вітчизняних теренах, що послугувало заохоченню сотень тисяч співвітчизників до звертання за професійною допомогою до служителів цього фаху.

Наталія завжди підкреслює, що її мета як психолога полягає не лише в розв'язанні клієнтських проблем, а й у сприянні суттєвого покращення якості життя та у формуванні здорового позитивного психологічного настрою кількамільйонної армії своїх шанувальників заради їхніх досягнень, успіху, ефективності, зростання доходів, покращення особистої, сексуальної царин та відчуття щасливості.

Свого часу вона була однією з перших психологів в Україні, хто запровадив онлайн консультації та навчання, сьогодні її міжнародна аудиторія знаходиться у понад 40-ка країнах світу.

Коло її клієнтів дуже широке – від власників та керівників великих компаній, для яких вона провадить індивідуальне та корпоративне консультування, і практичного до кожного бажаючого інтернет-користувача, який має змогу вивчати численні безкоштовні матеріали, які Наталія публікує та пропагує у своїх соціальних мережах.

Особисте життя

Наталія Холоденко має двох дітей: дванадцятирічного сина Ларіона та п’ятирічну доньку Вів'єн.

Участь у телевізійних проектах

Наталія Холоденко брала участь у ряді відомих телевізійних проектів, де проявились її творчі таланти. Крім ток-шоу на СТБ, вона була співведучою у телешоу "Без паніки" на Телеканалі "Україна" протягом 2018-2020 років, ведучою церемонії "Віва" з нагородженням "Найкрасивіші люди України" у період 2015-2018 років. Також Наталія виконувала роль ведучої у телешоу "Половинки" на "Новому каналі" з 2015 по 2017 рік. Окрім цього, у 2021 році вона з'явилася в образі Нетти Барзілай на шоу "Ліпсинг бал" (1+1) та брала участь у проєкті "Маска" на телеканалі "Україна".

Соціальні мережі

Наталія активна в соціальних мережах та має значну кількість підписників: понад 935 тис. у Facebook, 684 тис. у Instagram, понад 60 тис. у Telegram, 355 тис. на YouTube та майже 490 тис. у TikTok. Водночас має понад 1000 відгуків з середнім рейтингом 4,7 на 5 на своїй сторінці у Facebook.

Інтереси та досягнення

Кінний спорт донедавна був особливою пристрастю, але нажаль, її коня було вбито у Бучі на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Вона часто радує своїх шанувальників віртуозною грою на бандурі з виконанням українських народних пісень та світової інструментальної і вокальної класики влаштовуючи віртуальні концерти на сторінках своїх соцмереж та на живих зустрічах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти