Гороскоп на листопад-2022 для всіх: на Овна чекає успіх у грошах, а у Водолія буде руйнуватися життя

3 листопада 2022, 10:55
Для Тельця, Водолія і ще двох знаків останній місяць осені буде не з легких.
Астролог Влад Росс розповів, що чекає кожен із знаків Зодіаку в листопаді 2022 року
Астролог Влад Росс розповів, на кого в листопаді 2022-го чекає успіх / УНІАН, bizim.media, 1room.ru

Листопад 2022 року обіцяє бути не найпростішим періодом. Більше того, місяць може стати апокаліптичним, оскільки в цей час дуже велика ймовірність того, що буде застосована ядерна зброя.

Напружені аспекти листопада багато в чому будуть обумовлені жорстким квадратом Сатурна і Урана, який складеться цього місяця. Також екстриму додасть і місячне затемнення 8 листопада, яке закриє коридор затемнень.

Втім, не всім знакам зодіаку при такій недружній астрологічній погоді буде важко – чотирьом буде відверто щастити, зокрема, у фінансових справах.

А от іншій четвірці на чолі з головним невдахою місяця Водолієм краще запастися силами і терпінням, оскільки буде чимало неприємностей.

Невдахи листопада-2022:

Телець

Жорсткий удар місячного затемнення в листопаді 2022 року буде завдано по представникам знака Тельця. Цей знак дуже не любить змін, він дуже консервативний, а цього місяця йому доведеться пережити дуже багато змін – всьому виною Уран.

Листопад для Тельця буде багато в чому показовим. Можливі серйозні зміни в плані партнерства, відносин, сексу, любові, шлюбу, розуміння себе і своїх потреб. Якщо якісь проблеми довго залишалися невирішеними, то саме зараз почнуться зміни. І в листопаді Телець побачить наслідки глобальних змін у фінансовому та особистому житті, а також у взаєминах із партнером.

Перша половина листопада 2022 року може бути досить стресовою та виснажливою. Не виключені розлуки, розставання, кризи у відносинах із партнерами, може виникнути нерозуміння. Через Уран Телець вимагатиме свободи та незалежності. Однак усе в цей час може валитися, перш за все, фінансова сфера життя. Можлива поява обмежуючих обставин, коли з'явиться можливість чесно в чомусь зізнатися собі або партнеру.

У другій половині місяця, коли швидкі планети перейдуть у знак Стрільця, ситуація для Тельця може налагодитися: загостриться інтуїція, емоції відійдуть на другий план, надійде корисна інформація з приводу інвестицій. Можуть повернутися гроші з минулого, наприклад, старий борг.

Тельцю в другій половині місяця краще нікуди не виїжджати, оскільки велика небезпека ДТП і нещасних випадків. Зате не виключено, що в другій половині місяця з'явиться додатковий дохід або в бізнесі Тельцю посміхнеться фінансова удача. Також можливі сюрпризи в шлюбі, зокрема, друга половина може потішити хорошим презентом.

Рак

На Рака в листопаді 2022 року не чекає нічого хорошого. Представники цього знака зодіаку цього місяця можуть пережити найнеприємніші ситуації, можуть бути зачеплені їх почуття, особливо пов'язані з дітьми, коханими, творчими проектами або бізнесом. Можлива втрата мотивації, творча криза, нерозуміння, що далі робити, як реалізовувати задумане. Також у Рака може бути апатія і депресія.

Діти можуть засмутити Рака, у них можливі складнощі в навчанні.

Крім того, є загроза, що в будинок Рака може потрапити ракета, тому йому не можна нехтувати сигналами повітряної тривоги і потрібно одразу бігти в укриття.

Раку потрібно бути спокійнішим, тому що перша половина листопада-2022 може виявитися стресовою, виснажливою. До 10-12 листопада Раку краще не звалювати на себе зайвих зобов'язань. Не потрібно змушувати себе генерувати нові творчі ідеї – краще дати собі перепочити і розслабитися.

У другій половині місяця Раку буде простіше реалізовувати свої задуми, з'явиться мотивація діяти і працювати. Почнуть вирішуватися побутові питання. Звичні справи і рутина не будуть дратувати Рака, і він відчує прилив сил. Якщо Рак хворів і відчував дискомфорт, то наприкінці місяця він швидко піде на поправку.

Лев

Листопад-2022 у Лева пройде під знаком мінус, оскільки він потрапить під удар місячного затемнення. Цей знак зодіаку відноситься до фіксованого хреста, тому цього місяця на Лева чекатимуть стреси і напруження, особливо поблизу 8 листопада.

Перша половина місяця обіцяє бути особливо складною і жорсткою для Лева. Можуть спливти питання, пов'язані з сім'єю і нерухомістю. Несприятливо в цей час укладати будь-які угоди, що стосуються нерухомості, здавати, продавати або купувати її. Не виключено, що доведеться вирішувати сімейні проблеми або проблеми у відносинах із найближчими родичами, Лев може засмутитися через рідних, або з ними трапиться щось, через що за ними потрібно буде доглядати.

Леву потрібно бути готовим до несподіванок. Якщо він буде ледь контролювати перебіг подій цього місяця, йому і його партнеру по шлюбу буде складніше досягти взаєморозуміння. Краще в листопаді не з'ясовувати стосунків, перечекати складний період, інакше є ризик дійти до лінії розриву або розлучення.

У другій половині листопада у Лева буде більше удачі. Настрій буде поліпшуватися. З'явиться бажання зайнятися творчістю, більше спілкуватися з людьми, розповідати про свої почуття, ділитися новинами з коханими.

Хтось із Левів у цей час може завести коханця або коханку. Можливі нові почуття і емоції.

Не варто сидіти в цей час вдома, краще відвідувати різні заходи, ходити на прогулянки і в ресторани. Також можна вести рекламну кампанію, радувати своїх близьких і коханих. Тоді Лев у відповідь буде отримувати більше позитиву і його будуть любити оточуючі.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Водолій

Листопад 2022-го для Водолія буде місяцем зі знаком мінус. Це буде вкрай складний період.

Цього місяця можливі зміни, пов'язані з роботою, професійними досягненнями і особистими цілями. Може настати криза в роботі, аж до звільнення. Навіть якщо позиції Водолія на роботі міцні, то йому все одно потрібно бути обережнішим, щоб репутація не постраждала. Можливо несподіване повалення.

Водолій цього місяця відчує потребу в змінах, тому йому слід бути більш ініціативним і самостійним. Це більш виграшний варіант. Однак усе це варто робити вкрай обережно, без різких рухів.

У листопаді важливо проаналізувати минулий досвід. Можна звернутися до психолога і переосмислити все пережите. Якщо це не буде виходити, слід почекати, поки напруга – жорсткий квадрат Урана і Сатурна – не спаде. Взагалі, цей аспект планет загрожує зруйнувати все життя Водолія, оскільки обидві ці планети керують цим знаком, тому жорсткий аспект Урана і Сатурна може бути фатальним. Тому Водолій в листопаді буде найбільшим невдахою.

У другій половині листопада очікування і надії Водолія почнуть виправдовуватися, а мрії і бажання збуватися. Можна отримати серйозну підтримку від друзів і однодумців, тому варто бути на виду в колективах. Не варто відмовлятися від допомоги інших людей, якщо Водолій дійсно її потребує. Гарний час, щоб заручитися підтримкою різного роду спільнот.

Нейтральним листопад-2022 буде для наступних знаків:

Близнюки

Близнюкам у листопаді 2022-го буде ні холодно, ні жарко. На них чекає більш-менш стабільний місяць. Місячне затемнення і опозиція швидких планет до Урану і Сатурну вплинуть, перш за все, на вісь здоров'я Близнюків. Тому проблеми можливі саме зі здоров'ям, особливо з легенями. Близнюки можуть бути схильними до простудних захворювань, коронавірусу, тому їм слід остерігатися підхопити вірус або інфекцію.

Перша половина листопада може бути досить стресовою для Близнюків, тому їм не слід сильно себе навантажувати фізично, а всю інформацію, що надходить потрібно сприймати спокійно і вдумливо. Є ймовірність відвідування медичних установ і консультацій лікарів. Близнюкам рекомендується пройти повне обстеження, інакше є ризик пропустити онкологію. Чим раніше буде проведена діагностика, тим більша ймовірність, що в наступні місяці не буде проблем зі здоров'ям.

На роботі Близнюків чекають деякі складнощі й помилки, які потрібно буде виправляти. Можливі несподіванки, інтриги колег, непорозуміння. Краще зараз особливо не говорити про свої особисті справи – можливі різного роду плітки. Проти Близнюків можуть ополчитися в колективі, а окремі особистості можуть їм нашкодити настільки, що Близнюків можуть навіть звільнити.

У другій половині листопада-2022 Близнюки зможуть зітхнути з полегшенням. Здоров'я буде поліпшуватися, стреси вляжуться. Все буде добре і благополучно. Близнюки в цей час зможуть спертися на партнерів.

Також у другій половині місяця на представників знаку чекають приємні зустрічі та спілкування. У цей час добре налагоджувати зв'язки з людьми і завойовувати симпатії, в тому числі серед людей, що вмають авторитет, а також начальства. Крім того, буде цілковите порозуміння з близькими і рідними.

Діва

Листопад-2022 обіцяє бути для Діви нейтральним періодом. Цього місяця можливі стреси, непередбачені ситуації, особливо через одержувану інформацію. Також є ризик, що Діву звільнять із роботи, або ж виникне складна ситуація і затримка з грошима. Діві можуть не повернути борг. Можливі неприємні новини. Складно буде навчатися. Ймовірні труднощі в поїздках, поломки транспорту, ДТП і нещасні випадки.

У листопаді будь-яка інформація, що надходить може вибити Діву з колії, через що виникне депресія. Тому доведеться вирішувати, чи треба насправді Діві докопуватися до правди, до істини або ж краще поки що нічого не знати. Може розкритися те, що раніше було приховано, якісь непривабливі факти про Діву. У листопаді представникам знака варто бути готовими до всього цього.

Також цього місяця варто обережніше спілкуватися родичами, сусідами, колегами – у них можуть виникнути проблеми, в які виявиться замішаною і Діва.

Діві потрібно бути вкрай обережною при водінні автомобіля, мотоцикла і будь-яких інших засобів пересування. Краще не виходити в море на яхті – можна потонути. За можливості не варто починати подорож у першій половині місяця, особливо поблизу затемнення 8 листопада.

У другій половині листопада-2022 у Діви буде більше відпочинку, розслаблення і домашньої обстановки. Стреси підуть у минуле, і Діва зможе зітхнути з полегшенням. І родичі будуть її радувати. Можуть бути приємні новини від них. Можна запрошувати гостей додому, відзначати приємні події або зустрічатися з близькими без будь-якого приводу.

Терези

На Терезів у листопаді 2022 року чекає відносно спокійний період. Для них цей місяць буде пов'язаний із вирішенням фінансових питань, і в цьому сенсі Терези будуть в одній упряжці з Овном, однак, на відміну від останніх, увага Терезів буде направлена на питання особистих фінансів, а не чужих грошей.

У першій половині листопада-2022 Терези ризикують втратити одне з джерел доходів або можуть зіткнутися зі складнощами в питаннях заробітку. Перша половина місяця не підійде для витрат і будь-яких фінансових ризиків. Слід бути обережнішими, тому що можливі невдалі покупки, неправильний вибір.

Також у цей період Терези можуть відчути занепад сил і зниження рівня енергії – як фізичної, так і психічної. Терези можуть брати участь у якихось складних ситуаціях, авантюрах і відчувати, що їм не вистачає мотивації для активних дій, тому краще уникати цих авантюр.

Варто почекати, поки напруженість транзитів трохи спаде, після чого представникам знака стане легше, а станеться це в останній декаді листопада. Саме в 20-х числах можуть бути приємні поїздки, корисні знайомства і цікаве спілкування.

Стрілець

Листопад-2022 – рівний місяць для Стрільця, проте кінець листопада буде пречудовим.

Це останній місяць перед днем народження Стрільця, і зазвичай у цей час енергія знижується, виникає бажання усамітнитися, подумати про життя. Представники цього знака не люблять сумувати, вони завжди оптимісти, але в цей період у Стрільця може з'явитися більше меланхолії, ніж будь-коли.

Стрільцям слід бути уважнішими до своїх відчуттів, почуттів і думок. Якщо виникає тривожність, потрібно знімати її медитативним практиками. Корисно буде зайнятися йогою, трансцендентними науками, включити природний оптимізм, спілкуватися з психологами і астрологами.

Цього місяця Стрілець може відвідати медичні установи, вирушити в далекі поїздки, звернутися до релігії і духовних практик.

У другій половині листопада-2022 настрій Стрільця буде супер-хорошим, особливо після 20-го числа, коли планети перейдуть у цей знак зодіаку. Вже з 17 листопада Стрілець відчує приплив велелюбності Венери, яка увійде в його знак, а також благотворний вплив Меркурія – великі можливості фінансового розвитку і просування виникнуть у 20-х числах листопада.

У 20-х числах листопада Стрілець буде більше на виду, більше спілкуватиметься. В цей час можна робити косметологічні операції, змінювати зовнішність. Стрілець може сміливо ділитися своїми думками та ідеями зі світом, і на нього обрушиться фінансовий дощ. У цей період буде більше шансів із ким-небудь домовитися, зміцнити контакти, отримати схвалення з боку інших людей.

Щасливчики листопада-2022:

Овен

У листопаді 2022 року перед Овном гостро постануть питання особистих фінансів, інвестицій, страховок, податків, кредитів. Можуть з'явитися зайві витрати, причому абсолютно несподівано і незаплановано. Тому не слід тринькати гроші, краще обзавестися фінансовою "подушкою безпеки", яку можна буде за необхідності використати.

У першій половині листопада фінансові ризики не будуть виправдані, тому в цей час краще не робити вкладень і не позичати.

А от у другій половині місяця для Овна складеться супер-класна ситуація, особливо для вирішення фінансових питань. Не виключено, що в цей час Овен отримає подарунок, приємний сюрприз або стане отримувати більший прибуток. Можливості Овна можуть стати по-справжньому вражаючими.

Якщо до середини листопада у Овна все було дуже складно, він міг потрапити у фінансову яму наприкінці жовтня-першій половині листопада, то після 15 листопада він почне вибиратися з цієї ями, причому досить швидко: знайдеться нова робота, додатковий заробіток, успішніше піде торгівля, особливо з іноземцями.

Після 20 листопада, незважаючи на статичність Юпітера, у Овна з'явиться бажання вирушити в подорож або почати щось вивчати. Якщо Овна не випускатимуть за кордон, він зможе їздити країною, почати вивчення іноземних мов, читати інтелектуальні книжки. І все це принесе Овну свої плоди. Не виключено відвідування корисних семінарів, лекцій, конференцій, але будь-яка отримана інформація не повинна беззастережно прийматися на віру – вона далеко не завжди буде істинною.

Можливі нові знайомства, активне спілкування з іноземцями. Жінки-Овни в цей час зможуть взяти шлюб з іноземцем.

Скорпіон

Коли відбуваються серйозні трансформації, а світ наближається до катастрофи, єдиний знак, який отримує задоволення від ситуацій, в яких потрібно демонструвати навички виживання, – це Скорпіон. Тому листопад-2022 для представників цього знака пройде під великим жирним плюсом.

Будь-які трансформаційні кризи Скорпіон цього місяця буде переживати з успіхом. Місячне затемнення буде "включати" в його житті теми відносин, особистих ініціатив, визначення свого шляху.

У Скорпіона можуть відбутися зміни в зовнішньому вигляді, він може кардинально змінити свою зачіску або колір волосся. Він відчує гостре бажання щось змінити всередині себе і займеться, наприклад, тантрою.

Оточуючі можуть втрутитися в процес трансформації особистості Скорпіона своїми діями, поведінкою або відносинами з ним. Тому зараз слід бути обережнішим у спілкуванні.

Скорпіону краще поки що не ухвалювати серйозних рішень, які буде складно змінити. Втім, з іншого боку, це прекрасна можливість для Скорпіона щось кардинально змінити в своєму житті.

Важливо звернути увагу на події кінця жовтня і першої половини листопада – вони можуть бути важливими і значущими для всього життя Скорпіона і вплинуть на найближчі 5-10 років.

У другій половині листопада настрій Скорпіона суттєво покращиться. На нього проллється фінансовий дощ, можливий великий фінансовий прибуток, премія, а також можуть з'явитися нові джерела доходів. Можна буде здійснити вигідну покупку. Скорпіону варто хоча б подумати про це більш серйозно, щоб не упустити можливості. У 20-х числах листопада можна грати в лотерею – є шанс зірвати великий куш.

Козеріг

У першій половині листопада 2022 року Козерогу варто змиритися з тим, що далеко не всі його плани і надії будуть реалізовані. Але, незважаючи на це, листопад буде дуже стабільним місяцем.

На початку місяця Козеріг відчує себе трохи осторонь від інших людей. Його можуть не підтримати в якихось важливих рішеннях і питаннях, але він все одно наполягатиме на своєму, завдяки чому вже в другій половині місяця зможе пробити ситуацію.

Є ймовірність, що відносини Козерога з друзями і однодумцями пройдуть через кризи. Може змінитися ставлення до когось із близьких людей, або друзі Козерога почнуть його дратувати, і він більше не захоче з ними спілкуватися. Також є ризик втратити друзів і розлучитися з людьми з оточення.

У другій половині листопада-2022 Козеріг буде більше часу проводити на самоті. Буде велике бажання усамітнитися, залишитися сам на сам зі своїми думками. Також можлива далека успішна грандіозна кар'єрна поїздка, яка може підняти Козерога.

Козеріг може виявитися ізольованим від звичного світу і повністю піти в роботу, написання книги або есе. У нього можуть з'явитися таємниці, секрети, і своїми думками він не буде ділитися. Це гарний час для різних духовних практик, медитації, психологічних сесій, звернення до психолога або астролога.

Риби

Риби стануть одними зі щасливчиків листопада-2022. Цей місяць може принести їм безліч роздумів про життя, свою долю і глобальні питання. Вони стануть більше замислюватися про свій шлях і цілі, активніше спілкуватися і ділитися своїми думками. Це непоганий період, коли Риби можуть змінити хід думок. У цей час можуть змінитися ідеали і цінності, а те, що раніше здавалося непотрібним і на що Риби не звертали уваги, може набути велику цінність.

У листопаді у Риб може з'явитися потреба в нових знаннях, нових враженнях. Краще не робити різких кроків. Не варто імпульсивно купувати "квиток в один кінець", натомість слід усе ретельно обміркувати. Для початку – обміркувати власне рішення, а потім уже виїхати.

У другій половині листопада-2022 на Риб чекатимуть успіхи в роботі. Їм доведеться багато обговорювати поточні питання і завдання. Цей час сприятливий для спонсорської підтримки та партнерства. Добре будуть складатися відносини з керівництвом і колегами. Риби можуть отримати надбавку до зарплати, можна обговорювати майбутні стратегії розвитку компанії. Це непоганий час для переговорів про підвищення, дрібних поїздок і відряджень по важливих, але рутинних справах.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти