Гороскоп на 2024 рік від Влада Росса: Близнюкам казково пощастить, а Риби стануть головним невдахою

19 грудня 2023, 14:00оновлено 20 грудня 2023, 13:47
2024 рік не змусить нудьгувати жоден знак: Діві слід готуватися до копіткої праці, Козерогу і Водолію – до народження дитини, Тельцю – до кар'єрного зростання.
Астролог Влад Росс склав прогноз для всіх знаків на новий 2024 рік
Астролог Влад Росс склав гороскоп на 2024 рік для всіх знаків зодіаку і назвав головних щасливчиків року / Главред

Новий 2024 рік буде високосним, а символом його буде Зелений Дерев'яний Дракон. Рік принесе трансформації і зміни в усі сфери життя, прибравши з нього все непотрібне і те, що віджило своє. Рік Дракона обіцяє бути менш складним, ніж 2023-й, і принести спокій та благодать. Китайці взагалі вважають рік Дракона найщасливішим і найкращим з усього 12-річного циклу.

Втім, не до всіх знаків зодіаку 2024-й буде однаково прихильним, і щонайменше трьом із них рік здасться непростим. Чого чекати в новому році кожному знаку – читайте далі в річному гороскопі від Влада Росса.

Нейтральним 2024 рік буде для наступних знаків зодіаку:

Овен

Для Овна 2024 рік стане успішним передусім у фінансовому плані. Навесні відкриються прекрасні можливості для додаткового заробітку. Овен у цей період відчує прилив сил і енергії. Це пов'язано з тим, що навесні Юпітер усе ще буде перебувати в домі фінансів Овна.

Також гармонійно в 2024 році будуть складатися взаємини з родичами, близькими людьми і знайомими. Це добре буде відчуватися влітку і восени. В цей час Овен може розраховувати на підтримку близьких і друзів не тільки словом, а й ділом. Щойно він надумає вирішити певне питання, одразу ж знайдуться потрібні люди, контакти, зв'язки і можливості.

Також у 2024 році у Овна з'являться прекрасні можливості для особистісного зростання.

У першій половині року Овну потрібно бути уважнішим до свого самопочуття. Будь-які перевантаження можуть призвести до хвороб і травм. А от друга половина року буде більш гармонійною в цьому сенсі, тому сприятливими будуть помірні фізичні навантаження і здоровий спосіб життя.

2024 рік хороший для нових знайомств і побачень. Особливо сприятливою в цьому плані ситуація буде в липні.

Загалом 2024 рік для Овна буде середнім – не надто чудовим, але й негативним його теж не назвеш.

У другій половині року в подружніх стосунках можуть виникнути складнощі, оскільки транзит Чорного Місяця може привести до непорозумінь, сварок і конфліктів. Коли Чорний Місяць увійде в 7-й дім гороскопу Овна, стануть можливі зради і конфлікти, аж до розставання. Тому не потрібно гарячкувати, слід діяти виважено в усіх своїх рішеннях, а також бути обережнішим у словах і емоціях.

Головне застереження: Овну в 2024 році не варто судитися, тому що його можуть підставити в суді. Будь-які судові розгляди вкрай несприятливі для представників знака.

Наприкінці 2024 року Овен відчує дружню атмосферу на роботі, отримає допомогу колег, зможе налагодити відносини з начальством, особливо в листопаді та грудні.

Рак

Для Рака 2024 рік буде роком відповідального вибору. Цей період не повинен бути надто складним для нього, але всі чотири затемнення 2024 року будуть суттєво впливати на цей знак, тому перед Раком будуть ставитися кармічні завдання. 2024 рік для Рака і не поганий, і не хороший.

Період із січня по травень буде часом зміцнення соціальних зв'язків, нових знайомств, поліпшення стосунків з однодумцями або командою, яка допоможе реалізувати задуми Рака. Це вдалий рік для кар'єрних просувань. Не варто забувати, що багато що залежатиме від комунікабельності.

У перші місяці 2024 року Раку слід бути уважнішим в дорозі і в подорожах, оскільки є ризик ДТП. Також не варто на початку року купувати і продавати автомобілі.

Несприятливі ситуації можливі в сімейних справах. Не виключені сварки, суперечки і розбіжності з батьками.

Раку потрібно враховувати, що 2024 рік буде несприятливим для операцій із нерухомістю, ремонту житла та початку будівництва.

Липень 2024-го обіцяє Раку підвищення заробітку, і все це завдяки тим зусиллям і соціальній взаємодії, які будуть на початку року.

Літо буде для Рака більш-менш хорошим періодом, а осінь – супер-класним. Ближче до зими представники знака досягнуть успіху в саморозвитку. Рак буде сповнений сил та енергії. Для нього буде важливо не ігнорувати власні емоційні потреби. Потрібно бути обережнішим у фінансових справах і не ухвалювати необдуманих рішень.

Дивіться відеоверсію гороскопу астролога Влада Росса на 2024 рік для всіх знаків зодіаку:

Лев

У Лева 2024 рік буде насиченим. Не можна сказати, що цей рік буде дуже успішним, утім, не буде він і дуже складним.

У січні на Лева можуть чекати складнощі з фінансами. Важливо не вплутуватися в сумнівні справи і авантюри, не витрачати гроші просто так, оскільки це може привести до серйозних неприємностей. Важливо проявляти обережність при укладанні угод.

Позитивним для Лева буде транзит Венери наприкінці січня і початку лютого. Він подарує позитивні емоції в любовних і сімейних стосунках. Це найвдаліший час для налагодження відносин із близькими, вступу в інтимні стосунки і шлюб.

Вдалим у цей час буде укладення договорів із довгостроковою перспективою і з надійними партнерами.

Квітень 2024 року у Лева буде сприятливим для подорожей і відпочинку, які допоможуть набратися сил на весь рік.

З травня-червня 2024 року Лев буде процвітати в роботі, що буде пов'язано з тим, що Юпітер пройде по дому роботи його гороскопу. Це принесе багато можливостей для кар'єрного зростання та просування по службі. Сприятливий період буде з травня по серпень включно, оскільки в цей час Сонце буде панувати в зодіакальному знаку Лева. Представників знака в цей період оцінять по достоїнству, і їхній професіоналізм буде затребуваним. Усе це відзначить і оточення, і керівництво Лева.

З серпня і до кінця року буде сприятливий період для налагодження нових зв'язків і нових знайомств, а також участі в будь-яких групових заходах і проєктах. У цей період Лев зможе закласти міцний фундамент майбутніх фінансових справ. Майбутні знайомства можуть принести нові ідеї і проєкти, які будуть вельми успішними.

Наприкінці року Лев може вдало інвестувати в нерухомість. Всі пропозиції будуть вигідними для нього.

Найголовніше – Лев не повинен забувати про своїх рідних і близьких, він повинен їх відвідати, особливо батьків. Кінець року у Лева може бути пов'язаний із відновленням великої родини.

Стрілець

Для Стрільця 2024 рік буде роком плідної роботи. Не надто вдалий, не надто невдалий – середній.

Початок року у Стрільця пройде дуже бадьоро, з чудовим самопочуттям і припливом життєвих сил. У січні-березні очікується підвищення загального тонусу, і це буде запорукою сприятливого завершення будь-яких справ. У цей час він буде розвиватися в професійній сфері, що призведе до хороших змін у робочих справах і нових проєктах. Крім того, хороші взаємини всередині колективу призведуть до запаморочливих перемог і особистих звершень Стрільця.

У другій половині 2024 року Стрільцю варто пам'ятати просту істину: вище голови не стрибнеш. Йому слід займатися тим, що у нього вже добре виходить, тому що життєва динаміка може змінитися пізньою весною і раннім літом.

Ранньою весною представники цього знака зодіаку можуть отримати вигідну пропозицію, провести успішні угоди й підвищити свій фінансовий потенціал. А от у квітні і травні потрібно бути уважнішими, оскільки планети будуть змушувати Стрільця переглядати фінансові стратегії. У цей період буде важливо не ухвалювати необдуманих рішень.

У другій половині 2024 року Стрілець зустріне довгоочікуване кохання, якщо він самотній. У його родині запанує гармонія і взаєморозуміння, навіть якщо до цього він розлучився з другою половинкою. В цей час друга половина Стрільця отримає вигідну пропозицію по роботі і стрімко може піднятися як по фінансових, так і по кар'єрних сходах. Якщо у Стрільця немає сім'ї, то 2024 рік подарує шанс зустріти свою людину – дуже сприятливе розташування Юпітера в домі шлюбу і стосунків, тому є всі шанси зустріти свою другу половину. Настільки вдале розташування Юпітера в домі шлюбу буває лише раз на 12 років.

Всі осінні місяці Стрілець буде відчувати впевненість усобі. Це сприятливий період для налагодження нових зв'язків і нових корисних знайомств.

У листопаді можливі вигідні угоди і великі покупки, які будуть тішити Стрільця тривалий час.

Козеріг

Для Козерога 2024 рік буде роком розкриття творчого потенціалу або поповнення в родині. Рік середній, не хороший і не поганий. Всі сприятливі показники зосереджені в сфері дітей, творчості та кохання, особливо в першому півріччі. У прийдешньому році може статися довгоочікувана вагітність, особливо якщо зачаття відбудеться навесні. Також Козеріг зможе нарешті досягти взаєморозуміння з рідними, дітьми та близькими.

Цей період сприятливий для творчих Козерогів, людей шоу-бізнесу. Всі вони можуть досягти великих успіхів. У першій половині року корисно буде відвідувати культурні заходи, виставки та брати участь у конкурсах. Все це буде наповнювати Козерога енергією.

Також Козерогу не варто забувати про відпочинок. Сприятливо з'їздити кудись на острови, засмагати і відпочивати.

Навесні 2024-го Козерогу варто присвятити себе сім'ї та дому. Будь-які справи, що стосуються ремонту, будівництва або покупки нерухомості, увінчаються успіхом. Домочадці підтримають Козерога не тільки морально, а й матеріально – і він залишиться задоволеним результатами своєї роботи.

Влітку 2024 року можливі неприємні моменти у відносинах із друзями. Прийде час почистити контакти. В цей час можуть руйнуватися навіть перевірені часом ділові зв'язки і валитися партнерський бізнес. Це може також відбитися на братах і сестрах Козерога – можливе непорозуміння і охолодження у стосунках.

Крім того, влітку потрібно бути уважнішими за кермом, тому що є ризик потрапити в ДТП або критичні ситуації, що може стати неприємним сюрпризом для Козерога.

Якщо початок року у Козерога буде більше зосереджений на вирішенні сімейних питань, то восени йому слід присвятити себе кар'єрі і розвитку професійних навичок. У 2024 році не слід змінювати сферу діяльності, запускати нові бізнес-проєкти, тому що все може піти не за планом, особливо наприкінці року. Потрібно приділити більше уваги навчанню, розширенню кругозору, підвищенню рівня своєї кваліфікації.

Невдахи 2024 року:

Діва

2024 рік буде непростим періодом для Діви через жорсткий квадрат Юпітера і Сатурна, який складеться з пізньої весни. При цьому друга половина року буде ще більш невдалою. Загалом, рік складний.

У Діви 2024 рік пройде під знаком кропіткої роботи, труднощів і різного роду інвестицій. На початку року у представників цього знака зодіаку буде чудова можливість для розширення кругозору. Це може бути і вступ до вузу, і отримання наукового ступеня, і подорож. Також можливі успіхи у взаємодії з іноземними компаніями, вигідна робота, пов'язана з імпортом та експортом. Така ситуація зберігатиметься до травня, а далі все буде не так добре.

Загалом, перша половина 2024 року для Діви буде більш сприятливою, ніж несприятливою, особливо для копіткої праці, отримання і вдосконалення професійних навичок. Однак у цей період можливі плітки і наклеп на адресу Діви. Важливо буде до цього ставитися спокійно.

Навесні у Діви з'являться непогані можливості додаткового заробітку, а контакти з партнерами і клієнтами принесуть велику користь.

Порада Діві: з липня по вересень потрібно частіше проявляти свою індивідуальність і впевненість в собі. Організаторські здібності Діви в цей час будуть на висоті.

Восени не варто ризикувати фінансами – краще зберігати стабільність, не витрачати гроші даремно. Це час для особистісного зростання, розвитку інтересів. Будуть непогані перспективи заробітку, можливе отримання додаткового доходу.

Однак осінь буде не найкращим часом для планування вагітності і налагодження стосунків у родині. Можливі складнощі і відсутність взаєморозуміння з чоловіком, і це може початися восени.

Листопад принесе в життя Діви нове захоплення, хобі, романтичні стосунки з перспективою на майбутнє.

А от грудня Діві потрібно остерігатися, тому що можуть бути складні ситуації. Краще не вирушати в поїздки, оскільки можливі ДТП і нещасні випадки.

Скорпіон

Для Скорпіона 2024-й буде дуже складним роком. Початок року буде більш сприятливим. Труднощі можуть початися трохи пізніше, у другому півріччі.

Перше півріччя, особливо січень і лютий, буде часом сімейного благополуччя, принесе удачу в партнерстві – як діловому, так і особистому, а також взаєморозуміння, хороші відносини, спільні плани та ідеї, які можна буде реалізовувати.

Скорпіон на початку 2024 року, особливо в березні, а особливо 8 березня, може зустріти свою другу половинку, майбутнє подружжя. У Скорпіона значно зросте мотивація, щоб узятися за нові проєкти навесні. Але варто пам'ятати, що вороги не сплять і можуть активізуватися в другій половині року. Найбільш несприятливий період – це серпень і вересень.

З травня по жовтень Скорпіону потрібно бути напоготові, тому що фінансові ризики і втрати практично неминучі. В цей час не потрібно затівати ніяких бізнесів, ніяких нових справ, а краще сидіти на старому місці, ще краще піти у відпустку. Прекрасно буде присвятити цей час подорожам, навчанню, налагодженню зв'язків із партнерами і клієнтами – тільки це допоможе зростанню доходів, набуттю фінансового благополуччя і стабільності.

Осінь все ж таки буде сприятливою для кар'єрного зростання, особливо в листопаді і першій половині грудня. За допомогою нових проєктів і перспектив, що відкриються, можна буде підвищити свою самооцінку і зміцнити свої позиції в колективі, вкотре показавши свій професіоналізм. Не потрібно боятися ніяких починань.

Наприкінці року Скорпіон може відчути погіршення стану здоров'я. Є небезпека виникнення різного роду пухлин, тому краще перевіритися. Головне – не перемерзати, інакше це вдарить по легенях, є небезпека різного роду пневмоній і ГРВІ. Тож наприкінці року потрібно пильнувати своє здоров'я.

Риби

Для Риб 2024 рік буде неймовірно складним. Сатурн, планета великого нещастя, буде продовжувати рухатися цим знаком зодіаку. Входження Юпітера в знак Близнюки 26 травня буде ударом під дих для Риб, оскільки буде квадратура до цього знаку зодіаку. Тому, якщо до червня Рибам буде здаватися, що все складно, то після червня буде складніше вдвічі. Мабуть, Риби будуть головними невдахами 2024 року.

З іншого боку, Риби зможуть протистояти всьому цьому і бути такими, якими вони є. Це рік досягнення цілей і зміцнення здоров'я в кращому випадку.

Перша половина 2024 року принесе Рибам унікальну можливість вибудувати зв'язки і довірчі стосунки з оточенням. Це важливо для саморозвитку і постановки для себе довгограючих цілей і планів.

Однак у цей час представникам знака зодіаку варто бути уважнішими до свого здоров'я через ту відповідальність, яка буде на них покладена. Буде здаватися, що перевтома і стрес – це постійні супутники Риб у 2024 році, але справа буде в іншому.

У першій половині року буде важливо переглянути обсяг роботи і зобов'язань. Рік дасть можливість Рибам переосмислити вибір професії. З травня по липень посилиться інтерес до отримання нових знань. І результат не змусить на себе довго чекати. Напевно, це найкращий період для Риб у цьому році. Особливо він буде сприятливим для того, щоб удосконалити свої професійні навички.

Липень і серпень 2024-го будуть ідеальними для нових романтичних знайомств і укладення вигідного шлюбу. Сімейним Рибам гарантовані гармонійні стосунки і взаєморозуміння з близькими людьми.

У фінансовій сфері Рибам знадобиться нова стратегія, і її потрібно буде виробити. Якщо Риби будуть готові ухвалювати відповідальні рішення, то з жовтня доходи стануть стрімко зростати. Тому не все буде так погано для Риб 2024 році.

Єдине обмеження в 2024 році – не варто брати кредити, інакше це може серйозним чином вплинути на представників знака.

Щасливчики 2024 року:

Телець

У Тельця 2024 рік пройде під знаком особистісного зростання. У першій половині року посиляться амбіції і захочеться прокачати свій професіоналізм. Гарний настрій, непохитний оптимізм Тельцю будуть забезпечені, особливо в січні-травні. Телець буде рішучим і відповідальним у всіх його справах. Якщо Тельцю запропонують навчання або підвищення кваліфікації, відмовлятися не можна.

Тельці будуть щасливчиками 2024 року, особливо в першій його половині. Та й у другому півріччі Тельцю буде щастити в будь-яких грошових справах. У нього з'являться прекрасні можливості для укладення угод, оформлення договорів купівлі-продажу, перш за все, це стосується нерухомості. Сприятливо купувати будинки, коштовності та автомобілі.

Навесні 2024 року Тельцю випаде шанс піднятися по кар'єрних сходах. Фінансові справи різко підуть вгору – Тельцю підвищать зарплату, або паралельно з основною роботою він займеться бізнесом. Він буде легко справлятися з будь-якими складнощами і завданнями в роботі, тому йому не потрібно боятися проявляти ініціативу. Ті проєкти, які Телець запустить навесні, будуть вдалими весь рік.

Літо буде найсприятливішим часом для сімейних і сердечних справ. Транзит Венери по 4-у дому гороскопу цього знака принесе взаєморозуміння з близькими людьми і вирішення багатьох питань. У домівці Тельця буде панувати душевна атмосфера. Він зможе домовитися і з дітьми, вирішити всі проблеми, що накопичилися з початку року.

Восени 2024-го Тельцю не варто ризикувати, краще дотримуватися наміченого плану і не піддаватися спокусам, особливо в сфері бізнесу і кар'єри.

У 2024 році потрібно буде приділяти увагу здоров'ю. Передусім це стосується тих Тельців, у кого є хронічні захворювання. Це пов'язано з тим, що шкідливі планети оселяться в домі здоров'я гороскопу Тельця практично на весь рік. Пройти обстеження буде найкращим рішенням у другій половині року, коли хронічне захворювання може посилитися.

Близнюки

Близнюки будуть найщасливішим знаком зодіаку в 2024 році. Їм буде щастити, як ніколи, особливо з травня, коли Юпітер перейде з Тельця в Близнюки. Рік зеленого Дракона буде для Близнюків динамічним і різнобічним.

Сатурн уже давно оселився в домі кар'єри гороскопу Близнюків на всі 12 місяців 2024 року. Це свідчить про деякі складнощі в бізнесі і з владою. У першій половині року можуть завершитися важливі справи і проєкти. Скупчення планет вимагатиме від Близнюків копіткої праці і вдумливості, відповідно, їм буде складно знайти нову роботу, або вона потребуватиме набагато більше зусиль, терпіння і концентрації. Запуск бізнесу, якщо такий замислювався, на самому початку 2024 року краще відкласти, але з травня все повинно піти пречудово.

З червня у Близнюків з'явиться багато можливостей, які не можна втрачати. Літні місяці подарують великий притік енергії. Це прекрасний час для пошуку нових контактів, ділових рішень, активних поїздок, пригод, покупки машини, велосипеда або інших засобів пересування. Сприятливою буде еміграція і повернення на батьківщину.

У другому півріччі можна буде підвищити свою компетенцію і стати більш значущим у ділових колах, підвищити свою освіту. Дуже сприятливий час для складання іспитів. Також у цей період Близнюки знайдуть додаткові джерела прибутку.

Період із вересня і до кінця 2024 року краще присвятити реалізації довгострокових проєктів і, що важливо, приділити увагу здоров'ю. Стреси і перевантаження накопичуватимуться, а зрештою можуть вилитися в різного роду проблеми. Тому восени Близнюкам особливо важливо чергувати робочий процес із відпочинком.

Терези

Для Терезів 2024 рік – це рік співпраці і гармонії у сімейних стосунках. Дуже щасливий рік, особливо починаючи з пізньої весни і раннього літа, тобто друга половина року буде блискучою.

Початок року буде сприятливим для будь-яких грошових операцій, оформлення іпотеки та інвестування в довгострокові проєкти. У цей час можна шукати спонсорів, особливо для стартапів. Всі ідеї Терезів будуть сприйматися на ура. Сприятливими будуть знайомства в діловій сфері.

Найсильніше місце для реалізації весь 2024 рік – це партнерство Терезів. На представників цього знака чекатиме вигідне співробітництво. Компаньйони по бізнесу стануть однодумцями, допоможуть реалізовувати ідеї. Терези знайдуть своїх спонсорів.

Також 2024 рік буде сприятливим для поліпшення стосунків із чоловіком або дружиною, отримання доходів від спільних проєктів. Все, що стосується взаємин з другою половинкою, а також дружби, буде вдаватися Терезам. У цьому сенсі просто чудове розташування зірок.

Терези, які давно хотіли емігрувати, з травня і до кінця 2024 року матимуть таку можливість. Буде дуже сприятлива ситуація для переїзду.

Особливу увагу Терезам слід приділити здоров'ю. Можлива поява хвороби, яку складно буде діагностувати, особливо в середині року. Тому при першому ж нездужанні краще одразу звертатися до лікаря. Чорний Місяць восени увійде в знак Терезів, тому різного роду порча і негативна інформація може притягнутися до Терезів саме восени і взимку.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Літо 2024-го принесе Терезам несподівані і незаплановані витрати. Терезам не варто бути надто марнотратними. Потрібно бути уважнішими у своїх витратах.

З осені справи знову помітно покращаться, і Терези зможуть заробити досі небачені гроші. Осінь принесе успішне ділове співробітництво, особливо з тими, хто розділить інтереси і цінності Терезів. Тому важливо зосередитися на цілях і завданнях. Корисно налагоджувати зв'язки з колегами і начальством, щоб отримати підтримку і допомогу наприкінці року, в листопаді і грудні.

Водолій

Для Водолія 2024-й буде дуже щасливим роком, особливо це стосуватиметься кохання, щастя та виграшів у лотерею. Водолію можна грати – він буде зривати джек-поти, оскільки в 5-му домі його гороскопу перебуватме Юпітер.

Водолію у 2024 році сприятливо заводити дітей, особливо в другому півріччі. Початок 2024-го сприятиме зміцненню стосунків із близькими. Найсильніші планети будуть перебувати у Водолія в домі сім'ї.

Крім того, ці показники обіцяють успішну операцію під час продажу нерухомості, особливо в січні-травні. Перші місяці року ідеальні для вирішення житлових питань.

Навесні 2024-го сприятливе розташування планет торкнеться найближчого оточення і взаємодії. Успішними будуть зусилля, спрямовані на переговори, укладання угод, підписання важливих паперів і договорів. Усе це принесе значний прибуток.

Тому Водолію потрібно поспішати користуватися сприятливими транзитами до липня. Якщо Водолій вирішить поміняти автомобіль, то не потрібно відкладати його покупку.

З липня й до жовтеня включно Водолію слід приділити увагу дітям і відпочинку. Це прекрасний час, щоб поліпшити стосунки з близькими. Саме в цей час слід планувати вагітність, наприклад, дуже сприятливою ситуація буде з ЕКЗ.

У 2024 році зірки обіцяють Водолію просування кар'єрними сходами. Водолії будуть сповнені сил і енергії, у них зросте зарплата. Їх буде супроводжувати удача. Водолію вдасться реалізовувати найскладніші проєкти, навіть якщо спочатку вони будуть здаватися чимось неймовірним. Але не боги горщики обпалюють – таке гасло для Водолія, особливо наприкінці року, восени і взимку. Все буде дуже класно в цей час.

Особисті якості Водолія допоможуть йому під час реалізації будь-яких починань.

Єдиний момент – у Водолія можуть виникнути складнощі з юридичними питаннями. Важливо не порушувати закон і уважно читати всі пункти при підписанні контрактів, особливо все, написане дрібним шрифтом.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти