Любовний гороскоп на 2024 рік: на які знаки в новому році чекає щастя в особистому житті

20 грудня 2023, 14:00оновлено 20 грудня 2023, 18:08
Астролог Влад Росс назвав щасливчиків, яким зірки в 2024 році подарують велике кохання і гармонійні стосунки з другою половинкою.
Астролог Влад Росс розповів, на кого чекає сімейне щастя в 2024 році
Астролог Влад Росс назвав знаки, яким у 2024 році пощастить у коханні / Главред

Новий 2024 рік у багатьох аспектах буде більш вдалим, аніж 2023-й, і однозначно це відчують кілька знаків зодіаку, які в рік Дракона знайдуть щастя в коханні, зміцнять сім'ю або навіть пізнають радість батьківства і материнства. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Топ щасливчиків 2024 року, яким пощастить у коханні, а особисте життя потішить їх приємними подіями або змінами, за версією Влада Росса виглядає наступним чином.

1 місце Водолій

відео дня

Найбільш приголомшлива ситуація в сфері кохання і стосунків у 2024 році буде у Водолія. Це буде пов'язано з тим, що Юпітер буде перебувати в 5-у домі його гороскопу – домі романтичних стосунків і дітей. 2024 рік у цілому буде дуже щасливим періодом для представників цього знака зодіаку, але особливо це буде помітно по тому, як гармонійно буде складатися їхнє особисте життя.

На Водолія чекає велике щастя в коханні, у всіх любовних справах йому щаститиме, а взаємини з другою половинкою будуть вибудовуватися дуже гармонійно і суттєво зміцняться, особливо на початку року.

До речі, в 2024 році Водолію слід задуматися про дитину – рік сприятливий для зачаття і народження дітей. Особливо це стосується другого півріччя.

2 місце Стрілець

Щасливим у любові в 2024 році також буде Стрілець, оскільки Юпітер розташується 7-у домі його гороскопу – домі шлюбу. Тому на Стрільця чекає щастя і удача у всьому, що пов'язано з сім'єю і його другою половинкою. Настільки вдале розташування Юпітера в домі шлюбу буває тільки раз на 12 років.

Самотні Стрільці у другому півріччі 2024-го зустрінуть довгоочікуване кохання – свою людину, з якою пізніше створять сім'ю. У Стрільців, які вже перебувають у шлюбі, запанують гармонія і взаєморозумінняв родині. Також у цей час друга половинка Стрільця отримає вигідну пропозицію і може стрімко просунутися як фінансовими, так і кар'єрними сходами.

3 місце – Терези

У Терезів у 2024 році також усе буде складатися вдало в коханні і стосунках. Для них 2024 рік – це період співпраці і гармонії в сімейних відносинах. Дуже щасливий рік, що особливо відчують Терези з травня-червня.

Новий рік буде сприятливим для поліпшення стосунків Терезів із чоловіком або дружиною, а також отримання доходів від спільних проєктів. Усе, що стосується взаємин із другою половинкою, буде прекрасно вдаватися Терезам.

4 місце Козеріг

Козерогу в 2024 році також буде щастити в коханні. Велика ймовірність, що в цей рік у Козерога буде зачата або народиться дитина. Всі сприятливі астрологічні показники зосереджені в сфері дітей і кохання. Особливо гармонія і удача в коханні будуть помітними в першому півріччі. Козеріг зможе досягти взаєморозуміння з рідними і близькими.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс поділився прогнозом на 2024 рік і розповів, що кожному з нас принесе рік Дракона. Крім того, астролог розповів, які справи повинен встигнути закінчити в 2023 році кожен знак зодіаку, щоб знайти щастя в 2024 році.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти