Фінансовий гороскоп на 2024 рік: які знаки зодіаку стануть багатшими в новому році

21 грудня 2023, 08:00
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, на які в 2024 році чекає фінансовий успіх, і гроші самі потечуть до них у руки.
Фінансовий гороскоп на 2024 рік від Влада Росса обіцяє найбільший прибуток Тельцю і ще двом знакам
Астролог Влад Росс назвав три знаки зодіаку, які розбагатіють у 2024 році / Главред

Новий 2024 рік обіцяє чимало приємних подій і змін кожному знаку зодіаку, а от у фінансових справах буде щастити лише трьом із них. Ці щасливчики можуть розраховувати на те, що у рік Дракона у них не тільки не буде проблем із грошима, але й можливі приємні сюрпризи, які дозволять поправити фінансове становище. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Топ щасливчиків, яким у 2024 році щаститиме у грошових справах, за прогнозом Влада Росса, виглядає наступним чином.

1 місце – Телець

Більше, ніж будь-кому іншому, в 2024 році буде щастити Тельцю – фінансове благополуччя йому забезпечене. Неймовірно вдалий рік чекає на представників цього знака в плані грошей: прийде час пожинати плоди своїх зусиль і праці. При цьому особливо вдалим буде перше півріччя, хоча у фінансових справах Тельцю буде продовжувати щастити і в другій половині року. У Тельця будуть прекрасні можливості для укладення вигідних угод, оформлення договорів купівлі-продажу, а також здійснення дорогих покупок (він сміливо може купувати будинки, коштовності та автомобілі).

Навесні 2024 року Телець може стрімко піднятися по кар'єрних сходах, завдяки чому його фінансові справи різко підуть вгору: або йому суттєво підвищать зарплату, або паралельно з основною роботою він займеться бізнесом і відкриє свою справу.

2 місце – Овен

Перша половина 2024 року буде дуже вдалою в плані грошей у Овна. Навесні у нього з'являться прекрасні можливості, щоб додатково заробити. Це буде обумовлено тим, що навесні Юпітер, планета великого щастя, все ще буде перебувати в домі фінансів Овна.

Дивіться гороскоп на 2024 рік для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

3 місце – Водолій

Для Водолія 2024-й у цілому буде дуже щасливим, але, крім іншого, він може виграти велику суму грошей. Граючи в лотерею, Водолій зірве джек-пот, оскільки в 5-му домі його гороскопу буде перебувати Юпітер. Також зірки обіцяють йому успішні угоди при продажу нерухомості, особливо в січні-травні. Навесні 2024-го успішними будуть переговори, угоди, підписані важливі папери і договори – все це принесе значний прибуток.

Водолію, як і Тельцю, зірки обіцяють у 2024 році просування по кар'єрних сходах, що призведе і до зростання зарплати. Водолія буде супроводжувати удача, завдяки чому він зможе реалізувати найскладніші проєкти, навіть якщо спочатку вони будуть здаватися чимось неймовірним. Особливо це можливо восени і взимку.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, що принесе рік Дракона, тобто новий 2024-й, кожному з нас. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на 2024 рік для всіх знаків зодіаку і назвав щасливчиків та невдах.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти