Гороскоп на 2024 рік від Влада Росса: які подарунки і неприємності принесе рік Дракона

14 грудня 2023, 12:15оновлено 16 грудня 2023, 11:33
Гороскоп на 2024 рік розповість, чи буде в України шанс закінчити війну, в якому місяці може початися третя світова, і що чекає на кожного в рік Дракона.
Астролог Влад Росс розповів, що принесе 2024 рік
Астролог Влад Росс склав прогноз на 2024 рік і розповів, що принесе рік зеленого Дракона / Главред

Новий 2024 рік буде роком зеленого дерев'яного Дракона. Зелений колір – це символ добра, миру і справедливості. Цим кольором управляє Місяць, символ 4-го дому гороскопу, а це завжди пов'язано з оберегом і родом.

2024-й буде високосним роком, і традиційно вважається, що такий рік несприятливий для того, щоб побратися. Однак цього разу все буде навпаки: рік зеленого дерев'яного Дракона буде сприятливим для створення сім'ї, навіть незважаючи на те, що він високосний.

Крім того, в 2024 році до землі наблизиться зелена комета. Вона була диявольською, червоною, але зовсім недавно набула зеленого забарвлення. На мінімальній відстані від нашої планети вона буде в червні наступного року. Ця комета віщує щастя, мир, спокій і благодать.

Покровитель 2024 року Дракон – могутній, миролюбний, величний і містичний. Його надзвичайно шанують китайці, які вважають цей рік найкращим з усього 12-річного циклу. У Китаї вважається, що у цей рік сприятливо народжувати та зачинати дитину, бажано хлопчика.

Рік Дракона, як правило, кардинально змінює реальність. Дракон – єдина міфологічна істота в низці символів китайського календаря, тому такий рік зазвичай супроводжується неймовірними, фантастичними і загадковими подіями. Роком керує Нептун, а ця планета пов'язана з усім казковим.

Повторюся, зелений колір символізує мир, спокій, дипломатію, гнучкість, здатність пристосовуватися до обставин, знаходити взаємовигідні компроміси. Саме в такий рік найлегше піти на примирення і досягти компромісу, в тому числі і на війні.

Матерія року – дерево. Це спокійна і гармонійна матерія. Вона приносить відродження, спонукає до роздумів, аналітики, розвитку творчої енергії. 2024-й буде роком творчих людей: композиторів, поетів, письменників, блогерів, інстаграмників, ютуберів і всіх, хто пов'язаний із рекламою і маркетингом.

Дракон здатний суворо карати тих, хто займається сумнівними справами. Не можна дражнити покровителя року, інакше зжере. Тому лідери країн, які прагнуть до війни, можуть бути зжерті Драконом.

Крім того, 2024 рік принесе трансформації і зміни в усі сфери життя. Так позначиться перехід Плутона в знак Водолія і той факт, що це високосний рік. Високосний рік косить усе зайве, тобто в цей період із життя йде все непотрібне і віджиле (дай Бог, щоб це була війна).

У 2024 році Юпітер і Сатурн будуть здійснювати складний вплив на політику, економіку, технології та законодавство. Сатурн сприятиме консерватизму та стабільності, а Юпітер сприятиме інноваціям та прогресу. Все це буде створювати складну, але водночас багатогранну основу для розвитку суспільства в цей вирішальний переломний рік – рік нового світу, порядку в ньому і нової реальності. Будуть йти одні напружені ситуації, але з'являтися інші. Втім, з'являться і нові можливості. В цей час люди, які звикли жити і працювати за шаблоном, будуть втрачати все, що мають, і шкодувати про це.

Це буде рік нових лідерів. Приблизно в 30-40 передових країнах відбудуться вибори і з'являться нові президенти, члени уряду. Це може торкнутися і України наприкінці 2024 року. Це неминуче торкнеться Росії, де Дракон може влаштувати переворот і струс у Кремлі. Також дуже складно буде втриматися при владі і американському президенту Джозефу Байдену, адже Дракон не терпить старих, а тому перевертає ситуацію. От і путінську владу він не стане терпіти. Дракон пожирає всіх старих, і це може торкнутися й Папи Римського.

Рік Дракона за китайським календарем розпочнеться 10 лютого о 00:58 за Києвом. У цей час потрібно підняти келих, сформувати потрібні образи і загадати бажання. Триватиме цей рік до 28 січня 2025 року.

З одного боку, рік Дракона складно назвати спокійним: він не дає нудьгувати, але це може передбачати і позитив, і негатив. Рік буде сповненим різних несподіванок. От і війну зможе виграти той полководець, який буде здійснювати несподівані вчинки і несподівані тактичні маневри. Дерев'яний Дракон – веселий і доброзичливий, і він навряд чи приготує неприємні сюрпризи. Швидше, буде навпаки: його феєрверки будуть святковими і переможними. Образно кажучи, рік Дракона – це бризки шампанського, напою, який не тільки б'є в голову і п'янить, але й радує. Китайці переконані, що рік Дракона – найщасливіший рік.

Дивіться відеоверсію прогнозу астролога Влада Росса на 2024 рік:

У стосунках між людьми в цей рік багато що стане на своє місце, будуть розставлені всі крапки над "і", люди довкола скинуть маски. Може статися, що ті, кого ми вважали друзями, виявляться ворогами, і навпаки. Також будуть скидатися маски з політиків, в тому числі і в Російській Федерації, де всі побачать, що король голий, цар несправжній – і народ жахнеться, усвідомивши, хто ним керував. Утім, усе це, незважаючи на тимчасові неприємні емоції, буде позитивним, оскільки дозволить не обманюватися надалі.

У рік Дракона поліпшується емоційний фон. Але все буде залежати від самої людини. Якщо тримати нерви під контролем, вони не стануть причиною неприємних подій. Дракон дуже часто передбачає розташування Юпітера в Близнюках, а це трохи нервовий знак зодіаку. Юпітер перейде з Тельця в Близнюки 25 травня. Ці два знаки – два основних щасливчика 2024 року: до пізньої весни буде фартити Тельцю, а далі – Близнюкам.

Юпітер і Сатурн – дві найбільші планети сонячної системи, які завжди визначають динаміку року.

Юпітер у Тельці

У 2024 році Юпітер, перебуваючи в Тельці, сприятиме політичним шляхам вирішення питань, встановленню стабільності та економічному зростанню, тому ніякого спаду світової економіки і глобального хаосу не передбачається. Політикам слід зосередитися на зміцненні національних економік і просуванні традиційних цінностей, в тому числі і в Україні. Тим більше, Україна під знаком Тельця, і тому Юпітер, символ щастя, в цьому знаку буде тільки зміцнювати позиції нашої країни. На нас чекають зміни, в тому числі зміниться уряд на початку 2024 року. Кабмін Шмигаля піде, і це буде сприятливо для України. Буде проведена ревізія всіх витрачених коштів, що сприятиме економічному зміцненню держави.

Крім того, на початку 2024 року Україні виділять не менше 60 мільярдів доларів допомоги. Тож Україна без підтримки Заходу не залишиться.

Таке розташування Юпітера вказує на рік економічного зростання з акцентом на сільське господарство, промисловість. Інвестиції в сектори, пов'язані з землею та ресурсами, можуть бути досить вигідними. Тому для іноземних інвесторів Україна буде ласим шматком, особливо якщо вони будуть розуміти, що наша країна увійде в НАТО. А зелена комета якраз у червні-липні 2024 року може принести Україні рішення про членство в Альянсі. А якщо буде рішення про прийняття України в НАТО, війна закінчиться одразу, в один момент, прямо на наступний день.

Юпітер у Тельці може сприяти розвитку технологій, пов'язаних із навколишнім середовищем, сільським господарством, харчовою промисловістю. Тому сприятливо впроваджувати різні екологічні новації в цих галузях.

У 2024 році вдалою буде покупка нерухомості, особливо якщо встигнути це зробити до 26 травня.

Юпітер у Близнюках

Коли Юпітер перейде в Близнюки 26 травня 2024 року, це принесе низку змін і можливостей, пов'язаних з активізацією високих технологій. Штучний інтелект буде і далі впроваджуватися в наше життя. Юпітер, який часто називають планетою удачі і розширення, має репутацію такого, що дарує успіх і процвітання. Близнюки – це знак технологій, поїздок, подорожей, взаємодії, навчання. У всьому цьому можливий великий успіх. На ттих, чия робота пов'язана з IT-технологіями, штучним інтелектом, засобами пересування, логістикою, чекає успіх. Бум автотранспорту може початися в наступному році по всьому світу.

Слід готуватися до переходу Юпітера в Близнюки в 2024 році, насичуючись інформацією, оскільки достаток інформації призведе до матеріального успіху і багатства. Хто володіє інформацією – володіє світом.

Юпітер у Близнюках буде створювати період ігор, а також велику волатильність на ринках валют і цінних паперів. Також буде рости біткоїн.

Важливі астрологічні події 2024 року

18 квітня 2024 року – з'єднання Юпітера та Урана принесе приголомшливі зміни в світову економіку. Можливо, з'являться нові форми грошової взаємодії, нові валюти, в тому числі електронні. Різкий розворот глобального ринку можливий поблизу цієї дати. У квітні можуть різко почати зростати ціни на нафту та енергоресурси в цілому.

7 травня закінчиться щасливий тригон Юпітера і Сатурна. До цього потрібно встигнути зробити найбільші ривки, досягти бажаного і потрібних перемог, оскільки далі все піде набагато складніше. Щасливих випадків майже не буде. Тому і військові дії потрібно встигнути завершити до травня-червня, допоки Юпітер і Сатурн не розійдуться. Важливі намітки потрібно встигнути зробити до травня, особливо стосовно кар'єри.

20 серпня Юпітер буде в квадраті до Сатурна. Це створить великий переломний момент для всього світу. Цей аспект принесе силу, порівнянну з великим з'єднанням Юпітера і Сатурна в 2020 році, коли світ змінився і більше не стане таким, яким був раніше – тоді в наше життя прийшов коронавірус.

Вся друга половина 2024 року пройде під цим квадратом, тому можна однозначно сказати, що друга половина високосного переломного 2024 року буде набагато складнішою для всього людства, ніж здається сьогодні.

Якщо не завершити війну в Україні навесні-влітку 2024 року, то вона може перерости в третю світову війну в серпні-вересні. Війна може увійти в стадію розширення вогнедишного Дракона, нехай доброго і мирного, але все-таки Дракона. Тому важливо закінчити війну до осені наступного року.

Сатурн у Рибах. Сатурн продовжить рухатися по Рибах, тому Риби будуть найбільш нещасливим знаком зодіаку. Сатурн у Рибах може посилити прагнення до змін, інновацій та політики. На політиків чинитиметься таємний тиск, на них можуть вчинятися замахи. Наприклад, у гороскопі Дональда Трампа є вказівка на можливість вбивства наступного року.

Сатурн у Рибах матиме позитивний вплив на розвиток передових технологій, зокрема, в області штучного інтелекту, секретних технологій, впливу на маси, парапсихології, НЛП. Акцент – боротьба за водні ресурси та зелена енергетика.

Найбільш негативними місяцями прояву злісної і темної сторони Сатурна в Рибах у 2024 році буде квітень, коли буде небезпечне з'єднання з Марсом 10, 20 і 29 квітня. Квітень – найбільш катастрофічний місяць, але він же може бути і переломним. Саме цього місяця всі зрозуміють, що потрібно закінчувати війну в Україні. У Росії до цього часу вже може відбутися палацовий переворот. Може скластися така ситуація у війні, коли буде не просто глухий кут, а повний глухий кут.

Сатурн піде з Риб тільки в 2026 році, тому найближчим часом може бути багато складних ситуацій, пов'язаних із таємницями, наркотиками тощо. Гібридні війни будуть переростати і в наркотичні також. На ринок Європи та Америки буде поставлено велику кількість психотропних речовин.

Плутон у Водолії. 21 січня відбудеться друге входження Плутона в знак Водолія, де він залишиться на багато років. Цей транзит триватиме до 2 вересня, після чого Плутон повернеться в знак Скорпіона, щоб 20 листопада 2024 року на цілі 20 років увійти в знак Водолія. Тобто певний час він буде поперемінно то у Водолії, то в Козерозі, а тому в світі поперемінно будуть перемагати ієрархічні структури, мафіозні клани, пов'язані зі знаком Козерога. Але й демократичні держави теж будуть в певний момент включатися. Коли остаточно Плутон увійде в демократичний знак Водолія, тобто 20 листопада, до речі, в день народження Байдена, можливо, щось вирішиться, і Україні дадуть стільки зброї, скільки потрібно.

Зрозуміло одне: після входження Плутона у Водолія 20 листопада 2024 року демократія почне перемагати, а західний світ і Європа зруйнують цю ненависну клоаку злих геніїв: Іран, Північну Корею, Росію і Китай. Всі ці жахливі країни почнуть програвати наприкінці 2024 року, а в 2025-му взагалі зійдуть нанівець.

Плутон – найповільніша планета. Його транзит впливає на глобальні події у світі. Щойно Плутон увійшов у Водолія, одразу активізувався і суттєво просунувся штучний інтелект. ШІ вже домігся таких висот, що почав придумувати математичні формули, непідвладні людині, він сам себе в інтернеті тепер може виявляти, сам себе може покращувати, і йому вже не потрібна людина. Ми всі прекрасно пам'ятаємо, до чого це призвело у фільмі "Термінатор". Диявол уже запущений в систему, і ми будемо спостерігати, чим усе це закінчиться. Цілком може закінчитися плачевно, але будемо вірити в краще.

Юпітер і Уран у Тельці. 21 квітня Юпітер і Уран з'єднаються в Тельці поблизу світлої кармічної точки Білого Місяця. Телець – це Україна, Білий Місяць – ангел-охоронець України, сильна планета, Юпітер і уран-це якісні і різкі зміни на краще для України. У квітні відбудеться щось дуже важливе для нашої країни. У квітні ми зрозуміємо, що нас захистять, що Україна не одна. Станеться щось таке, що всі ми будемо щасливі. Напевно, це буде шлях до миру.

Традиції і революційне оновлення мають мало спільного між собою, але багато хто буде здивований тим, що відбувається навколо. Український народ може бути приємно здивований. Наприклад, може статися переворот у Росії, або мобілізовані для війни проти України росіяни розвернуться і підуть на Рубльовку, спробують повалити свій уряд. Усім набридне війна. Тому що будь-яка війна, яка триває більше двох років, а це цикл планети війни Марс, перетворюється на рутину і стає нікому непотрібною.

Тож у квітні 2024 року має бути ухвалено якесь дуже важливе рішення для України, доленосне і найкраще.

Юпітер у Близнюках. 26 травня Юпітер перейде з Тельця в Близнюки на рік. З одного боку, в цей період можлива криза жанру і брак сенсів, але з іншого – транзит у будь-якому випадку виявиться сприятливим для заняття саморозвитком, навчанням, встановлення нових знайомств, еміграції, подорожей, повернення на батьківщину, вивчення іноземних мов. В інформаційному просторі з'являться нові лідери громадської думки. У цей час важливо не заплутатися і зберегти світлу голову, розібратися в плутанині, хаосі інформації. Також може з'явитися якась глобальна соціальна мережа, яка одним махом знищить Тwitter (нині Х) і Facebook. При Юпітері в Близнюках і Плутоні у Водолії може з'явитися щось таке, що Цукербергу точно не сподобається.

Чорний Місяць у Терезах. 29 червня негативний кармічний Чорний Місяць увійде в знак Трези. Тому в другій половині року несприятливо буде виходити заміж і одружуватися. Шлюби, укладені з 29 червня і до кінця року, можуть розпадатися, або в таких шлюбах будуть постійні зради. Чорний Місяць, він же Ліліт, у Терезах дає зради, тобто хтось із подружжя піде наліво. Тому шлюб у другій половині року несприятливий.

Розташування Чорного Місяця в Терезах несприятливе. Тому якщо про мир в Україні не домовляться до осені, то Чорний Місяць у Терезах не дозволить підписати жодні важливі договори. Жодні юридичні питання не можна вирішувати на Чорному Місяці у Терезах. Тому в другому півріччі важливі юридичні документи краще взагалі не підписувати.

Плутон у Козерозі. 2 вересня – 20 листопада Плутон у ретро фазі буде в Козерозі. Багато людей в цей час опиняться в обмежуючих умовах. Те, що відбувається в країні і світі не дозволить їм відчувати себе комфортно. Тому якщо до цього періоду ми не завершимо якісь справи, вони будуть тільки погіршуватися. Осінь 2024 року абсолютно не підходить для нових починань. Це час, коли необхідно поставити крапки і підготувати себе до нового двадцятирічного циклу, який почнеться вже після 20 листопада.

20 листопада Плутон увійде в знак Водолія, де буде до 2044 року. У цей період буде стрімкий розвиток технологій. І в цей час люди повинні відвідати планету Марс. Людство буде вершити долі всесвіту, будуть вирішуватися життя багатьох людей завдяки впливу Плутона. Це планета масовості і можливостей. Водолій – це знак польотів. Не виключаю, що до 2044 року буде чимало літаючих машин.

Ретроградний Марс. З 7 грудня по 24 лютого Марс буде ретроградним і буде рухатися по знаках Лева і Рака. Тому грудень наступного року – дуже важливий місяць, коли будь-яка війна може легко закінчитися.

Найслабшим Марс буде в грудні 2024 року, особливо поблизу 7 грудня. Гарантую, що грудень стане останнім місяцем війни. Навіть якщо мирні переговори не будуть завершені, коли все буде йти до миру в квітні і травні або влітку, то грудень, напевно, буде останнім місяцем жорсткого протистояння. А далі почнеться якесь охолодження. У будь-якому випадку Марс буде вже настільки пригнічений, настільки буде далеко від Землі, настільки його вплив ослабне, що будь-яке протистояння на такому слабкому Марсі має закінчитися.

Затемнення 2024 року

У 2024 році буде чотири затемнення, що нормально для одного року. Важливо, щоб їх не було шість або сім, тому що, коли було сім затемнень у 1917 році, відбулося кілька революцій, переворот і, взагалі, творилося чорт зна що, і на 73 роки прийшла радянська влада. У 2020 році було шість затемнень, і ми там зустрілися з коронавірусом, що змінило світ.

На щастя, 2024 рік буде не такий складний. Застосування тактичної ядерної зброї нам вдасться уникнути.

2024 рік, із точки зору затемнень, досить рядовий. Однак у ті періоди нам усе одно слід бути стриманішими. Кожне затемнення так чи інакше має ефект пилової бурі, коли для ухвалення будь-якого важливого рішення у нас не буде достатніх даних. Це вимагатиме відомого підходу – "не буду думати про це сьогодні, а подумаю про це завтра". Під час затемнень важливо не рубати з плеча.

Традиційно плюс-мінус три дні до і після цих дат краще нічого не робити, нічого не купувати, нікуди не їздити, не ухвалювати важливих рішень.

Затемнення 2024 року:

  • 25 березня – напівтіньове місячне затемнення;
  • 8 квітня – повне сонячне затемнення;
  • 18 вересня – часткове місячне затемнення;
  • 2 жовтня – сонячне кільцеподібне затемнення, його також називають сатанинським, тому що можливі жахливі техногенні катастрофи, землетруси, виверження вулканів, вибухи.

Весняний Коридор затемнень із 25 березня по 8 квітня буде на осі Овен-Терези, одразу ж після дня весняного рівнодення 20 березня. Це активізує тему міжнародних відносин, дипломатії, мирних переговорів і врегулювання військових конфліктів. Як бачите, з усіх точок зору, квітень – дуже важливий переломний момент у війні. Після періоду затемнень зміни стануть очевидними для всіх. Рішення будуть ухвалюватися легше і швидше, точка неповернення буде позаду. До початкового стану повернутися буде неможливо, а, значить, доведеться діяти, виходячи зі сформованих реалій. Це стосується всіх життєвих сфер і всіх рівнів життя.

Місячне затемнення 18 вересня буде в Рибах. Цей коридор затемнень – час важливих подій, що кардинально змінюють життя, можливо, навіть усього людства.

Востаннє земляни спостерігали чотири затемнення за рік у 2020 році. При цьому не кожне затемнення буває повним, наприклад, у 2024 році таких затемнень взагалі не очікується.

Місячне затемнення 25 березня можна буде спостерігати в Західній Європі, Північно-Східній Азії, Австралії, Північній і Південній Америці і в Антарктиді. Україну воно не буде зачіпати.

Сонячне затемнення 8 квітня буде видно в США, Мексиці та Канаді. У цей час може вирувати Америка. Також там можуть бути ухвалені якісь важливі рішення, пов'язані з Україною, світом або цивілізацією. Не виключене в цей час вбивство важливої людини, наприклад, тої, що вступає в президентську гонку в США.

Сонячне затемнення 2 жовтня буде спостерігатися в Аргентині і Чилі. В цей час може бути зметений Хав'єр Мілей, який прийшов до влади в Аргентині. Його захочуть відправити у відставку, у зв'язку з цим може вибухнути жахлива ситуація. У Південній Америці може початися війна. Знову-таки, на щастя, затемнення не торкнеться України.

Резюме: у зв'язку з затемненнями Україні не загрожують ніякі фатальні жахливі ситуації.

Ретроградні планети в 2024 році

Меркурій буде ретроградним з 1 по 25 квітня, з 5 по 29 серпня, з 25 листопада по 16 грудня. У цей період краще не робити подарунків, не підписувати важливих паперів, не відкривати бізнес або підприємства.

Визначальним і поворотним періодом 2024 року буде, перш за все, початок року. Останні дні 2023 року, що минає, і початок 2024 року у багатьох будуть складними і повними нервування, і якраз у цей час буде розворот Меркурія. Та й Новий рік ми зустрінемо на ретроградному Меркурії. Тому перед Новим роком може бути багато плутанини, суєти і занепокоєння. Подарунки близьким повинні бути куплені до 12 грудня.

Перед Новим роком буде висока аварійність. Також перед Новим роком на Україну летітимуть ракети в найбільших кількостях. Також можливі затримки рейсів і складності в поїздках, тому, якщо є можливість на початку 2024 року не їздити нікуди, то краще залишитися вдома.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Березень і квітень 2024-го будуть важливими, переломними. Особливо це стосуватиметься справ на фронті. Переломним, що розділяє світ на старий і новий, стане період із кінця березня і до 20-х чисел квітня. Тому в березні-квітні потрібно відстежувати можливості змін, у тому числі в соціумі і політиці. Можливий повний розворот ситуації на фронті, а також несподіваний переворот в Москві і перемир'я. Все може статися.

Ще один поворотний період – це вересень-жовтень. У цей час новинний порядок і поведінка політиків на світовій арені будуть здатні вплинути на життя кожної людини окремо. Якщо до цього часу війна не завершиться, то буде посилена мобілізація, все буде дуже складно. Більше того, на нас може поперти знову московська орда. Тому до осені все потрібно встигнути закінчити.

В цей час події будуть розганятися і змінювати одна одну з шаленою швидкістю, знову доводити нам, що зміни неминучі.

Головна якість, яка допоможе нам пережити будь-які складні періоди, особливо восени – це гнучкість. Що б не відбувалося, наше завдання – не застрявати в опорі і запереченні, а сказати собі: "Ну і добре, вчимося жити по-новому". І з азартом взятися за нову життєву задачу.

Весь рік буде на вузлах Овен і Терези, а це значить, що важливим буде вміння будувати взаємини. Вузол, висхідний в Овні, буде говорити про те, що потрібно вчитися створювати свою особистість.

2024 рік буде кардинальним для чотирьох знаків зодіаку: Овна, Терезів, Козерога і Рака. Для них це дуже важливий, повний змін рік.

Підкреслюю, вкрай важливими будуть для України березень і квітень 2024 року, і нам усе потрібно встигнути вирішити в ці місяці. У травні-червні потрібно вийти на мирний трек. Липень теж буде прекрасним місяцем, коли Україна може увійти в НАТО і ЄС. Або, принаймні, нам скажуть, що ми там точно будемо. Крім того, Юпітер у Тельці дає підстави очікувати фінансових вливань та інвестицій у відновлення зруйнованого в нашій країні війною. Загалом, наступний рік для України поворотний і дуже сприятливий.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти