Астрологічний прогноз на липень-2022: які удачі і неприємності підготували зірки кожному

25 червня 2022, 07:05
Липень буде важким періодом, коли слід остерігатися і фінансових труднощів, і ракетних ударів, і гальмування справ.
Астролог Влад Росс розповів, яким буде Липень-2022
Астролог Влад Росс попередив про небезпеки і кризи липня-2022

Космічна погода в липні 2022 року обіцяє нам непростий період. Гасло місяця – криза і повільне розгойдування.

Інтенсивність військових дій в Україні в липні буде поступово знижуватися, оскільки Марс, планета війни, переходить у зодіакальний знак Тельця, а в цьому знаку Марс завжди ослаблений, оскільки це обитель Венери. У цей час буде спостерігатися виснаження сил і Росії, і України.

У липні буде безліч напружених аспектів планет, які так чи інакше будуть впливати на наше життя. Буде чимало "швидких" планет, що вказує на прийдешні складні події і труднощі в реалізації задуманого. Якщо в червні можна було починати щось нове, швидко щось організувати (в червні відкрилося багато нових компаній, старі – відновили свою роботу, з'являлися нові можливості), то в липні, навпаки, буде гальмування у всьому.

Меркурій. Незважаючи на те, що Меркурій набере велику швидкість у липні 2022 року, він встигне зробити безліч різних аспектів – як напружених, так і гармонійних. Через це на початку липня буде дуже проявлено гальмування у всіх справах, а в другій половині місяця потрібно буде ловити удачу за хвіст.

16 липня Меркурій з'єднається з Сонцем, що стане кульмінацією циклу цих двох планет, яка називається верхнім з'єднанням. Ця комбінація планет створить блискучий момент для організації та здійснення важливої справи поблизу цієї дати. Якщо у вас є якісь важливі проекти, які до цього були на стадії розробки, то до 16 липня процес наблизиться до кульмінації.

До речі, 16 липня – дата, коли найбільш імовірна ліквідація Володимира Путіна. Тим більше, що Марс, символ повалення, увійде в гороскопі Путіна в дім влади. Тож Путін цілком може бути повалений із престолу приблизно в ці дні.

Поблизу верхнього з'єднання мозок буде працювати куди швидше і ясніше, ніж зазвичай. У ці дні можна багато чого встигнути, отримати безліч інсайдів, згенерувати нові ідеї. Це час підйому інтелектуальної енергії і пізнання чогось нового і великого.

У цей період добре публікуватися, випускати нові альбоми, презентувати картини, влаштовувати вернісажі, а також відкривати YouTube-канали (хто встигне створити канал у цю дату, буде мати мільйонну аудиторію і багатомільйонні перегляди).

Поки Меркурій перебуватиме в Близнюках до 5 липня, буде гарний час для поїздок. Потім він переміститься в знак Раку, завдяки чому 6-19 липня стане прекрасним часом для будь-яких справ із нерухомістю, початку ремонту, важливих покупок і угод.

Після 19 липня і до кінця місяця можна вирушати відпочивати, в нічні клуби або на море – Меркурій буде в зодіакальному знаку Лева, а це завжди вказує на шоу і яскраві емоції. Також в останній декаді липня добре рекламувати себе, не скупитися на гроші, просуваючи себе.

5-19 липня отримана інформація буде сприйматися вкрай емоційно, тому що через "водний" Меркурій (Меркурій у водному знаку Раку – ред.) навряд чи розумовий процес піде добре. У цей час можна стати жертвою обману. Шахраї і квартирні злодії в цей час будуть торжествувати, тому краще в цей час не забувати про сигналізації.

Після 19 липня Меркурій, йдучи знаком Лева, буде створювати бажання більше говорити на публіці, влаштовувати тренінги, концерти, брати участь в інтелектуальних змаганнях або конкурсах, а також демонструвати свої таланти. У цей час легко буде привернути увагу ЗМІ і стати знаменитим.

читайте такожКоли закінчиться війна в Україні, не стане Путіна і Кримського моста – прогноз астролога Влада Росса

Повний Місяць на нас чекає 13 липня, о 21:37 за Києвом. Він з'явиться в Козерозі, після чого Місяць почне спадати. Липневий повний Місяць буде закликати до дотримання балансу між домом і сім'єю, з одного боку, а також роботою і кар'єрою – з іншого.

Крім того, цей повний Місяць натякатиме на те, що ви вже добре попрацювали – час відпочити. Тому в останній декаді липня варто вирушити у відпустку.

Поблизу повного Місяця, 13 липня, буде досить складний емоційний стан, адже Місяць буде наближатися до Плутона. Тому 13-20 липня потрібно висипатися і бути емоційно стабільними.

У цей час можуть обвалитися котування біткоїну, цінних паперів.

На спадаючому Місяці можуть бути складності з транспортом і небезпеки в поїздках.

Молодик з'явиться наприкінці місяця – 28 липня, о 20:55, у Леві. Він стане знаменням якоїсь радості та успіху. Можна буде його відчути повною мірою, загадати бажання, скласти план на місяць.

Однак молодик в основному буде впливати вже на серпень. Він не обіцяє легкої гри.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Марс і Уран. Гримуча суміш Марса і Урана на вершині тау-квадрату говорить про потужний заряд енергії, який несподівано може прорватися і всіх здивувати. Тому наприкінці липня можливі грози та урагани, поривчастий вітер.

Також не виключений перелом у війні. У самому кінці місяця, 31 липня, Марс з'єднується з Ураном, плюс буде в поєднанні з Раху, висхідним вузлом долі. Марс – планета війни, Уран – корінний перелом. Тож почнеться третя стадія війни, і Україна почне перемагати. З кінця липня або початку серпня українська армія пожене росіян геть.

Проте в цей час можуть виникати конфлікти і суперечки між людьми в повсякденному житті. У когось буде непереборне бажання нав'язати іншим свою точку зору, і вони категорично будуть відмовлятися прислухатися до думки інших. Тому це найгірший період для переговорів.

Якщо в цей період у вас буде важко на душі або буде складно знайти потік, зв'язок із космосом, постарайтеся зануритися в творчість, створити щось нове, не думаючи про результат. Дійте суто заради процесу. Це буде відволікати вас від важких думок про війну. За допомогою реалізації творчих ідей ви зможете порадувати і своїх близьких.

Ділова сфера

Стан справ у липні-2022 традиційно визначатиме Марс. А його рух і аспекти в цьому місяці обіцяють повільне просування всього і ризики, що виникатимуть.

До речі, Марс залишить знак вогню й активності – Овна – 5 липня, тому найпотужніше протистояння на Донбасі закінчиться поблизу цієї дати, і далі російські війська не зможуть просуватися. Далі Марс буде рухатися вже в знаку Тельця, щоб на початку серпня з'єднається з Ураном. Всі аспекти Марса протягом липня-серпня будуть дуже напруженими, тому про жодний мир і мирні переговори не може навіть йтися. Війна буде затягуватися.

читайте такожПравити і жити Путіну залишилося недовго – астролог передбачив долю президента Росії

І в бізнесі Марс також зумовить не найкращий час – він не сприятиме активності. Після 5 липня буде складніше почати справу, яка має бути швидко завершена. Якщо ви хочете раз-раз – і в дамки, то, на жаль, нічого не вийде.

Швидше за все, все те, що буде розпочато в липні, розвиватиметься повільно і нудно. А щоб ця справа стала по-справжньому успішною, доведеться докласти багато зусиль і витратити багато енергії, а також зробити значні фінансові вкладення.

Втім, це гарний час для довгострокових фінансових інвестицій. Якщо, наприклад, біткоїн і далі буде падати, це найкращий час, щоб скупити його, розуміючи, що роки за два-три він буде коштувати в 4-5 разів більше.

Не варто чекати від справи швидкого результату. Цілком імовірно, що на перших порах вона навіть здаватиметься збитковою. Цінні папери можуть провалитися в ціні. Якщо потерпіти, проявити наполегливість або купити нерухомість, це дасть великі плоди через кілька років.

Напружені аспекти Марса 1-3 липня і 25-27 липня створять чимало проблем, тому на ці дати не варто призначати важливих справ. Відкривати новий бізнес або починати важливий проект у ці дні вкрай несприятливо. Також у цей час не варто переходити на нове місце роботи і укладати важливі комерційні угоди. Розмови з начальством у цей період можуть виявитися програшними.

Гроші

Венера, що відповідає за фінанси, в липні буде йти знаком Близнюки, а 18 липня перейде в знак Раку, тому будьте обережні з плануванням бюджету і витрат на початку місяця. Але все це можна і потрібно робити наприкінці липня, коли, з одного боку, Венера буде вже в Раку, а з іншого – Меркурій переміститься в знак Лева.

На початку місяця можливі непередбачені витрати. Краще в першій половині місяця не робити ніяких покупок – вони можуть бути необдуманими. Гроші в цей час будуть легко зароблятися і так само швидко витрачатися.

Не виключено, що фінанси в першій половині липня будуть приходити тільки зі звичного джерела. Але з'явиться шанс підробити або знайти постійне джерело додаткових доходів – на початку місяця це буде дуже сприятливо.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Також це найкращий час для покупки автомобіля. Венера в Близнюках завжди сприяє цьому.

У другій половині місяця Венера перейде в знак Раку, а 25 липня вона зробить напружений транзит із Юпітером. У цей час може бути більш емоційним ставлення до грошей. Вас можуть сильніше, ніж зазвичай, засмутити якісь фінансові невдачі. Якщо ви сильно витратитеся 24-26 липня, то згодом можете шкодувати про зроблене і витрачені великі суми. Не варто в цей час чекати підвищення, а також якихось особливих прибутків. Великі очікування не принесуть нічого, крім розчарування.

Поблизу напружених аспектів Венери, особливо 13-15 липня і 24-26 липня, краще відмовитися від серйозних фінансових ризиків, інвестування, передачі грошей в борг, великих витрат – є небезпека втратити гроші раз і назавжди. Наприклад, зіткнутися з шахрайством або отримати штраф. Тому краще в цей час не ризикувати.

Любов і стосунки

У сфері любовних відносин у липні 2022 року теж можливі розчарування. Венера в знаку Близнюки до 18 липня буде легковажною і безтурботною – цей період хороший тільки для курортних романів і любовних пригод на стороні. Для побудови міцних відносин цей час, навпаки, буде несприятливим. Втім, він підійде для листування в інтернеті – не для сексу, а просто віртуального спілкування, не зустрічаючись із людиною.

Швидше за все, в першій половині місяця на шляху будуть зустрічатися люди, з якими складно буде побудувати серйозні відносини. Якщо у вас є мета познайомитися, враховуйте, що в липні знайомство буде завести легко, а от зберегти інтерес людини до себе – непросто.

читайте такожАстролог розповіла, коли закінчиться війна і буде підписаний мирний договір

Після 18 липня Венера перейде в дуже трепетний сімейний знак Раку, і потреба в близькості стане в рази сильнішою. Людьми керуватимуть почуття, емоції. У цей час великий ризик невдало закохатися.

Венера в Раку, як правило, вимагає прояву уваги і турботи. І якщо у вас вже є коханий, приділіть у цей час йому більше уваги, присвятіть себе сімейним цінностям. У другій половині місяця особливо смачно годуйте чоловіка: смажте йому картоплю, шашлики та ін. Цей час прекрасно підійде для пікніків і свят, а також для того, щоб порадувати свою другу половину приємними подарунками, щиро поговорити. Така турбота неодмінно повернеться до вас у вигляді відповідних почуттів.

14-25 липня Венера буде робити напружені транзити, пов'язані з невиправданими очікуваннями і печалями, тому в цей час краще не ходити на побачення, не влаштовувати вечірки і не призначати одруження.

Поїздки та подорожі

Гальмування Юпітера і його перехід у ретроградний рух – не надто вдалий час для далеких поїздок, за кордон. 28 липня він почне рухатися назад, а в 20-х числах він буде стаціонарним, тобто нерухомим. Тому, незважаючи на те, що Меркурій у Леві говорить про те, що потрібно святкувати, їздити на курорти, відвідувати публічні заходи, концерти, все-таки краще вирушати в ті місця, які ви добре знаєте, і чітко розуміти, що ви не застрягнете там.

У поїздки несприятливо вирушати в ті дні, коли будуть статичними Меркурій і Марс, а саме: 1, 2, 8, 9, 13, 18, а також 24-31 липня.

Краще виїхати 22-23 липня, а повернутися вже 1 серпня.

Найвдаліші дні для поїздок: 5, 16, 17, 22 липня.

Інші дні місяця будуть більш-менш нейтральними для подорожей.

Сприятливі дні для поїздок:

  • на морі та до водойм – 10, 11, 16, 17 та 22 липня;
  • у санаторії – 10, 11, 16, 17 липня;
  • у гори – 12 липня;
  • піші походи або поїздки на дачу – 19, 20, 22 липня;
  • близькі відрядження або поїздки – 3-5, 19, 20 липня.

Небезпеки місяця

Напружений аспект Марса і його рух слабким знаком Тельця вимагає бути уважними, оскільки на таких транзитах Марса трапляються різного роду проблеми, кризи, катастрофи, складні ситуації в домах.

Є загроза, що в цей період Путін почне бомбити цивільні об'єкти і житлові будинки.

Тому в першій декаді липня 2022 року слід бути вкрай обережними.

Також Венера цього місяця робитиме напружені аспекти, які будуть викликати ілюзії. Тому любовні справи, розпочаті в такий час, не принесуть удачу.

читайте такожОкупанти підуть на штурм: астролог назвала дати запеклих боїв влітку - гороскоп для України

Статичний Юпітер буде з 21 липня, після чого 28 липня він почне ретроградний рух. Ретроградним він буде аж до 24 листопада 2022 року. Ретроградність гіганта зазвичай триває чотири місяці, а перед розворотом він буде завислим у небі. Статичність Юпітера вимагає обережності та уважності. Краще в цей час не вирушати в далекі поїздки, тобто за кордон – правильніше буде налагоджувати контакти з іноземцями по інтернету або телефоном.

Також у цей період не варто починати тривале навчання, відкривати нові культурні або соціальні проекти.

Юпітер – це більшою мірою соціальна планета, тому всі процеси, пов'язані з суспільством і широким колом людей, будуть гальмуватися.

У цей період закордонні контакти, навчання в іншій країні, а також еміграція можуть виявитися найбільш невдалими. Категорично протипоказано на стаціонарному Юпітері, тобто в останній декаді місяця, емігрувати, бо ви можете не дістатися до пункту призначення, до потрібної країни.

***

У липні-2022рекомендується: мати фінансову подушку безпеки або починати її створювати; відсувати дедлайни, брати запас часу при плануванні будь-якої роботи; приділяти більше уваги близьким, коханим; вирушати у відпустку з сім'єю; не нехтувати відпочинком, навіть якщо дуже завантажені на роботі.

У липні не рекомендується: відкривати новий бізнес (можна запускати тільки той бізнес, від якого ви не чекаєте швидкої віддачі, тобто бізнес із далеким прицілом); розраховувати на швидке просування нових справ і проектів; ризикувати фінансами і здоров'ям у будь-якій формі; очікувати великих прибутків і підвищення; бувати в місцях скупчення людей (через високу небезпеку терактів, ракетних ударів тощо); заводити романтичні стосунки.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти