Жданов розповів, чому Путін так прагне в обійми Китаю і Кореї

17 вересня 2023, 03:30
Російська агресорська армія потребує переоснащення та зміцнення. І тому, каже Олег Жданов, Путін змушений шукати допомоги Китаю через КНДР.
Путін, Жданов
Путін готовий брати у КНДР і Китаю все, що тільки можна буде взяти - Олег Жданов / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Російський диктатор Володимир Путін змушений йти на зближення з Китаєм за посередництва Північної Кореї ‒ оскільки російська агресорська армія потребує переоснащення і зміцнення. Про це в інтерв'ю Главреду розповів військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

"Звичайно. Адже інакше перед Москвою стояло б питання про те, у що одягати і чим озброювати ці 400-700 тисяч чоловік. Тепер же там цілком можуть з'явитися і автомати китайського виробництва. Адже зараз деякі підрозділи російських військ отримують гвинтівки і іржаві автомати – трофеї з часів Чеченської війни, які навіть не привели в порядок, а просто закинули на склад. Все це видавалося мобілізованим. Забезпечення мобілізованих - це болюче питання Для Росії. Тому вона готова брати у КНДР і Китаю все, що тільки можна буде взяти", ‒ сказав він.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський і український військовий, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

відео дня

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний Ютуб-канал, в якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч передплатників і 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, що північнокорейський Кім Чен Ин зробив першу заяву після зустрічі з Путіним . Після зустрічі двох диктаторів Кім Чен Ин заявив, що КНДР "завжди підтримувала всі рішення президента Путіна і уряду Росії".

Стало відомо, про що говорили Кім Чен Ин і Путін і як це вплине на війну. Було лише питанням часу вихід співпраці КНДР і Росії в публічну площину. Ще в листопаді США повідомляли, що Пхеньян забезпечував російських окупантів.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти