ЗСУ ліквідували "дуже засекреченого" російського полковника-окупанта

19 липня 2023, 11:12
1900
Дениса Іванова (позивний "Ташкент") часто показували на держканалах у РФ і називали "легендарним комбригом". Імовірно, був знищений ударом дрона-камікадзе.
Полковник Денис Іванов (позивний
Полковник з РФ Денис Іванов (позивний "Ташкент") успішно "демобілізований" в Україні / Колаж: Главред, фото: скріншот, відриті джерела

В Україні був ліквідований ще один російський високопоставлений офіцер - комбриг 2-ї окремої мотострілецької бригади "ЛНР", полковник Денис Іванов (позивний "Ташкент"). Його часто показували на російських держканалах і називали "легендарним комбригом".

Про ліквідацію загарбника 18 липня повідомили російські ЗМІ, потім цю інформацію підтвердив полковник ЗСУ Анатолій Штефан (Штріліц).

Іванов був командиром російської 138-ї гвардійської Красносільської ордена Леніна Червонопрапорної окремої мотострілецької бригади.

відео дня

Пропагандисти пишуть, що Денис Іванов був "засекречений", ім'я його називати не можна.

Скріншот
Скріншот / twitter.com/666_mancer

Загинув на окупант на території окупованої Луганської області. Повідомляється, що він був знищений ударом дрона-камікадзе, коли пересувався на автомобілі. Про це пише Telegram-канал ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерело.

Журналіст Денис Казанський пише, що, за іншими даними, Іванов був знищений внаслідок ракетного удару по російській базі в селищі Ювілейне під Луганськом.

Про ліквідацію Іванова відрапортували і на кремлівському телебаченні.

"Завтра буде новий ранок, вже без Ташкента", - заявили пропагандисти.

Іванову було 42 роки, до свого дня народження він не дожив тиждень. Ім'я загарбника в ефірі не називають, а використовують його позивний – "Ташкент".

Дивіться відео - У РФ заявили про ліквідацію полковника Дениса Іванова на війні в Україні:

Скріншот

Іванова регулярно показувала в ефірі російська пропагандистка Ольга Скабєєва. Його називали "легендарним командиром".

У Росії заявили, що він ніколи не давав інтерв'ю. Втім, окупант засвітився у пропагандистських передачах, зокрема, коли йому вручали зірку "героя" терористичної "ЛНР". Незадовго до ліквідації його подали на присвоєння звання "героя" РФ.

Як повідомляв Главред, в районі тимчасово окупованого міста Бердянськ був ліквідований російський генерал-лейтенант Олег Цоков. У вересні минулого року генерал вже був поранений внаслідок атаки українських військ в районі Сватове, але тоді тому вдалося вижити.

У червні Міністерство оборони Великої Британії підтвердило, що на війні в Україні ліквідовано російського генерал-майора Сергія Горячева. Він очолював штаб 35 загальновійськової армії Збройних сил РФ і, ймовірно, командував цим формуванням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти