У Росії дрон скинув фугас біля пункту митниці: під удар потрапили три співробітники ФСБ - журналіст

27 липня 2022, 09:54
1569
Безпілотник завдав удару поруч зі складом з боєприпасами російських військ, сказав Орест Сохар.
Брянська область удар дрон
Безпілотник завдав удару поряд з митним пунктом у Брянській області/ Скріншот Telegram-канал Ореста Сохара

У Брянській області Росія безпілотник завдав удару поруч з митним складом, де зберігаються боєприпаси російських військ. Дрон скинув фугас, який потрапив по співробітниках ФСБ. Про це повідомив український журналіст Орест Сохар.

У своєму Telegram-каналі він написав про те, що на території Росії, у Брянській області, поруч з митним складом, де зберігаються боєприпаси для російських військ, було скинуто фугас. Снаряд влучив по співробітниках ФСБ.

"Про це мені повідомили читачі каналу, як доказ надіславши відео. Підтвердження цьому хлопку знайшов у місцевому каналі "Підслухано Брянськ", який повідомляє щонайменше про одного 200-го", - підкреслив Сохар у повідомленні.

відео дня

Нагадаємо, бійці ЗСУ у Харківській області під Ізюмом розбили декілька танків військ РФ. Ворожа техніка намагалася піти на "прорив". Спалено мінімум 5-7 танків.

У вівторок ввечері, 26 липня, сили оборони України завдали артилерійських ударів по Антонівському мосту у окупованому російською арміэю Херсоні. Естакаду пошкоджено.

У середу вранці, 27 липня, відомості підтвердили у Оперативному командуванні Південь. Підкреслюється, що ЗСУ, які контролюють стратегічні шляхи логістики у Херсонській області, спрацювали ефективно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти