Хотіли прорватися під Ізюмом: бійці ЗСУ на Харківщині розбили танки військ Росії

25 липня 2022, 19:00
Військові 93-ї Омбр тільки за ніч та ранок знищили 5-7 танків російських окупантів, сказав Роман Донік.
ЗСУ спалений танк РФ
Українські військові спалили танки російських військ під Ізюмом / Telegram-канал Романа Доніка

Бійці Збройних сил України під Ізюмом Харківської області розтрощили ворожу техніку. За ніч та ранок українські військові знищили 5-7 танків окупантів. Втрати противника уточнюються.

У своєму Telegram-каналі волонтер Роман Донік розповів, що роботу грамотно виконали бійці 93-ї Окремої механізованої бригади ЗСУ Холодний Яр. Вони спалили техніку російських військ, яка планувала здійснити "прорив".

"За попередніми даними тільки за ніч і ранок уражено 5-7 танків, якими планували черговий "прорив". Уточнюються втрати противника", - розповів він і опублікував відео.

відео дня

Також він показав кадри згорілої бронетехніки окупантів. На фотознімках можна побачити, як одному з російських Т-72 знесло вежу.

Танк РФ
Кадри згорілих танків РФ під Ізюмом Харківської області / Telegram-канал Романа Доніка
ЗСУ спалений танк РФ
Кадри згорілих танків РФ під Ізюмом Харківської області / Telegram-канал Романа Доніка
ЗСУ спалений танк РФ
Кадри згорілих танків РФ під Ізюмом Харківської області / Telegram-канал Романа Доніка

Війна Росії проти України

Президент Володимир Зеленський 25 липня під час свого вечірнього відеозвернення фактично відповів главі МЗС РФ Лаврову на його заяву про нібито намір Росії, мовляв, "позбавити українців від антинародного та антиісторичного режиму". Президент підкреслив, що нападати на Україну можуть тільки ті, хто не знає історії країни. Українці ніколи не віддадуть свою незалежність.

Радник керівника Херсонської ОВА Сергій Хлань заявив, що на південному фронті стався перелом – ЗСУ отримали перевагу над військами РФ на Херсонщині та перейшли до контрнаступальних дій. За його прогнозом, окупований Херсон можуть звільнити вже у вересні.читайте такожАрмія України потужним ударом з HIMARS накрила військову частину та склад військ РФ у Луганську – Арестович

Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін розповів про те, що Україна готується до гіршого сценарію. За його словами, Путін може "дотиснути" Лукашенка, і тоді виникне ризик нападу Білорусі на північні і західні області України. Держава вже працює над зміцненням оборони на декількох напрямках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти