У Держдепі відкоментували переговори з Берліном щодо Північного потоку-2

28 лютого 2021, 08:45
Заступник помічника американського державного секретаря Ентоні Блінкена Моллі Монтгомері дала офіційний коментар з приводу перемовин з офіційним Берліном.
Держдеп
Будівля Держдепу США / Reuters

У Державному департаменті (зовнішньополітичному відомстві) США заперечують, що ведуть переговори з владою Німеччини з приводу російського газопроводу Північний потік-2. Про це повідомляє портал Axios з посиланням на учасників брифінгу Держдепу і Конгресу з приводу даного проєкту.

В ході заходу заступник помічника американського державного секретаря (Ентоні Блінкена) у справах Європи та Євразії Моллі Монтгомері заявила ‒ ніяких переговорів щодо можливої угоди, яка дозволила б продовжити будівництво Північного потоку-2, з офіційним Берліном не ведеться.

Представники Держдепу також зазначили, що формулювання "обмін думками" не потрібно розуміти як переговори. Американські дипломати лише висловили Берліну свою велику заклопотаність будівництвом газопроводу.

До слова, на початку лютого 2021 німецька влада заперечувала існування "будь-яких брудних угод" з США, які стосуються Північного потоку-2.

читайте такожОдин з найбільших світових страховиків кинув Північний потік-2 на півдорозі

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти