Вбивство Путіна і теракти в ЄС: "пророкування Ванги" на 2024 рік – Euronews

1 грудня 2023, 11:57
У 2024 році на диктатора Володимира Путіна може чекати смерть, пророкувала баба Ванга.
Ванга
Баба Ванга пророкувала вбивство Володимира Путіна / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Відома болгарська провісниця баба Ванга (Вангелія Пандева Гуштерова) на 2024 рік зробила сім пророцтв.

Деякі з них виглядають досить вражаючими і здатними привести до глобальних змін, йдеться в матеріалі Euronews.

Одне з прогнозів Ванги говорить про те, що в 2024 році на диктатора Володимира Путіна може чекати смерть.

відео дня

"Ванга пророкувала, що в наступному році на президента Росії Володимира Путіна буде скоєно замах одним з його співвітчизників", - наголошується в повідомленні.

Крім того, не виключені терористичні та біологічні атаки. Ванга попередила про збільшення числа терористичних атак в Європі, а також пророкувала, що в 2024 році "велика країна" проведе випробування або атаки із застосуванням біологічної зброї.

За словами провісниці, масштабна економічна криза може статися в 2024 році. Ймовірно вона вплине на світову економіку в наступному році, причому основними факторами стануть зростаючий рівень заборгованості і ескалація геополітичної напруженості.

Також баба Ванга пророкувала погодні катаклізми в 2024 році. Вона пророкує, що в наступному році будуть відбуватися жахливі погодні явища і стихійні лиха.

За її словами, також очікується збільшення числа кібератак. Ясновидиця пророкувала, що зросте число кібератак. Просунуті хакери будуть атакувати найважливіші об'єкти інфраструктури, такі як електромережі та водоочисні споруди, створюючи загрозу національній безпеці.

Разом з тим в 2024 році варто очікувати проривів в медицині. Не все так погано і сумно, адже в наступному році з'являться нові методи лікування невиліковних захворювань, включаючи хворобу Альцгеймера і рак.

Баба Ванга також пророкувала технологічний прорив. За її словами, відбудеться серйозний прорив в області квантових обчислень.

Що відомо про провісницю Вангу

Баба Ванга народилася в 1911 році і згідно з легендами, володіла пророчими здібностями.

Сліпа з дитинства, Болгарська ясновидиця, як кажуть, могла заглядати в майбутнє, причому свої здібності вона приписувала урагану, в результаті якого осліпла.

Вона померла в 1996 році і з тих пір стала культовою фігурою серед віруючих в віщунів і любителів теорій змови. Судячи з усього, багато з її прогнозів збулися вже після її смерті.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс пророкував майбутнє Путіна. Влад Росс зазначив, що Путіну буде складно пережити найближчі місяці, а після його смерті ніхто не знатиме, де його могила.

Нагадаємо, раніше астролог розповів про наслідки отримання ATACMS Україною. Якщо Росія не виведе з Херсонської та Запорізької областей свої війська, Україна отримає сотні ATACMS і Taurus, прогнозує астролог Влад Росс.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти