У Путіна знайшли ознаки смертельної хвороби: ЗМІ розкрили страшний діагноз

8 жовтня 2023, 18:32
2147
У Володимира Путіна спостерігається симптоматика, схожа на ту, яка проявляється у людей з небезпечними діагнозами.
Путина
Що відомо про стан Володимира Путіна / Колаж: Главред, Фото: скріншот

За останній час спостерігаються зміни в зовнішності і мові диктатора Володимира Путіна в ході публічних виступів, які можуть свідчити про погіршення стану його здоров'я.

Президент РФ продовжує лікуватися від онкологічного захворювання. Разом з тим згідно з іншими джерелами, він страждає на хворобу Паркінсона, пише The Sun посилаючись на документи, які опинилися в розпорядженні журналістів.

Підкреслюється, що в ході зустрічі з головою Державної ради КНДР Кім Чен Ином російський лідер протягом всієї зустрічі переминався з ноги ногу і виглядав неспокійним.

відео дня

На проблеми зі здоров'ям може вказувати те, що господар Кремля робив повторювані рухи коліном і намагався контролювати ліву ногу.

На думку фахівця в області поведінкової психології Джастіна Гаспаровича, у Путіна спостерігається симптоматика, схожа на ту, яка проявляються у людей з інсультом, мігренню, розсіяним склерозом, а також у людей, які страждають пухлинами головного мозку.

Експерт зазначає, що у господаря Кремля можуть спостерігатися безліч тривожних симптомів, включаючи сильні головні болі, проблеми із зором, оніміння язика і кінцівок.

"Якщо президент Путін дійсно стикається з такими проблемами зі здоров'ям, це може вплинути не тільки на його фізичні можливості, але також на прийняття рішень, рівень стресу і загальний психологічний стан", — додав Гаспарович.

Путина
Що відомо про стан Володимира Путіна / thesun.co.uk

Раніше психолог розкрив несподіваний діагноз Путіна. Для Володимира Путіна запобігання заколоту є потужним емоційним кроком, вважає Валентин Кім.

Раніше журналісти видання Bild провели власне дослідження і визначили ряд основних відмінностей, за якими можна відрізнити диктатора країни-агресора Росії Володимира Путіна від його двійників. Кажуть, що справжній Путін останнім часом майже ні з ким не зустрічається. Його поїздки та заходи, які він відвідує сам, поодинокі.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти