США запровадили санкції проти української компанії: за що покарали

20 січня 2021, 01:07
Українська компанія потрапила під санкції США.
США запровадили санкції проти української компанії: за що покарали
США ввели санкції проти компанії з Одеси / Reuters

Сполучені Штати Америки знову прийняли рішення про запровадження санкцій проти організації України.

Як заявили в міністерстві фінансів США, цього разу під санкції потрапила Одеська компанія Fides Ship Management. ЇЇ звинувачують у перевезенні венесуельської нафти, пише Голос Америки.

Крім того, обмеження введені відносно чотирьох кораблів, якими управляє компанія: Baliar (ходить під прапором Ліберії), Balita, Domani, Freedom (всі троє ходять під камерунським прапором).

Сполучені Штати в січні 2019 ввели санкції проти нафтового сектора Венесуели. Це сталося після того, як США визнали Хуана Гуайдо тимчасовим главою держави, а президента Ніколаса Мадуро закликали до відставки.

читайте такожУ США пояснили санкції проти Північного потоку-2

Санкції США - про що раніше повідомляв Главред:

  • 11 січня Сполучені Штати Америки прийняли рішення про введення санкцій проти громадян та організацій України. Обмежувальні заходи США проти Києва введені за втручання у вибори.
  • Пізніше в Офісі президента України відреагували на санкції США проти сімох громадян України. Як повідомив глава Офісу президента Андрій Єрмак, відповідальність понесуть всі, незалежно від їх політичної приналежності.
  • Представники влади США закінчили розробку нового пакету санкцій проти Російської Федерації. Їх планується ввести через отруєння політика-опозиціонера Олексія Навального речовиною з групи Новачок, але не встигли ввести його в дію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти